Skip to main
Hero Image Executives (2) 3200X1600px Squooshed

Maak carrière in legal

Jij wilt als juridisch specialist de volgende carrièrestap zetten in de advocatuur of het bedrijfsleven. Om je netwerk uit te breiden, jezelf verder te ontwikkelen en je expertise te delen. Wij verbinden je aan prominente organisaties en openen de juiste deuren. Of je nu een professional, gevorderde specialist of ervaren leider bent, met onze begeleiding maak jij je ambities waar.

Vind je legal-vacature

Voor ambitieuze legal-specialisten

Maak carrière bij een gerenommeerd advocatenkantoor, een multinational of een mooi familiebedrijf. Of volg je maatschappelijke hart en kies voor de publieke sector. Met onze coaching en jarenlange ervaring benut jij je volledige potentieel - in vaste dienst, op basis van detachering of interim. Naar welk rechtsgebied je interesse ook uitgaat, wij verbinden je aan toonaangevende organisaties in alle branches.

Icon Uitgebreid Netwerk
Uitgebreid netwerk

Uitgebreid netwerk

Uitgebreid netwerk Speel de video
Icon Focus Op Ontwikkeling
Focus op ontwikkeling

Focus op ontwikkeling

Focus op ontwikkeling Speel de video
Icon Persoonlijke Begeleiding
Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding Speel de video
Tekst & Image 20211113 Yer Dag1 0269 1280X1280px Squooshed
Binnen legal

Ons specialisme

Of je nu aan de slag wilt als general counsel, legal director,  octrooigemachtigde of tax advisor, wij bemiddelen kandidaten voor alle rechtsgebieden. Ook beslaat ons werkgeversnetwerk alle sectoren door heel Nederland.  

Veel van onze consultants hebben zelf een juridische achtergrond en/of veel ervaring met arbeidsbemiddeling binnen legal. Hierdoor zijn we jouw inhoudelijke sparringpartner op niveau en kun je met iedere carrièrevraag bij ons terecht.

Voorbeelden van functies uit ons vacatureaanbod: head of legal, (senior) legal counsel, general counsel, advocaat/associate, managing associate, notaris, kandidaat-notaris, juridisch beleidsadviseur, paralegal, enzovoort.

Focus op legal

Binnen onderstaande branches

Kom in contact met interessante werkgevers in iedere branche. Banking, industry, manufacturing en onderstaande branches zijn voorbeelden van sectoren waarin wij actief zijn.

Ontdek jouw vacature

In iedere branche biedt YER juridische vacatures voor het bedrijfsleven en de publieke sector. Van multinationals, private equity, grote familiebedrijven en start-ups tot stichtingen, semipublieke organisaties en overheidsinstellingen.

Onze kandidaten gaan onder meer aan de slag bij:


Haal het beste uit jezelf

YER is overal in beweging. Wij zorgen ervoor dat jij als ambitieuze professional impact maakt. 

  • YER voor Studenten
  • YER voor Starters
  • YER voor Professionals
  • YER voor Executives
YER voor studenten

Ontdek je ambities

Wanneer je nog niet weet hoe je de brug slaat tussen theorie en praktijk, staat YER voor je klaar om je de weg te wijzen. YER wil je perspectief bieden en je helpen jouw kans op succes op de arbeidsmarkt te vergroten. Laat zien dat je voorop wilt lopen en ontdek wat jij kunt ondernemen na je studie. 

Ontdek hoe YER studenten verder helpt
Text Image Studenten (5) 1280X1280px Squooshed
YER voor starters

Verken je ambities

Je ideale werkgever geeft je meer kansen. Maar met welk profiel versterk je jouw positie op de arbeidsmarkt het best? Hoe verbreed je je horizon? Met de juiste match, onze YER traineeships en onze persoonlijke begeleiding loop je na één jaar al mijlenver voor op de andere starters op de arbeidsmarkt. 

Ontdek hoe YER starters verder helpt
Tekst & Image Starter (9) 1280X1280px Squooshed
YER voor Professionals

Geef je ambities de ruimte

Je wilt niet vastgeroest zitten. Je wilt je vrij voelen om je verder te ontwikkelen. Met de rust van stabiel werkgeverschap als basis. Via YER krijg je toegang tot de meest uitdagende werkgevers om daar te laten zien wat je waard bent met jouw expertise. En jouw waarde groeit met elk project. 

Ontdek hoe YER professionals verder helpt
Tekst & Image Professional (18) 1280X1280px Squooshed
YER voor executives

Verleg je carrièregrenzen

Je hebt je kennis en kunde bewezen. Tijd voor een nieuwe stap voorwaarts. YER brengt je nieuwe uitdagingen. We koppelen je als executive, manager of ervaren specialist aan de meest ambitieuze opdrachtgevers. Jij blijft 'on top of your game', op naar de volgende overwinning. 

Ontdek hoe YER executives verder helpt
Text Image Executives (4) 1280X1280px Squooshed

Testimonial Afbeeldingen Job Veenstra

“Faye begrijpt wat een organisatie inhoudelijk verwacht en ziet wat de nuances zijn.”

Job Feenstra

Testimonial Afbeelding Melchior

“Het persoonlijke contact met Faye en Toine doet me denken aan de manier waarop wij zelf graag met onze klanten omgaan.”

Melchior Spies

  • Kandidaat Job Feenstra
  • Opdrachtgever Melchior Spies

Maak kennis met onze consultants

Onze consultants zijn specialisten in het juridische vakgebied. Met hun inhoudelijke achtergrond en/of jarenlange recruitmentervaring denken zij op niveau mee en schakelen snel. Zo vind jij in no-time de gedroomde betrekking om al je ambities te realiseren.

Toine Joosten
Met jarenlange ervaring in arbeidsbemiddeling binnen legal, bemiddel ik bij YER vaste en interim-posities voor juristen en advocaten: van...
Maak kennis met Toine
Sharon Perez
Na mijn studie civiel recht aan de Universiteit Leiden heb ik als jurist (LL.M.) gewerkt in de advocatuur (IP, Banking & Finance) en het...
Maak kennis met Sharon
Peter Thissen
Ik heb geschiedenis gestudeerd en ben gepromoveerd in de letteren en theologie. Mijn ervaring in de arbeidsbemiddeling startte in 1997. Tot...
Maak kennis met Peter
Faye Fartoux
Mijn specialisatie binnen YER is het bemiddelen van (bedrijfs)juristen, advocaten en financials voor vaste en interim posities binnen het...
Maak kennis met Faye
Bart Jespers
Na mijn studie Bedrijfskunde volgde ik diverse leiderschaps- en salestrainingen. Ik werk sinds 2015 in de arbeidsbemiddeling en focus me...
Maak kennis met Bart
Claudia van der Putte
Na mijn periode als auditor bij EY, startte ik in 2013 met de bemiddeling van financials. Hier komen meerdere werelden, bedrijfsanalyse -...
Maak kennis met Claudia