Daan Wolswinkel

Recruitment Consultant
Eindhoven
Public

+31 (0)88 937 11 00
+31 (0)6 574 669 27

Tijdens mijn studie International Business heb ik geleerd hoe het is om te werken met mensen uit verschillende culturen en achtergronden. Ik haalde met name energie uit het werken in groepsverband, en neem in deze gevallen de rol aan van verbinder, die de wensen van eenieder goed kan aanvoelen en vertalen naar concrete oplossingen waar iedereen zich in kan vinden.

Dit trek ik ook door in mijn functie als Recruitment Consultant binnen het Sociaal Domein. Mijn doel is om de perfecte match te vinden tussen professionals, zowel startend als ervaren, en opdrachtgevers. Hierbij besteed ik extra aandacht aan drijfveren en motivaties van professionals, en zorg ik zo dat beide partijen tevreden zijn over de samenwerking. Want alleen samen komen we tot de beste resultaten.

Binnen het Sociaal Domein is YER altijd op zoek naar professionals die kennis en ervaring meebrengen. Maar ook voor starters die stappen willen maken in deze sector zijn er altijd mogelijkheden. Dus ben jij een (startende) professional binnen het Sociaal Domein, en ben jij op zoek naar een volgende stap in je carrière? Neem dan contact met mij op!

Stuur een bericht 
 
 
 
 

Vacatures van deze consultant