Skip to main
Professionals

Daag jezelf uit en groei

Jij komt als professional op stoom en wilt je carrière verder uitbouwen. Wij zijn dé ervaren loopbaancoach die jou begeleidt en ondersteunt bij het waarmaken van al je ambities. Of je volgende stap nu omhoog is of in de breedte.

Ontdek onze vacatures
Hero Large Professionals (2) 1056X1056px Squooshed

Voor ambitieuze professionals

Wil jij gekoppeld worden aan steeds een nieuw uitdagend project? Of eerst uitgebreid kennismaken met een opdrachtgever met het vooruitzicht op een vast contract? Als je kiest voor YER kom je bij ons in dienst op basis van detachering. Wij verbinden je voor korte of langere tijd aan inspirerende organisaties die passen bij jouw doelstellingen. Via ons uitgebreide netwerk kom je in contact met (lokale) overheidsbedrijven, grote corporates, familiebedrijven, mkb, start- en scale-ups.

Icon Uitgebreid Netwerk
Uitgebreid netwerk

Uitgebreid netwerk

Uitgebreid netwerk Speel de video
Icon Focus Op Ontwikkeling
Focus op ontwikkeling

Focus op ontwikkeling

Focus op ontwikkeling Speel de video
Icon Persoonlijke Begeleiding
Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding Speel de video

 

Text Image Professionals (1) 1280X1280px Squooshed

Onze aanpak

Voor een succesvol vervolg van je carrière 

Jij wilt je verder ontwikkelen, zoveel mogelijk werkervaring opdoen en bouwen aan je netwerk. Maar hoe komen jouw kwaliteiten het best tot uiting? Welk type werkgever past bij jou? Hoe haal je het maximale uit je carrière?

Ons team bestaat uit gespecialiseerde loopbaanadvieurs die volledig zijn toegewijd aan jouw ontwikkeling. Wij staan naast je, kennen de hobbels en spreken dezelfde taal. Of je nu een carrièrecoach nodig hebt voor gericht advies of een luisterend oor. Met onze begeleiding blijf je in beweging en groei je door.

Neem contact op

Aan de slag als gedetacheerde


Als je met ons gaat samenwerken, heb je de keuze uit drie contractvormen:

  • Detavast: na een gezamenlijke verkenning tijdens een afgesproken termijn heb je de mogelijkheid om bij je opdrachtgever een vast dienstverband aan te gaan.
  • Projectdetachering: je bent tijdelijk verbonden aan een lopend project. Na afloop koppelen wij je aan een nieuwe opdracht. Dit kan bij je huidige opdrachtgever zijn of bij een nieuwe organisatie. Ook hier bestaat de mogelijkheid bij je opdrachtgever in dienst te treden. 
  • ZZP: ben je eigen ondernemer of freelancer dan brengen wij je in contact met een uitgebreid netwerk van vooraanstaande organisaties. Met een erkende modelovereenkomst geven we de arbeidsrelatie op de juiste manier vorm.
Meer over detachering
Tekst & Image Professional (18) 1280X1280px Squooshed
Bouw je carrière uit

Kies jouw vakgebied

Onze consultants zijn op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen iedere vakgebied en begeleiden je persoonlijk als je de volgende stap zet.

Onze kandidaten gaan onder meer aan de slag bij:


Veelgestelde vragen over detachering

Je komt bij ons in dienst op basis van projectdetachering of een detavast-constructie. Voor korte of langere tijd ga je aan de slag bij een van onze opdrachtgevers. Maar wat houdt werken op basis van detachering precies in? 

Meer over detachering

Als je via YER gedetacheerd wordt, heb je een arbeidsovereenkomst (arbeidscontract) met ons. Wij plaatsen je weliswaar bij opdrachtgevers uit ons netwerk, maar je bent in dienst bij YER.

Ja, die mogelijkheid is aanwezig. Na de afgesproken werkperiode via YER, kun je vaak overstappen naar je opdrachtgever. Of je blijft bij ons in dienst en gaat aan de slag bij een nieuw project. Onze consultants vertellen je graag meer over de verschillende contracten en scenario’s.

