Skip to main
Hero Image Professional (6) 3200X1600px Squooshed

Maak carrière in de ruimtelijke ordening

Voor tijdelijk en vast werk gericht op het inrichten van ruimte, zoek je niet verder dan YER. Of je nu jarenlange ervaring hebt of juist net start: wij bieden je afwisselende banen en opdrachten in de ruimtelijke ordening, waarmee je jouw ambities waarmaakt.

Vind je ruimtelijke-ordening-vacature

Ambitie in de ruimtelijke ordening? Kies YER en bereik je doelen

Vaste aanstellingen en interimopdrachten voor seniors en specialisten, maar ook startersbanen en traineeships: via YER werk jij op jóuw manier voor allerlei organisaties in de ruimtelijke ordening, van groot tot klein. Benut je volledige potentieel door slim gebruik te maken van de persoonlijke begeleiding, jarenlange ervaring en het gigantische netwerk dat YER je biedt in het vakgebied ruimtelijke ordening.

Icon Uitgebreid Netwerk
Uitgebreid netwerk

Uitgebreid netwerk

Uitgebreid netwerk Speel de video
Icon Focus Op Ontwikkeling
Focus op ontwikkeling

Focus op ontwikkeling

Focus op ontwikkeling Speel de video
Icon Persoonlijke Begeleiding
Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding Speel de video
Tekst & Image Professional 1280X1280px Squooshed

Onze specialismes

Via YER vind je werk in de ruimtelijke ordening, of je nu een ervaren specialist bent of juist net start. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als vergunningverlener, beleids- of juridisch adviseur. Ook voor banen zoals projectleider, programmamanager of casemanager hoef je niet verder te zoeken.

Onze specialismes in de ruimtelijke ordening:

  • Ruimtelijke ordening
  • Omgevingsrecht
  • Civiele techniek 

Via ons enorme netwerk van publieke en private organisaties vind jij dé tijdelijke of vaste functie die je zoekt, of waarvan je nog niet wist dat je hem zocht. Geniet van persoonlijke begeleiding, goede arbeidsvoorwaarden en uitgebreide ontwikkelmogelijkheden, aangeboden door consultants met jarenlange ervaring in de ruimtelijke ordening.

Veelgestelde vragen over detachering

Als professional wil je in alle vrijheid je carrière vormgeven zoals jij die voor ogen hebt. Detachering geeft je die flexibiliteit. Jouw ambitie als professional staat voor ons centraal. Via onderstaande link lees je meer over de pluspunten van detachering bij YER.

Alles over detachering

Als je via YER gedetacheerd wordt, heb je een arbeidsovereenkomst (arbeidscontract) met ons. Wij plaatsen je weliswaar bij opdrachtgevers uit ons netwerk, maar je bent in dienst bij YER.

Je hebt recht op dezelfde arbeidsvoorwaarden als vergelijkbare medewerkers die direct in dienst zijn bij de opdrachtgever. Daarnaast kunnen er extra arbeidsvoorwaarden van YER op jou van toepassing zijn, zoals coaching, trainingen en masterclasses.

De specifieke voorwaarden verschillen per contract en branche waarin je werkt. Je YER-consultant neemt graag persoonlijk alle mogelijkheden met je door.

Ja in veel gevallen kan dit. Na je detacheringsperiode(s) kun je overstappen naar je opdrachtgever of kiezen voor een (nieuw) detacheringscontract bij YER. Daarnaast werken onze professionals steeds vaker op basis van detavast. Dit betekent dat het onze intentie is dat je na de afgesproken minimum detacheringsperiode in dienst treedt bij de opdrachtgever.

Dit verschilt per opdracht. Je kunt zowel voor lange als kortere perioden aan de slag. Gemiddeld duurt een opdracht anderhalf jaar, maar dit verschilt per vakgebied en branche. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Vraag dan een oriënterend gesprek aan met een consultant binnen jouw vakgebied.

Onze kandidaten gaan onder meer aan de slag bij:


Focus op je ontwikkeling in de ruimtelijke ordening

Ruim aanbod aan uitdagende traineeships

Testimonial Image Fenna De Groot Trainee 3200X1800px

"Soms vergeet ik bijna dat ik trainee ben."

Fenna de Groot

Testimonials 3200x1800

"Traineeships zijn de beste springplank om snel écht bij te dragen aan ons vakgebied."

