Skip to main
Hero Image Professional (10) 3200X1600px Squooshed

Maak carrière in engineering

Ambitieuze engineers werken via YER. Of je nu jarenlange ervaring hebt of juist net start: bij YER heb je alle kansen om je ambities in engineering te volgen. Waar ga jij het via ons helemaal maken als maker?

Vacatures

Voor ambitieuze engineers

Vaste aanstellingen en interim-opdrachten, maar ook startersbanen en traineeships: via YER werk jij op jóuw manier voor de inspirerendste engineering-organisaties, van groot tot klein. Benut je volledige potentieel door slim gebruik te maken van de persoonlijke begeleiding, jarenlange ervaring en het gigantische netwerk dat YER je biedt.

Icon Uitgebreid Netwerk
Uitgebreid netwerk

Uitgebreid netwerk

Uitgebreid netwerk Speel de video
Icon Focus Op Ontwikkeling
Focus op ontwikkeling

Focus op ontwikkeling

Focus op ontwikkeling Speel de video
Icon Persoonlijke Begeleiding
Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding Speel de video

 

Text Image Professionals (4) 1280X1280px Squooshed
Binnen engineering

Onze specialismes

Via YER vind je werk in engineering. Ga als mechanical of electrical engineer aan de slag als bijvoorbeeld werkvoorbereider, test engineer, proces engineer of energietechnicus. Ook als je ambities hebt als technisch tekenaar, manufacturing engineer of systeemarchitect, hoef je niet verder te zoeken.

Onze specialismes in engineering zijn onder andere:  

  • Automotive & Aerospace
  • Bouw & Techniek
  • Hightech & Semiconductors
  • Manufacturing

 

Ontdek jouw engineeringvacature

YER biedt uitdagende vacatures voor engineers binnen het bedrijfsleven en de publieke sector. Niet alleen bij multinationals, familiebedrijven private equity, maar ook bij start-ups, overheidsinstanties en semipublieke organisaties.

Veelgestelde vragen over detachering

Als professional wil je in alle vrijheid je carrière vormgeven zoals jij die voor ogen hebt. Detachering geeft je die flexibiliteit. Jouw ambitie als professional staat voor ons centraal. Via onderstaande link lees je meer over de pluspunten van detachering bij YER.

Alles over detachering

Als je via YER gedetacheerd wordt, heb je een arbeidsovereenkomst (arbeidscontract) met ons. Wij plaatsen je weliswaar bij opdrachtgevers uit ons netwerk, maar je bent in dienst bij YER.

Je hebt recht op dezelfde arbeidsvoorwaarden als vergelijkbare medewerkers die direct in dienst zijn bij de opdrachtgever. Daarnaast kunnen er extra arbeidsvoorwaarden van YER op jou van toepassing zijn, zoals coaching, trainingen en masterclasses.

De specifieke voorwaarden verschillen per contract en branche waarin je werkt. Je YER-consultant neemt graag persoonlijk alle mogelijkheden met je door.

Ja in veel gevallen kan dit. Na je detacheringsperiode(s) kun je overstappen naar je opdrachtgever of kiezen voor een (nieuw) detacheringscontract bij YER. Daarnaast werken onze professionals steeds vaker op basis van detavast. Dit betekent dat het onze intentie is dat je na de afgesproken minimum detacheringsperiode in dienst treedt bij de opdrachtgever.

Dit verschilt per opdracht. Je kunt zowel voor lange als kortere perioden aan de slag. Gemiddeld duurt een opdracht anderhalf jaar, maar dit verschilt per vakgebied en branche. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Vraag dan een oriënterend gesprek aan met een consultant binnen jouw vakgebied.

Wij werken succesvol samen met:


Focus op je ontwikkeling in engineering

Ruim aanbod aan uitdagende traineeships

Testimonial Afbeelding Blanco

“Via Noëlle bereiken wij kandidaten die we zelf niet zo snel zouden vinden.”

Stephanie Bekhuis

Testimonial Afbeelding Blanco

"Victors gerichte aanpak werkt efficiënt en levert steeds weer een interessante shortlist op."

Jacques Kiewiet

  • Opdrachtgever Stephanie Bekhuis
  • Opdrachtgever Jacques Kiewiet

Haal het beste uit jezelf

YER is overal in beweging. Wij zorgen ervoor dat jij als ambitieuze professional impact maakt. 