Ja in veel gevallen kan dit. Na je detacheringsperiode(s) kun je overstappen naar je opdrachtgever of kiezen voor een (nieuw) detacheringscontract bij YER. Daarnaast werken onze professionals steeds vaker op basis van detavast. Dit betekent dat het onze intentie is dat je na de afgesproken minimum detacheringsperiode in dienst treedt bij de opdrachtgever.

Je hebt recht op dezelfde arbeidsvoorwaarden als vergelijkbare medewerkers die direct in dienst zijn bij de opdrachtgever. Daarnaast kunnen er extra arbeidsvoorwaarden van YER op jou van toepassing zijn, zoals coaching, trainingen en masterclasses.

De specifieke voorwaarden verschillen per contract en branche waarin je werkt. Je YER-consultant neemt graag persoonlijk alle mogelijkheden met je door.

Testimonial Image Lakeischa Sikking 3200X1800px

“Zonder de loopbaancoaching van Maike had ik nooit op dit niveau kunnen instappen.”

Lakeischa Sikking

Testimonials 3200X1800px Michel Schols

“Mijn detavast-contract geeft de zekerheid die ik op dit punt in mijn carrière nodig heb.”

Michel Schols

Testimonial Image Wesley Van Rijn 3200X1800px

"Door het open gesprek met YER voelde ik me gezien en dat gaf veel vertrouwen."

Wesley van Rijn

  • Professional Lakeischa Sikking
  • Professional Michel Schols
  • Professional Wesley van Rijn

Ontmoet onze consultants

Ons team bestaat uit consultants die zich goed in je weten te verplaatsen. Het grootste deel is gespecialiseerd in jouw vakgebied. Anderen hebben veel ervaring in de arbeidsbemiddeling. Door deze unieke combinatie zijn wij de ideale carrièrecoach voor ambitieuze professionals.

Brent Lodewijks
Sinds maart 2015 fungeer ik als business partner en vorm ik het aanspreekpunt voor vraagstukken binnen finance & control bij YER. Bij...
Maak kennis met Brent
Mark Simons
Ik studeerde Sport, Economie en Management en behaalde een Bachelor of Commerce. In 2018 startte ik in de arbeidsbemiddeling gericht op...
Maak kennis met Mark
Jeroen Verbakel
Na mijn hbo Commerciële Economie startte ik in 2010 direct in de arbeidsbemiddeling, gericht op wegenbouw, waterbouw en constructieve...
Maak kennis met Jeroen
John van Nijnatten
Sinds 2008 werk ik in de arbeidsbemiddeling. Na een start als recruiter en vervolgens als consultant in aviation & aerospace, stapte ik...
Maak kennis met John
Bart van den Brand
Ik rondde de Bachelor Bedrijfseconomie af en deed voor mijn start bij YER 1,5 jaar ervaring op als accountmanager in het ZZP-segment binnen...
Maak kennis met Bart
Jord Koning
Nadat ik in 2023 afgestudeerd ben aan de Fontys met de opleiding HRM, ben ik direct begonnen bij YER. Gedurende mijn opleiding heb ik een...
Maak kennis met Jord
M
Miralem Dedovic
Begin 2020 heb ik de studie Personeelwetenschappen aan de universiteit van Tilburg succesvol afgerond. Na mijn studie ben ik een eigen...
Maak kennis met Miralem
Esmée Nuus
Tijdens mijn studie(s) Small Business and Retail Management en Marketing Management kwam ik er al snel achter dat ik twee dingen heel erg...
Maak kennis met Esmée
Laury Stigter
Ik ben een enthousiast en empathisch persoon die vriendelijkheid vooropstelt. Daarnaast ga ik uit van het beste in mensen en geloof ik dat...
Maak kennis met Laury
Nimrod van der Klaauw
Na mijn studie communicatiewetenschap ben ik in 2024 begonnen bij YER als recruitment consultant. Ik ben gepassioneerd over het begeleiden...
Maak kennis met Nimrod