Skip to main
Hero Image Algemeen (5) 3200X1600px Squooshed

YER verbindt en maakt ambities waar

Onze consultants verbinden ambitieuze studenten, starters, professionals, experts, managers en directieleden aan toonaangevende organisaties in Nederland en daarbuiten.

Met onze begeleiding bieden wij kandidaten kennis, vaardigheden en inzicht in zichzelf. Zodat zij gedurende hun hele carrière hun volledige potentieel benutten. Voor opdrachtgevers zijn wij een volwaardige businesspartner die strategisch meedenkt. Zo creëren wij alle kansen om ambities waar te maken.  

Johan Text Image 1280X1280 Squooshed
CEO YER Group

Johan Overgaauw


"Onze consultants combineren hun ervaringen als businesspartner met specialistische kennis van hun eigen vakgebieden en sectoren. Altijd persoonlijk en klantgericht. Mede dankzij ons trackrecord in het maken van de beste match groeien wij sneller dan de markt."

Matcht jouw ambitie met die van YER?

Word onderdeel van een snelgroeiende organisatie die je de kans geeft te ondernemen.

Je toekomstige YER-collega's zijn stuk voor stuk gepassioneerde professionals. De besten in hun vak en altijd bereid om je te inspireren met hun visies en ervaringen. Hou jij van initiatief nemen en ondernemend bezig zijn? Bij ons krijg je hiervoor alle ruimte. Zónder ellenlange interne processen.

Kom ook werken bij YER
Tekst & Image Yerianen 1280X1280px Squooshed