Hans van Gurchom

Bart Jespers Team Lead Ruimtelijke Ordening

"Mijn missie is ambtenarij aantrekkelijker maken voor jongeren"

Bart Jespers

  • Trainee Fenna de Groot
  • Opdrachtgever Hans van Gurchom
  • Consultant Bart Jespers

Haal het beste uit jezelf

YER is overal in beweging. Wij zorgen ervoor dat jij als ambitieuze professional impact maakt. 

  • YER voor Studenten
  • YER voor Starters
  • YER voor Professionals
  • YER voor Executives
YER voor studenten

Ontdek je ambities

Wanneer je nog niet weet hoe je de brug slaat tussen theorie en praktijk, staat YER voor je klaar om je de weg te wijzen. YER wil je perspectief bieden en je helpen jouw kans op succes op de arbeidsmarkt te vergroten. Laat zien dat je voorop wilt lopen en ontdek wat jij kunt ondernemen na je studie. 

Ontdek hoe YER studenten verder helpt
Text Image Studenten (5) 1280X1280px Squooshed
YER voor starters

Verken je ambities

Je ideale werkgever geeft je meer kansen. Maar met welk profiel versterk je jouw positie op de arbeidsmarkt het best? Hoe verbreed je je horizon? Met de juiste match, onze YER traineeships en onze persoonlijke begeleiding loop je na één jaar al mijlenver voor op de andere starters op de arbeidsmarkt. 

Ontdek hoe YER starters verder helpt
Tekst & Image Starter (9) 1280X1280px Squooshed
YER voor Professionals

Geef je ambities de ruimte

Je wilt niet vastgeroest zitten. Je wilt je vrij voelen om je verder te ontwikkelen. Met de rust van stabiel werkgeverschap als basis. Via YER krijg je toegang tot de meest uitdagende werkgevers om daar te laten zien wat je waard bent met jouw expertise. En jouw waarde groeit met elk project. 

Ontdek hoe YER professionals verder helpt
Tekst & Image Professional (18) 1280X1280px Squooshed
YER voor executives

Verleg je carrièregrenzen

Je hebt je kennis en kunde bewezen. Tijd voor een nieuwe stap voorwaarts. YER brengt je nieuwe uitdagingen. We koppelen je als executive, manager of ervaren specialist aan de meest ambitieuze opdrachtgevers. Jij blijft 'on top of your game', op naar de volgende overwinning. 

Ontdek hoe YER executives verder helpt
Text Image Executives (4) 1280X1280px Squooshed

Maak kennis met onze consultants

YER-consultants zijn vakspecialisten, met veelal jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling en de ruimtelijke ordening. We kennen hierdoor het klappen van de zweep, denken inhoudelijk met je mee en schakelen snel binnen onze enorme netwerken. Zo vind jij in no-time jouw droombaan in de ruimtelijke ordening.

Maureen Brouwer
Na 4,5 jaar als intercedent, recruiter en teamlead recruitment te hebben gewerkt, heb ik mij sinds 2022 bij YER gevoegd als recruitment...
Maak kennis met Maureen
Justin Dorst
Na mijn bachelor aan de Hoge Hotelschool in Den Haag werkte ik een aantal jaar in het bankwezen. In 2008 begon ik voortvarend in de werving...
Maak kennis met Justin
Peter Thissen
Ik heb geschiedenis gestudeerd en ben gepromoveerd in de letteren en theologie. Mijn ervaring in de arbeidsbemiddeling startte in 1997. Tot...
Maak kennis met Peter
Pim Postma
Mijn ervaring in arbeidsbemiddeling begon in 2019: eerst als corporate recruiter in de bancaire sector, vervolgens als recruiter voor...
Maak kennis met Pim
Bart Siebelink
Met 10 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling bij YER ben ik inmiddels uitgegroeid tot business development manager voor maritiem &...
Maak kennis met Bart
Rashid Derveld
Ik werk sinds 2019 in de arbeidsbemiddeling. Na ervaring als recruiter voor twee nationaal opererende arbeidsbemiddelaars, startte ik in...
Maak kennis met Rashid
Jill Trepels
Sinds 2022 bemiddel ik kandidaten voor de branches vastgoed, bouw en infra en mijn focus ligt op het vakgebied installatietechniek. In...
Maak kennis met Jill
Maike Schoonwater
Ik begon in 2019 als recruiter en werk sinds 2021 voor YER. Hier richt ik me als recruitmentconsultant op IT en alles wat hieraan verwant...
Maak kennis met Maike