Skip to main
Expats

Onbezorgd wonen en werken in Nederland

Zoek jij eersteklas expat-begeleiding met persoonlijke service, omdat je een carrière in Nederland start? YER Relocation Services is dé deskundige gids die al het regelwerk uit handen neemt. Ons betrokken team garandeert een prettige, zachte landing in je nieuwe thuisland. Zo kun jij zorgeloos al je ambities waarmaken. 

Hero Large Executive 1056X1056px Squooshed

Voor ambitieuze internationals

Wil jij gekoppeld worden aan steeds een nieuw uitdagend project? Of eerst uitgebreid kennismaken met een opdrachtgever met het vooruitzicht op een vast contract? Als je kiest voor YER kom je bij ons in dienst op basis van detachering. Wij verbinden je voor korte of langere tijd aan inspirerende organisaties die passen bij jouw doelstellingen. Via ons uitgebreide netwerk kom je in contact met internationale corporates, familiebedrijven, mkb, start- en scale-ups, en organisaties in de publieke sector.

Icon Uitgebreid Netwerk
Uitgebreid netwerk

Uitgebreid netwerk

Uitgebreid netwerk Speel de video
Icon Focus Op Ontwikkeling
Focus op ontwikkeling

Focus op ontwikkeling

Focus op ontwikkeling Speel de video
Icon Persoonlijke Begeleiding
Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding Speel de video

 

 

Text Image Professionals (4) 1280X1280px Squooshed
De juiste start

Voor ambitieuze internationals

Waar jij als international ook vandaan komt, voor ons expatteam ben je nooit een nummer. Persoonlijke service staat voor ons centraal en wij zetten graag die ene stap extra. Naast dat wij je relocatie tot in de puntjes regelen, hebben wij veel aandacht voor jou als individu. Kortom, met onze begeleiding bespaar je veel tijd en minimaliseer je stressvolle situaties. 

Iedereen is verschillend en heeft andere wensen. Wij begrijpen als geen ander dat er bij een emigratie veel op je afkomt. Dus of je nu uit India, Turkije, Brazilië of Zuid-Afrika komt, het heeft voor ons de hoogste prioriteit dat jij een goede start maakt en je snel thuis voelt in Nederland. Je kunt bij ons terecht voor:

  • Persoonlijke begeleiding van A tot Z
  • Huisvestingsspecialisten
  • IND-experts

Onze aanpak


Ga je starten bij een Nederlandse werkgever, dan stelt jouw YER-consultant ons direct op de hoogte. Vervolgens regelen we alle officiële documenten, zoals de IND-aanvraag. Ook dragen we, afhankelijk van jouw wensen, zorg voor andere praktische zaken als huisvesting, een bankrekening, verzekeringen, een school voor de kinderen, handige tips en adressen, en meer.

Zodra je op Schiphol landt, vangt jouw contactpersoon je op om je naar je nieuwe woning te brengen. Wij zorgen ervoor dat je er meteen kunt intrekken en niet tijdelijk in een hotel of Airbnb-appartement hoeft te logeren.

Als je tijdens je verblijf in Nederland assistentie nodig hebt, staan wij voor je klaar. Misschien wil je verhuizen of een huis kopen, een taaltraining volgen of weten welke doorgroeimogelijkheden je hebt. Ook dan denken wij mee en helpen je op weg. 

Tekst & Image Professional (18) 1280X1280px Squooshed

Stappenplan relocatie

Stap 1 van 5
Icon Contractaanbieden
Indiensttreding

Jouw consultant informeert ons direct over je komst. Met je vaste contactpersoon plan je een kennismaking om je verblijf zo goed mogelijk te organiseren.

Stap 2 van 5
Icon Onlinesollicitatiegesprek
Kennismakingsgesprek

Wij vernemen graag al je wensen en geven je een overzicht van al onze actiepunten: IND, huisvesting, water, elektra, OV-chipkaarten, scholen en meer.

Stap 3 van 5
Icon Eerstegesprek
Aankomst op de luchthaven

Jouw contactpersoon haalt je persoonlijk op en begeleidt je naar je nieuwe woning. Alle actiepunten uit stap 2 zijn in principe geregeld.

Stap 4 van 5
Icon Contracttekenen
Officiële documenten en bank

De dag nadat je bent geland – of zo spoedig mogelijk - heb je afspraken voor het verkrijgen van je BSN, verblijfsvergunning en openen van je bankrekening.

Stap 5 van 5
Icon Tweedegesprek
Start eerste werkdag

Nu alle officiële, praktische en andere belangrijke zaken zijn geregeld, kun jij een vliegende start maken bij je nieuwe werkgever

Meest gestelde vragen door expats

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met ons team.

The relocation process can take around 6-8 weeks.

Since YER is a sponsor at the IND, we will for sure apply for the permit.

YER can also apply for the permits of your family. 

YER offers assistance in finding a suitable house together with you. Our goal is to make sure that you move in immediately as soon as you arrive in the Netherlands. We can visit the accommodation on behalf of you, share a video or we can have a videocall.

YER will schedule the appointment for these formalities.

Testimonial Stephany Djarkasi 3200X1800

"Dat je voor ons geen nummer bent, betekent dat wij extra stappen zetten als jouw situatie hierom vraagt."

Stephany Djarkasi

  • Consultant Stephany Djarkasi

Ontmoet ons expatteam

Onze toegewijde expatspecialisten beschikken allemaal over een achtergrond in de customer care. Wij begrijpen jouw situatie en beantwoorden snel, zorgvuldig en doeltreffend al je vragen. Zo zijn wij voor jou en je familie dé steun en toeverlaat tijdens jullie mooie avontuur in Nederland.

Stephany Djarkasi
Om mijn bachelorsdiploma aan de HES te behalen emigreerde ik als student naar Nederland. Vervolgens deed ik leidinggevende ervaring op bij...
Maak kennis met Stephany
Noa Lohuis
Ik heb de opleiding Tourism Management aan de Hogeschool Saxion afgerond en volgde in mijn studieperiode drie buitenlandstages. Hierdoor...
Maak kennis met Noa
Andrea Bueno
Sinds ik me kan herinneren, ben ik zeer geïnteresseerd in mensen uit verschillende culturen en taalgebieden. Deze interesse bracht me ertoe...
Maak kennis met Andrea