Skip to main
Professionals

Daag jezelf uit en groei

Jij komt als professional op stoom en wilt je carrière verder uitbouwen. Wij zijn dé ervaren loopbaancoach die jou begeleidt en ondersteunt bij het waarmaken van al je ambities. Of je volgende stap nu omhoog is of in de breedte.

Ontdek onze vacatures
Hero Large Professionals (2) 1056X1056px Squooshed

Voor ambitieuze professionals

Wil jij gekoppeld worden aan steeds een nieuw uitdagend project? Of eerst uitgebreid kennismaken met een opdrachtgever met het vooruitzicht op een vast contract? Als je kiest voor YER kom je bij ons in dienst op basis van detachering. Wij verbinden je voor korte of langere tijd aan inspirerende organisaties die passen bij jouw doelstellingen. Via ons uitgebreide netwerk kom je in contact met (lokale) overheidsbedrijven, grote corporates, familiebedrijven, mkb, start- en scale-ups.

Icon Uitgebreid Netwerk
Uitgebreid netwerk

Uitgebreid netwerk

Uitgebreid netwerk Speel de video
Icon Focus Op Ontwikkeling
Focus op ontwikkeling

Focus op ontwikkeling

Focus op ontwikkeling Speel de video
Icon Persoonlijke Begeleiding
Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding Speel de video

 

Text Image Professionals (1) 1280X1280px Squooshed

Onze aanpak

Voor een succesvol vervolg van je carrière 

Jij wilt je verder ontwikkelen, zoveel mogelijk werkervaring opdoen en bouwen aan je netwerk. Maar hoe komen jouw kwaliteiten het best tot uiting? Welk type werkgever past bij jou? Hoe haal je het maximale uit je carrière?

Ons team bestaat uit gespecialiseerde loopbaanadvieurs die volledig zijn toegewijd aan jouw ontwikkeling. Wij staan naast je, kennen de hobbels en spreken dezelfde taal. Of je nu een carrièrecoach nodig hebt voor gericht advies of een luisterend oor. Met onze begeleiding blijf je in beweging en groei je door.

Neem contact op

Aan de slag als gedetacheerde


Als je met ons gaat samenwerken, heb je de keuze uit drie contractvormen:

  • Detavast: na een gezamenlijke verkenning tijdens een afgesproken termijn heb je de mogelijkheid om bij je opdrachtgever een vast dienstverband aan te gaan.
  • Projectdetachering: je bent tijdelijk verbonden aan een lopend project. Na afloop koppelen wij je aan een nieuwe opdracht. Dit kan bij je huidige opdrachtgever zijn of bij een nieuwe organisatie. Ook hier bestaat de mogelijkheid bij je opdrachtgever in dienst te treden. 
  • ZZP: ben je eigen ondernemer of freelancer dan brengen wij je in contact met een uitgebreid netwerk van vooraanstaande organisaties. Met een erkende modelovereenkomst geven we de arbeidsrelatie op de juiste manier vorm.
Meer over detachering
Tekst & Image Professional (18) 1280X1280px Squooshed

Ontdek onze vacatures

Zoek je een uitdagende functie met veel groeiperspectief dan bieden wij een grote keuze aan interessante vacatures. Voor een scala aan vakgebieden en branches. Ons netwerk van inspirerende opdrachtgevers is uitgebreid en groeit iedere dag.

Toon alle detacheringsvacatures
Bouw je carrière uit

Kies jouw vakgebied

Onze consultants zijn op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen iedere vakgebied en begeleiden je persoonlijk als je de volgende stap zet.

Onze kandidaten gaan onder meer aan de slag bij:


Veelgestelde vragen over detachering

Je komt bij ons in dienst op basis van projectdetachering of een detavast-constructie. Voor korte of langere tijd ga je aan de slag bij een van onze opdrachtgevers. Maar wat houdt werken op basis van detachering precies in? 

Meer over detachering

Als je via YER gedetacheerd wordt, heb je een arbeidsovereenkomst (arbeidscontract) met ons. Wij plaatsen je weliswaar bij opdrachtgevers uit ons netwerk, maar je bent in dienst bij YER.