  • YER voor Studenten
  • YER voor Starters
  • YER voor Professionals
  • YER voor Executives
YER voor studenten

Ontdek je ambities

Wanneer je nog niet weet hoe je de brug slaat tussen theorie en praktijk, staat YER voor je klaar om je de weg te wijzen. YER wil je perspectief bieden en je helpen jouw kans op succes op de arbeidsmarkt te vergroten. Laat zien dat je voorop wilt lopen en ontdek wat jij kunt ondernemen na je studie. 

Ontdek hoe YER studenten verder helpt
Text Image Studenten (5) 1280X1280px Squooshed
YER voor starters

Verken je ambities

Je ideale werkgever geeft je meer kansen. Maar met welk profiel versterk je jouw positie op de arbeidsmarkt het best? Hoe verbreed je je horizon? Met de juiste match, onze YER traineeships en onze persoonlijke begeleiding loop je na één jaar al mijlenver voor op de andere starters op de arbeidsmarkt. 

Ontdek hoe YER starters verder helpt
Tekst & Image Starter (9) 1280X1280px Squooshed
YER voor Professionals

Geef je ambities de ruimte

Je wilt niet vastgeroest zitten. Je wilt je vrij voelen om je verder te ontwikkelen. Met de rust van stabiel werkgeverschap als basis. Via YER krijg je toegang tot de meest uitdagende werkgevers om daar te laten zien wat je waard bent met jouw expertise. En jouw waarde groeit met elk project. 

Ontdek hoe YER professionals verder helpt
Tekst & Image Professional (18) 1280X1280px Squooshed
YER voor executives

Verleg je carrièregrenzen

Je hebt je kennis en kunde bewezen. Tijd voor een nieuwe stap voorwaarts. YER brengt je nieuwe uitdagingen. We koppelen je als executive, manager of ervaren specialist aan de meest ambitieuze opdrachtgevers. Jij blijft 'on top of your game', op naar de volgende overwinning. 

Ontdek hoe YER executives verder helpt
Text Image Executives (4) 1280X1280px Squooshed

Maak kennis met onze consultants

YER-consultants zijn vakspecialisten, met veelal jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling en engineering. We kennen hierdoor het klappen van de zweep, denken inhoudelijk met je mee en schakelen snel binnen onze enorme netwerken. Zo vind jij in no-time jouw droombaan in engineering.

Rik Sijben
Nadat ik mijn Associate Degree Bedrijfskunde behaalde in 2021, startte ik in de arbeidsbemiddeling. Sinds september 2022 werk ik voor YER...
Maak kennis met Rik
Caspár Mulders
Als Recruiter Consultant ben ik binnen YER gefocust op Technology en daarin specifiek gericht op de luchtvaartsector. Ik ben geïnteresseerd...
Maak kennis met Caspár
Roy Stakenburg
Mijn carrière in de arbeidsbemiddeling startte in 2012 en sinds 2021 ben ik aangesloten bij YER. Mijn focus ligt op het vakgebied...
Maak kennis met Roy
Simon van Dijk
Na mijn opleiding People and Business ben ik sinds 2019 werkzaam in de arbeidsbemiddeling. Sinds Maart 2024 ben ik werkzaam voor YER. Hier...
Maak kennis met Simon
Ken van Mierlo
Na mijn studie Toegepaste Psychologie werkte ik anderhalf jaar in de arbeidsbemiddeling, voordat ik in 2017 begon bij YER. Als Team Lead...
Maak kennis met Ken
Karina Nistor
I embarked on my professional journey in Human Resources, specializing in recruitment, training & development, and employee adaptation...
Maak kennis met Karina
Mark Simons
Ik studeerde Sport, Economie en Management en behaalde een Bachelor of Commerce. In 2018 startte ik in de arbeidsbemiddeling gericht op...
Maak kennis met Mark
Nick Wijnen
Voordat ik in 2022 startte bij YER had ik anderhalf jaar arbeidsbemiddelingservaring. Daarvoor werkte ik dertien jaar in de horeca, waarvan...
Maak kennis met Nick
Menno Hansen
Mijn focus ligt op de bemiddeling van hands-on technici in de regio’s Eindhoven, Noord-Brabant, Gelderland en Noord-Limburg. Door mijn...
Maak kennis met Menno
Ambitious internationals

Looking for a career in the Netherlands?

For expats