Opleidingen en trainingen voor het sociaal domein

Het YER Kenniscentrum biedt onderstaande trainingen en opleidingen aan in het sociaal domein voor de Participatiewet, de Wmo en de Jeugdwet. 

YER Public Professionals

Alle YER Public Professionals hebben de vrije keuze uit alle trainingen Sociaal Domein (Pw en Wmo) om gratis deel te nemen. De trainingen zijn van 09.30 – 16.30 uur, de uren zijn voor rekening van YER. YER vindt het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen en ziet het volgen van een training als een goede investering voor iedere professional!

Niet YER Public Professionals

Alle niet YER Public Professionals zijn, tegen een vergoeding, uiteraard ook van harte welkom voor het bijwonen van een van onze trainingen. De kosten voor de meeste trainingen bedragen € 250,- (excl. btw) per dag (2 dagdelen). Dit bedrag is inclusief alle kosten voor accommodatie, maaltijd en lesmateriaal. De kosten voor de Jeugdtrainingen en de 3-daagse training Generalist Nieuwe stijl zijn te vinden onder de betreffende training of op te vragen bij het kenniscentrum.

Klik op een Sociaal Domein training van je keuze voor meer informatie.

Algemene trainingen

Communicatie trainingen

Participatiewet trainingen

Wmo trainingen

Jeugdwet training en opleiding

Voorwaarde voor de trainingen in de Jeugdwet: men dient SKJ geregistreerd te zijn, er kunnen punten behaald worden met deze trainingen. Deze trainingen vinden overdag plaats en de uren zijn voor rekening van YER.

Uiteraard ben je als Jeugd Professional ook welkom om je in te schrijven voor een van de bovenstaande trainingen, tegen dezelfde voorwaarde zoals hierboven genoemd bij YER Public Professional, of indien van toepassing bij Niet YER Public Professionals.

Meer opleidingen Sociaal Domein

Bekijk alle vacatures

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen