Zoë van der Veeken

Zoë van der Veeken

Operational Manager Technology
Rotterdam
Engineering, Manufacturing, IT, Construction & Civil Engineering

+31 (0)88 937 11 00
+31 (0)6 110 749 78

Zoë van der Veeken

YER is het internationale arbeidsbemiddelingsbureau voor vaste en tijdelijke functies gericht op professionals met een Bachelor- of Master-titel. Sinds 1987 zijn wij een gevestigde naam in de Nederlandse markt en inmiddels uitgegroeid tot toonaangevende speler binnen de Finance, Technology & Engineering, Public, IT, HR en Legal. Zelf ben ik actief binnen de techniek. De langetermijnvisie van YER zorgt ervoor dat ik een persoonlijke en duurzame relatie kan opbouwen met zowel klanten als kandidaten.

Als Consultant bij YER ben ik continu op zoek naar de verbinding tussen technisch talent en vooruitstrevende organisaties. Dagelijks spreek ik technische professionals die toe zijn aan volgende stap of gericht carrière advies willen. Zoek jij een nieuwe (eerste) uitdaging in de techniek? Dan neem ik daar graag de tijd voor en ga ik samen met jou kijken naar de mogelijkheden.

Daarnaast sta ik in contact met organisaties binnen de (hightech) industrie, automatisering of machinebouw. Wilt u groeien met uw organisatie? Bent u op zoek naar die ene kandidaat die het verschil gaat maken of heeft u behoefte om een keer te sparren met een gesprekspartner die kennis heeft van de markt waarin uw organisatie actief is? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen.

Stuur een bericht 
 
 
 
 

Vacatures van deze consultant