Skip to main

ASML-vacatures

Filters

6 vacature(s) gevonden
Nieuw

Cloud (GCP) Software Architect - ASML Netherlands B.V.

Veldhoven IT IT Hbo Detachering via YER

Turn an enriched history into a modern cloud-native landscape!

Bekijk vacature

HR Projectmanager Onboarding - ASML Netherlands B.V.

Veldhoven HR High Tech Hbo Interim/Zzp

Voor ASML zijn we op zoek naar een Projectmanager Onboarding! In deze hybride functie voor 32-40 uur per week draag jij bij aan het optimaliseren van het onboardingsprogramma om de groeiambities van...

Bekijk vacature

Senior Program Manager RBA - ASML Holding N.V.

Veldhoven Directie & Management IT Hbo Interim/Zzp / Detachering via YER

Able to lead complex, impactful and multi-stream projects?

Bekijk vacature

(Senior) DevSecOps Engineer – Software Integration - ASML Netherlands B.V.

Veldhoven IT IT Wo Master Detachering via YER

Combine your passion for security, software development and (cloud)infrastructures!

Bekijk vacature

Senior Management Assistant/Project Coordinator - ASML Netherlands B.V.

Veldhoven Support High Tech Hbo Detachering via YER

Combinatie functie als Senior Management Assistant en Project Coordinator

Bekijk vacature

Junior Management Assistant - ASML Netherlands B.V.

Veldhoven Support High Tech Associate degree Detachering via YER

Maak de eerste stappen in je carrière als Support Professional met YER

Bekijk vacature

De meest actuele ASML-vacatures 

Heb jij een technische achtergrond en zoek je vacatures bij ASML? Dan helpen onze consultants je graag op weg. Wij zijn dé carrièrecoach voor ambitieuze kandidaten en begeleiden je van a tot z. Voorbeelden van ASML-functies waarvoor wij bemiddelen: UI developer, technician cleanroom services, technician extreme ultraviolet machinery, technical support engineer optics/engineer system qualification. Ook plaatsen we werkvoorbereiders elektrotechniek en kun je op basis van detachering bij een project aan de slag. Meer weten? Bekijk nu het actuele vacatureoverzicht.  

Professioneel advies over vacatures bij ASML 

Als je carrière wilt maken bij ASML neem dan contact op met YER. Onze consultants vertellen je alles over de nieuwste vacatures bij dit unieke bedrijf en ondersteunen je bij het vinden van jouw droombaan. Wij denken inhoudelijk met je mee, want veel van onze bemiddelaars hebben zelf een technische achtergrond en/of veel kennis van de hightechbranche. Of je nu een starter bent, een gevorderde professional of ervaren specialist, wij zijn jouw loopbaancoach in iedere carrièrefase en hebben veel oog voor jouw ontwikkeling. Weten wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking. 

Ontdek jouw ideale ASML-vacatures 

Wil je solliciteren bij de succesvolle hightechspecialist ASML, dan ontdek je bij YER de uitdagendste vacatures. Zowel R&D als assemblage vinden plaats op het hoofdkantoor in Veldhoven, terwijl het bedrijf ook wereldwijd actief is. ASML loopt voorop in de technologie die complexe lithografiesystemen produceert die te gebruiken zijn bij de productie van geïntegreerde schakelingen. Specialisten op het gebied van de exacte wetenschappen, werktuigbouwkunde en software werken dagelijks samen in hechte multidisciplinaire teams. De ideale omgeving dus voor jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Wil je deel uitmaken van zo’n inspirerend team? Kies dan nu jouw vacature en solliciteer direct.