Skip to main

Expertise ontmoet ambitie

Als organisatie zoek je een deskundige wervingspartner die jou koppelt aan de beste specialisten uit de markt. YER brengt de expertise van opdrachtgevers en kandidaten samen, zodat jullie elkaar versterken en groeien. Een win-winsituatie voor iedereen.

Neem contact op
Hero Large Yerianen (5) 1056X1056px Squooshed
Hero Large Yerianen (3) 1056X1056px Squooshed
Specialist voor iedere vacature

Knowhow en kwaliteit

Resultaatgerichtheid, ondernemerschap, ambitie en deskundigheid: dat kenmerkt onze aanpak. Veel consultants hebben een achtergrond in het vakgebied waarvoor ze bemiddelen. Anderen beschikken over jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling. 

 

Hierdoor zijn wij het aanspreekpunt voor strategisch, onafhankelijk en realistisch advies. Bovendien kom jij als opdrachtgever in contact met een uitgebreid netwerk van sterk ontwikkelde kandidaten. Zo ontmoet je snel gelijkgestemd talent om je ambities mee waar te maken.

 

Allround loopbaancoach

Focus op groei

Persoonlijke en professionele ontwikkeling gaat altijd door. Als je eenmaal de juiste kandidaat hebt gevonden hebt, stopt onze begeleiding niet. Waar nodig kun je onze expertise inzetten om het beste uit je nieuwe medewerker naar boven te blijven halen.

 

Zo faciliteren we voor onze gedetacheerde professionals trainingen op maat en persoonlijke coachingstrajecten. Voor ervaren specialisten, managers en directieleden zijn wij de inhoudelijke sparringpartner voor gericht loopbaanadvies.

 

Tekst & Image Executive 1280X1280px Squooshed