Opleidingen en trainingen voor het sociaal domein

Het YER Kenniscentrum biedt onderstaande trainingen en opleidingen aan in het sociaal domein voor de Participatiewet, de Wmo en de Jeugdwet. 

YER Public Professionals
Alle YER Public Professionals mogen per jaar gratis deelnemen aan 2 dagen training (maximaal 4 dagdelen). De trainingen zijn van 13.00 – 21.00 uur, waarvan 4 uur voor rekening van YER en 4 uur eigen tijd. Een goede investering voor iedere professional!

Zij hebben vrije keuze uit alle trainingen Sociaal Domein (Pw en Wmo). 

Niet YER Public Professionals
Alle niet YER Public Professionals zijn, tegen een vergoeding, uiteraard ook van harte welkom voor het bijwonen van een van onze trainingen. De kosten bedragen € 175,- (excl. btw) per dag (2 dagdelen). Dit bedrag is inclusief alle kosten voor accommodatie, maaltijd en lesmateriaal. De kosten voor de Jeugdtrainingen kunt u vinden onder de betreffende training of opvragen via het kenniscentrum.

Klik op een Sociaal Domein training van je keuze voor meer informatie.

Participatiewet training en opleiding

Communicatie

Wmo training en opleiding

Communicatie

Jeugdwet training en opleiding

Voorwaarde voor de trainingen in de Jeugdwet: men dient SKJ geregistreerd te zijn, er kunnen punten behaald worden met deze trainingen. Omdat deze trainingen noodzakelijk zijn voor het behouden van de registratie, vinden deze trainingen overdag plaats en zijn de uren voor de YER Jeugd Professional volledig voor YER. Op verzoek zal een nadere toelichting op de trainingen van de Jeugdwet gegeven worden.

Uiteraard ben je als Jeugd Professional ook welkom om je in te schrijven voor een training uit de Wmo of Pw, tegen dezelfde voorwaarde zoals hierboven genoemd bij YER Public Professional of indien van toepassing bij Niet YER Public Professionals.

Meer opleidingen Sociaal Domein

Upload jouw CV

Schrijf je vrijblijvend in en ontvang de laatste vacatures in je mailbox

Inschrijven

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact