Skip to main
Hero Image 3200X1600 Installatietechniek
Alle ruimte voor ambitie

Werken in de installatietechniek

Ben je gespecialiseerd in elektrotechnische en werktuigbouwkundige vraagstukken? Of het aanspreekpunt voor projecten gericht op het ontwerpen, ontwikkelen, installeren en onderhouden van bijvoorbeeld smart homes, alarmsystemen of datanetwerken? Maak kennis met ons grote netwerk van vooraanstaande opdrachtgevers en breng je installatietechniek-carrière in een stroomversnelling.

Vind je installatietechniekvacature

Voor ambitieuze kandidaten

Onze consultants staan in dienst van jouw ambitie. Een volgene stap zetten als manager? Als gedetacheerde nieuwe horizonten verkennen bij verschillende opdrachtgevers, of juist je eerste werkervaring in de installatietechniek? Via onze coaching en uitgebreid netwerk ontdek jouw potentieel in de installatietechniek het beste tot uiting komt en beklim je jouw carrièreladder op de meest succesvolle wijze.

Icon Uitgebreid Netwerk
Uitgebreid netwerk

Uitgebreid netwerk

Uitgebreid netwerk Speel de video
Icon Focus Op Ontwikkeling
Focus op ontwikkeling

Focus op ontwikkeling

Focus op ontwikkeling Speel de video
Icon Persoonlijke Begeleiding
Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding Speel de video
Tekst & Image Prof Exec 1280X1280px Squooshed
Voor iedere functie

Onze specialismes

Maak het verschil met jouw talent. Ontdek je ambities en kom verder dan je ooit voor mogelijk hield. Onze consultants zijn carrièrecoaches die nieuwe deuren voor je openen. Wij hebben jarenlange recruitmentervaring en veel van ons beschikken over een achtergrond in de installatiesector. Wij geven je persoonlijk advies over je carrièrepad en verbinden je aan de werkgever die bij je past. Onze specialismes: 

 • Werkvoorbereiding
 • Ontwerp
 • Calculatie
 • Beheer en onderhoud
 • Nieuwbouwprojecten
 • Projectcoördinatie
 • Traineeships voor professionals met 0-2 jaar ervaring
 • Advies en consultancy

Voorbeelden van functies die we met grote regelmaat succesvol bemiddelen: projectleider, installatiemonteur, engineer, werkvoorbereider, technisch beheerder, servicecoördinator, koelmonteur, monteur installatietechniek en contractbeheerder.

Of wil jij als finance-/IT-professional werken in de installatietechniekbranche? Ook dan heeft YER prachtkansen voor je.

Ontdek onze installatietechniekvacatures

YER biedt uitdagende installatietechniekvacatures binnen het bedrijfsleven, de non-profit- en publieke sector. Van multinationals, grote familiebedrijven en mkb's tot start-/scale-ups en private-equity-ondernemingen.

Onze kandidaten gaan onder meer aan de slag bij:


Testimonials 3200x1800

“De snelheid van YER is hoog, zonder in te leveren op kwaliteit”

Jeroen van As

Rosa Hodenpijl – Trainee Smart Buildings – Detachering – Installatietechniek

“Ik werk lekker autonoom en iedereen staat open voor mijn ideeën”

Rosa Hodenpijl

Testimonial Image Victor Haaze Senior Consultant Installatietechniek YER

“Oók in de huidige arbeidsmarkt is bijzonder veel mogelijk”

Victor Haaze

 • Opdrachtgever Jeroen van As
 • Trainee Rosa Hodenpijl
 • Consultant Victor Haaze

Wij zijn er voor jou

Ambitie vormt de brandstof van je volgende stap. Wij helpen je ambitie te herkennen en in beweging te brengen. Dit brengt je verder dan je voor mogelijk houdt. We zijn er voor jou gedurende je hele carrière in de installatietechniek.

