Skip to main

Re-integratie/Help je klant aan werk

Goede kennis van de arbeidsmarkt én je cliënt, dat helpt bij het bereiken van duurzame uitstroom. We bekijken tijdens deze training dan ook het hele traject: van vrijwilligerswerk tot het verkrijgen van een betaalde baan.

Gebruikmakend van de mogelijkheden in je eigen gemeente/regio, leer je rekeninghouden met persoonlijke omstandigheden, omgaan met weerstand, competenties herkennen en welke instrumenten je inzet voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We besteden ook aandacht aan doelgroepen die een specifieke aanpak nodig hebben. 

De training bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte waarin we een door jou ingebrachte casus behandelen, zodat je handvatten krijgt waarmee je jouw cliënten écht laat participeren. 

Informatie over de training

Deze training geeft je handvatten die jouw cliënten helpen aan werk.

Deze dag bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte en gaan we aan de slag met een door jou ingebrachte casus. Je krijgt handvatten aangereikt waarmee je je cliënten laat participeren op de arbeidsmarkt, waarbij we kijken naar het hele traject van vrijwilligerswerk tot het verkrijgen van een betaalde baan.

Je leert omgaan met weerstanden en welke mogelijkheden je kunt inzetten voor diegenen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Duur 

1 dag, van 10.00 - 16.30 

Volgende datum en locatie 

22 april 2024 - Utrecht

Trainingsmateriaal

Het lesmateriaal wordt digitaal beschikbaar gesteld.

Kosten

Ben je niet in dienst van YER, dan kost deze training inclusief lunch € 350,- (excl. Btw).

Geïnteresseerd in deze training? Meld je direct aan Aanmelden