Ja, die mogelijkheid is aanwezig. Na de afgesproken werkperiode via YER, kun je vaak overstappen naar je opdrachtgever. Of je blijft bij ons in dienst en gaat aan de slag bij een nieuw project. Onze consultants vertellen je graag meer over de verschillende contracten en scenario’s.

Ja in veel gevallen kan dit. Na je detacheringsperiode(s) kun je overstappen naar je opdrachtgever of kiezen voor een (nieuw) detacheringscontract bij YER. Daarnaast werken onze professionals steeds vaker op basis van detavast. Dit betekent dat het onze intentie is dat je na de afgesproken minimum detacheringsperiode in dienst treedt bij de opdrachtgever.

Je hebt recht op dezelfde arbeidsvoorwaarden als vergelijkbare medewerkers die direct in dienst zijn bij de opdrachtgever. Daarnaast kunnen er extra arbeidsvoorwaarden van YER op jou van toepassing zijn, zoals coaching, trainingen en masterclasses.

De specifieke voorwaarden verschillen per contract en branche waarin je werkt. Je YER-consultant neemt graag persoonlijk alle mogelijkheden met je door.

Testimonial Image Lakeischa Sikking 3200X1800px

“Zonder de loopbaancoaching van Maike had ik nooit op dit niveau kunnen instappen.”

Lakeischa Sikking

Testimonials 3200X1800px Michel Schols

“Mijn detavast-contract geeft de zekerheid die ik op dit punt in mijn carrière nodig heb.”

Michel Schols

Testimonial Image Wesley Van Rijn 3200X1800px

"Door het open gesprek met YER voelde ik me gezien en dat gaf veel vertrouwen."

Wesley van Rijn

  • Professional Lakeischa Sikking
  • Professional Michel Schols
  • Professional Wesley van Rijn

Ontmoet onze consultants

Ons team bestaat uit consultants die zich goed in je weten te verplaatsen. Het grootste deel is gespecialiseerd in jouw vakgebied. Anderen hebben veel ervaring in de arbeidsbemiddeling. Door deze unieke combinatie zijn wij de ideale carrièrecoach voor ambitieuze professionals.

Pieter Bol
Na mijn HBO Bachelor Bedrijfskunde Management, Economie & Recht werkte ik als accountmanager, waarna ik in 2018 beon bij YER. Hier focus...
Maak kennis met Pieter
Jesse Zwager
Met mijn studie Commerciële Economie kon ik alle kanten op, maar ik merkte al snel dat ik graag met mensen werk. Daar haal ik nu eenmaal...
Maak kennis met Jesse
Ashwin Borkulo
Bij YER focus ik op het sociaal domein, waar ik kandidaten en organisaties met elkaar match op basis van behoeften, voorkeuren, ervaring en...
Maak kennis met Ashwin
Noëll Kainama
Ik werk sinds 2022 bij YER en bemiddel in de branche support & PMO. Door oriënterende kennismakingsgesprekken te voeren met kandidaten...
Maak kennis met Noëll
S
Selena Hijdendaal
Na mijn opleiding People and Business Management ben ik begonnen met werken in de corporate wereld voor de EMEA regio. Hier vond ik mijn...
Maak kennis met Selena
Dion Wagenaar
Sinds mijn start bij YER groeide ik van recruiter en recruitment manager automotive naar mijn huidige rol als accountmanager mechatronics....
Maak kennis met Dion
Sanne Struijk
Team Yachtbuilding, waar ik Team lead van ben, is gespecialiseerd in de werving van hoogopgeleide (inter)nationale technische professionals,...
Maak kennis met Sanne
Nick Korf
Voordat ik startte bij YER werkte ik twee jaar als intercedent bij een uitzendbureau. Ik hoorde via een oud-collega goede verhalen over YER...
Maak kennis met Nick
Niek Meijberg
Ik heb een achtergrond in Human Resource Management en het is mijn doel om binnen het sociaal domein organisaties en talentvolle...
Maak kennis met Niek
Mike Sterk
Na twee jaar als recruiter civiele techniek heb ik in 2020 de overstap gemaakt naar YER. Ik houd mij dagelijks bezig met het spreken,...
Maak kennis met Mike