 • YER voor Studenten
 • YER voor Starters
 • YER voor Professionals
 • YER voor Executives
 • YER voor Opdrachtgevers
YER voor studenten

Studenten

Wanneer je nog niet weet hoe je de brug slaat tussen theorie en praktijk, staat YER voor je klaar om je de weg te wijzen. YER wil je perspectief bieden en je helpen jouw kans op succes op de arbeidsmarkt te vergroten. Laat zien dat je voorop wilt lopen en ontdek wat jij kunt ondernemen na je studie. 

Studenten
Text Image Studenten (5) 1280X1280px Squooshed
YER voor starters

Starters

Je ideale werkgever geeft je meer kansen. Maar met welk profiel versterk je jouw positie op de arbeidsmarkt het best? Hoe verbreed je je horizon? Met de juiste match, onze YER traineeships en onze persoonlijke begeleiding loop je na één jaar al mijlenver voor op de andere starters op de arbeidsmarkt. 

Starters
Text Image Starters (3) 1280X1280px Squooshed
YER voor professionals

Professionals

Je wilt niet vastgeroest zitten. Je wilt je vrij voelen om je verder te ontwikkelen. Met de rust van stabiel werkgeverschap als basis. Via YER krijg je toegang tot de meest uitdagende werkgevers om daar te laten zien wat je waard bent met jouw expertise. En jouw waarde groeit met elk project. 

Professionals
Text Image Professionals (2) 1280X1280px Squooshed
YER voor executives

Executives

Je hebt je kennis en kunde bewezen. Tijd voor een nieuwe stap voorwaarts. YER brengt je nieuwe uitdagingen. We koppelen je als executive, manager of ervaren specialist aan de meest ambitieuze opdrachtgevers. Jij blijft 'on top of your game', op naar de volgende overwinning. 

Executives
Text Image Executives (4) 1280X1280px Squooshed
YER voor opdrachtgevers

Opdrachtgevers

Je hebt vandaag de ideale medewerker nodig. Iemand met de juiste skills en ervaring, die past bij het team én die snel in de startblokken staat. YER zorgt voor een plan waarbij we samen verder vooruit kijken. Zo vind je snel nieuwe collega's die goed passen, en ben je als organisatie klaar voor de ambities van morgen. 

Opdrachtgevers
Text Image 1280X1280 Squooshed

Maak kennis met onze consultants


Onze consultants zijn specialisten in de installatiebranche en kennen de sector van binnenuit. Wij denken inhoudelijk met je mee en schakelen snel. Zo vind jij in no-time jouw droombaan.

Roy Stakenburg
Mijn carrière in de arbeidsbemiddeling startte in 2012 en sinds 2021 ben ik aangesloten bij YER. Mijn focus ligt op het vakgebied...
Maak kennis met Roy
Jill Trepels
Sinds 2022 bemiddel ik kandidaten voor de branches vastgoed, bouw en infra en mijn focus ligt op het vakgebied installatietechniek. In...
Maak kennis met Jill
Stefan Visscher
Na het afronden van mijn bachelor Commerciële Economie in 2021 ben ik begonnen als consultant binnen electronics & embedded systems. In...
Maak kennis met Stefan
Paul-René Hesselt van Dinter
Ik behaalde een bachelor of Economics in Rotterdam en ben erg sportief. Jarenlang deed ik aan bodybuilding en ook nu fitness ik nog een paar...
Maak kennis met Paul-René
Robbert Kamps
Bij YER ben ik actief als consultant werktuigbouw in Noord-Nederland. Hiervoor heb ik meerdere jaren werkervaring opgedaan als consultant...
Maak kennis met Robbert
Alexandra Cohen
Tijdens mijn studie heb ik een aantal jaar gewerkt als coördinator van 23 studentensportverenigingen in Rotterdam. Hier heb ik geleerd hoe...
Maak kennis met Alexandra
Ambitious internationals

Looking for a career in the Netherlands?

For expats