Opleidingen en trainingen voor het sociaal domein

Het YER Kenniscentrum biedt onderstaande trainingen en opleidingen aan in het sociaal domein voor de Participatiewet, de Wmo en de Jeugdwet. 

YER Public Professionals
Alle YER Public Professionals mogen gratis deelnemen aan trainingen. De trainingen zijn van 13.00 – 21.00 uur, waarvan 4 uur voor rekening van YER en 4 uur eigen tijd. Een goede investering voor iedere professional!

Zij hebben vrije keuze uit alle trainingen Sociaal Domein (Pw en Wmo). 

Niet YER Public Professionals
Alle niet YER Public Professionals zijn, tegen een vergoeding, uiteraard ook van harte welkom voor het bijwonen van een van onze trainingen. De kosten bedragen € 175,- (excl. btw) per dag (2 dagdelen). Dit bedrag is inclusief alle kosten voor accommodatie, maaltijd en lesmateriaal. De kosten voor de Jeugdtrainingen zijn te vinden onder de betreffende training of op te vragen bij het kenniscentrum.

Klik op een Sociaal Domein training van je keuze voor meer informatie.

Algemene trainingen

Communicatie trainingen

Participatiewet trainingen

Wmo trainingen

Jeugdwet training en opleiding

Voorwaarde voor de trainingen in de Jeugdwet: men dient SKJ geregistreerd te zijn, er kunnen punten behaald worden met deze trainingen. Omdat deze trainingen noodzakelijk zijn voor het behouden van de registratie, vinden deze trainingen overdag plaats en zijn de uren voor de YER Jeugd Professional volledig voor YER. Op verzoek zal een nadere toelichting op de trainingen van de Jeugdwet gegeven worden.

Uiteraard ben je als Jeugd Professional ook welkom om je in te schrijven voor een van de bovenstaande trainingen. Dit gebeurd tegen dezelfde voorwaarde zoals hierboven genoemd bij YER Public Professional, of indien van toepassing bij Niet YER Public Professionals.

Meer opleidingen Sociaal Domein

Bekijk alle vacatures

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen