Skip to main
hero-image-algemeen-3-3200x1600px-squooshed_B
Alle ruimte voor ambitie

Werken in insurance

Wil jij jouw kennis en ervaring delen bij aansprekende verzekeringsmaatschappijen en rechtsbijstandsverzekeraars? Ben jij de gedreven kandidaat die het verschil maakt? Dan is jouw ambitie onze uitdaging. Of je nu een starter, professional of specialist bent, wij zijn dé sparringpartner op niveau om jouw carrière de juiste impuls te geven. Bekijk onze nieuwste vacatures en breng je ambities in beweging.

Vind je vacature

Voor ambitieuze kandidaten

Of je nu op zoek bent naar een vaste aanstelling, een detacheringsopdracht of een gericht traineeship, wij verbinden jou met toonaangevende organisaties door heel Nederland. Ons netwerk is uitgebreid en strekt zich uit van verzekeraars (ook rechtsbijstand), intermediairs en volmachtkantoren tot belangenbehartigers, serviceproviders en expertisebureaus voor letselschade. Of je nu een ambitieuze starter bent of een ervaren specialist, wij openen deuren naar mogelijkheden waarvan je niet wist dat ze bestonden. Met onze deskundige begeleiding benut jij je volledige potentieel.

Icon Uitgebreid Netwerk
Uitgebreid netwerk

Uitgebreid netwerk

Uitgebreid netwerk Speel de video
Icon Focus Op Ontwikkeling
Focus op ontwikkeling

Focus op ontwikkeling

Focus op ontwikkeling Speel de video
Icon Persoonlijke Begeleiding
Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding Speel de video

 

Text Image Yerianen (5) 1280X1280px Squooshed

Onze specialismes

Onze consultants zijn op de hoogte van alle trends en weten zich in jouw wensen te verplaatsen. Hier zijn voorbeelden van specialismes en functies waarvoor wij kandidaten bemiddelen:

 • Traineeship Letselschade
 • Letselschadebehandelaar: licht, middel, zwaar
 • Schadebehandelaar/acceptant particulier: verkeer, brand, avp, reis
 • Schadebehandelaar/acceptant zakelijk: verkeer, brand, avb, transport, werkmaterieel, agro, garage
 • Adviseur schadeverzekeringen
 • Accountmanager particulier en/of zakelijk
 • Volmachtbeheerder
 • Administratief medewerker: polis administratie
 • Frontoffice medewerker
 • Teammanager
 • Fraudecoördinator

Ontdek jouw vacature

YER biedt uitdagende vacatures binnen het bedrijfsleven, de non-profit- en publieke sector. Van multinationals, grote familiebedrijven en mkb's tot start- en scale-ups en private equity-ondernemingen.

Onze kandidaten gaan onder meer aan de slag bij:


Wij zijn er voor jou

Ambitie vormt de brandstof van je volgende stap. Wij helpen je ambitie te herkennen en in beweging te brengen. Dit brengt je verder dan je voor mogelijk houdt. We zijn er voor jou gedurende je hele carrière.

 • YER voor Studenten
 • YER voor Starters
 • YER voor Professionals
 • YER voor Executives
YER voor studenten

Studenten

Wanneer je nog niet weet hoe je de brug slaat tussen theorie en praktijk, staat YER voor je klaar om je de weg te wijzen. YER wil je perspectief bieden en je helpen jouw kans op succes op de arbeidsmarkt te vergroten. Laat zien dat je voorop wilt lopen en ontdek wat jij kunt ondernemen na je studie. 

Ontdek hoe YER studenten verder helpt
Text Image Studenten (5) 1280X1280px Squooshed
YER voor starters

Starters

Je ideale werkgever geeft je meer kansen. Maar met welk profiel versterk je jouw positie op de arbeidsmarkt het best? Hoe verbreed je je horizon? Met de juiste match, onze YER traineeships en onze persoonlijke begeleiding loop je na één jaar al mijlenver voor op de andere starters op de arbeidsmarkt. 

Ontdek hoe YER starters verder helpt
Text Image Starters (3) 1280X1280px Squooshed
YER voor professionals

Professionals

Je wilt niet vastgeroest zitten. Je wilt je vrij voelen om je verder te ontwikkelen. Met de rust van stabiel werkgeverschap als basis. Via YER krijg je toegang tot de meest uitdagende werkgevers om daar te laten zien wat je waard bent met jouw expertise. En jouw waarde groeit met elk project. 

Ontdek hoe YER professionals verder helpt
Text Image Professionals (2) 1280X1280px Squooshed
YER voor executives

Executives

Je hebt je kennis en kunde bewezen. Tijd voor een nieuwe stap voorwaarts. YER brengt je nieuwe uitdagingen. We koppelen je als executive, manager of ervaren specialist aan de meest ambitieuze opdrachtgevers. Jij blijft 'on top of your game', op naar de volgende overwinning. 

Ontdek hoe YER executives verder helpt
Text Image Executives (4) 1280X1280px Squooshed

Maak kennis met onze consultants

Onze consultants zijn specialisten in insurance. Velen beschikken over praktijkervaring binnen de branche, terwijl anderen al jaren actief zijn als arbeidsbemiddelaar. Met ons kun je inhoudelijk sparren over je ambities en we schakelen snel. Zo vind jij in no-time de baan van je leven.

Sander den Boer
Sinds 2012 ben ik actief in arbeidsbemiddeling voor de verzekeringsbranche en vanaf 2018 ben ik aangesloten bij het toonaangevende...
Maak kennis met Sander
Rob Engels
Na het behalen van mijn master Bedrijfseconomie deed ik als leidinggevende van marketing- en salesafdelingen internationale werkervaring op....
Maak kennis met Rob
Cherrelle Anches
Bij YER insurance richt ik mij op de bemiddeling van verzekeringsprofessionals. Denk hierbij aan schadebehandelaren en...
Maak kennis met Cherrelle
Heleen Hox
'Binnen YER ben ik sinds 2015 als Teamlead werkzaam voor het vakgebied Insurance. Hierbij houd ik mij voornamelijk bezig met het...
Maak kennis met Heleen
Ernestine Simonis
“In Control zijn” op het gebied van Financiën en Informatietechnologie (IT) is van essentieel belang voor succesvolle bedrijfsvoering en...
Maak kennis met Ernestine