Skip to main

De kortste weg naar de juiste kandidaat

Met onze diensten voor detachering, traineeships, werving en selectie, en interim-management bieden wij snel oplossingen voor de meest uiteenlopende wervingsvraagstukken. Wij verbinden je aan een immens netwerk van frisse starters, ambitieuze professionals, kundige specialisten en ervaren leiders. Zo is jouw personeelstekort in no time verleden tijd.

Hero Large Yerianen (4) 1056X1056px Squooshed
Text Image Yerianen (5) 1280X1280px Squooshed
Werving en selectie

Snel aan de slag met de juiste specialist


Als je behoefte hebt aan hoogopgeleide kandidaten voor een vast dienstverband, dan biedt werving en selectie via YER de grootste kans op succes. Op zoek naar die ene (senior) specialist? Je team uitbreiden met een gedreven manager of nieuw directielid? Hoe gecompliceerd het wervingsvraagstuk ook is, wij halen het maximale uit de markt. Voor ieder vakgebied en bedrijfstype, in elke branche.
Deskundig, snel en persoonlijk.  

Meer over werving en selectie
Traineeships

Verrijk je organisatie met ambitieus talent


Met traineeships van YER vinden talenten versneld hun weg omhoog in jouw organisatie. Ze doen bij jou op de werkvloer ervaring op en worden gelijktijdig opgeleid en getraind via YER en onze opleidingspartners. Deelnemers staan tijdens hun traineeship onder contract bij YER. Na afloop treedt 95% in dienst bij het bedrijf waar ze werkervaring opdoen. 

Meer over traineeships
Text Image Starters (1) 1280X1280px Squooshed
Text Image Professionals (1) 1280X1280px Squooshed
Detachering

Extra capaciteit voor lange of kortere tijd


Vind gemotiveerde professionals voor lange of korte perioden met detachering via YER. Zet ons netwerk in voor tijdelijke extra capaciteit, specifieke expertise of een combinatie van beide. Zonder gedoe rondom arbeidscontracten – want wij zijn werkgever van jouw professionals –  maar mét de mogelijkheid tot indiensttreding na de detacheringsperiode. 

Meer over detachering