Skip to main
Hero Image 3200X1600 Automotive

Werken in de automotivebranche

Ben jij een gedreven automotivespecialist die wil sleutelen aan de mobiliteitsvraagstukken van de toekomst? Wij bieden starters, professionals en executives uitdagende carrièreperspectieven bij de mooiste opdrachtgevers en merken. Bekijk nu onze nieuwste vacatures in deze dynamische sector en breng je ambities in beweging.

Vind je automotive-vacature

Voor ambitieuze kandidaten

Of je nu op zoek bent naar een vaste aanstelling, een detacheringsopdracht of een gericht traineeship in automotive, wij verbinden jou met toonaangevende organisaties in heel Nederland. Ons netwerk is uitgebreid en wij brengen je ook in contact met werkgevers waar je in eerste instantie misschien niet aan zou denken. Met onze deskundige begeleiding benut jij bovendien je volledige potentieel.

Icon Uitgebreid Netwerk
Uitgebreid netwerk

Uitgebreid netwerk

Uitgebreid netwerk Speel de video
Icon Focus Op Ontwikkeling
Focus op ontwikkeling

Focus op ontwikkeling

Focus op ontwikkeling Speel de video
Icon Persoonlijke Begeleiding
Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding Speel de video
Voor iedere functie

Onze specialismes


Ontwikkel je technische skills binnen mechanica, elektrotechniek of embedded software en ontdek jouw favoriete functie. Met onze gerichte en persoonlijke coaching heb jij jouw carrière in no-time op de rit. Onze specialismes zijn: 

  • Productontwikkeling:  R&D, engineering, protobouw, validation & verification, projectmanagement, diagnostics
  • Industrialisatie: manufacturing & process engineering, supplier quality, after sales en product & process improvement

Wij bieden vactures voor engineers gericht op specialismes als: allround design, automotive design, data analytics, calibration, (senior) embedded software, electronics, high voltage, system & control, product development, product improvement, product lead, powertrain system, project lead, vehicle of motoren test, system 7 control, vehicle control, enzovoort.

Ander voorbeelden van functies uit ons vacatureaanbod: accountmanager trucks, diagnostic robustness lead, manager engineering, mechanical expert, ontwikkelingsingenieur, project manager, system owner, management-en directieposities op executiveniveau, enzovoort.

Text Image Yerianen (4) 1280X1280px Squooshed

Ontdek onze automotive-vacatures

YER biedt een grote keuze aan uitdagende vacatures binnen de automotivebranche. Bij multinationals, grote familiebedrijven en mkb's, maar ook bij start- en scale-ups.

Onze kandidaten gaan onder meer aan de slag bij:


Testimonial Michel Den Engelsen

"YER heeft kandidaten bereikt die eigenlijk niet in de markt waren."

Michel den Engelsen

  • Opdrachtgever Michel den Engelsen

Wij zijn er voor jou

Ambitie vormt de brandstof van je volgende stap. Wij helpen je ambitie te herkennen en in beweging te brengen. Dit brengt je verder dan je voor mogelijk houdt. We zijn er voor jou gedurende je hele carrière.

  • YER voor Studenten
  • YER voor Starters
  • YER voor Professionals
  • YER voor Executives
YER voor studenten

Studenten

Wanneer je nog niet weet hoe je de brug slaat tussen theorie en praktijk, staat YER voor je klaar om je de weg te wijzen. YER wil je perspectief bieden en je helpen jouw kans op succes op de arbeidsmarkt te vergroten. Laat zien dat je voorop wilt lopen en ontdek wat jij kunt ondernemen na je studie. 

Ontdek hoe YER studenten verder helpt
Text Image Studenten (5) 1280X1280px Squooshed
YER voor starters

Starters

Je ideale werkgever geeft je meer kansen. Maar met welk profiel versterk je jouw positie op de arbeidsmarkt het best? Hoe verbreed je je horizon? Met de juiste match, onze YER traineeships en onze persoonlijke begeleiding loop je na één jaar al mijlenver voor op de andere starters op de arbeidsmarkt. 

Ontdek hoe YER starters verder helpt
Text Image Starters (3) 1280X1280px Squooshed
YER voor professionals

Professionals

Je wilt niet vastgeroest zitten. Je wilt je vrij voelen om je verder te ontwikkelen. Met de rust van stabiel werkgeverschap als basis. Via YER krijg je toegang tot de meest uitdagende werkgevers om daar te laten zien wat je waard bent met jouw expertise. En jouw waarde groeit met elk project. 

Ontdek hoe YER professionals verder helpt
Text Image Professionals (2) 1280X1280px Squooshed
YER voor executives

Executives

Je hebt je kennis en kunde bewezen. Tijd voor een nieuwe stap voorwaarts. YER brengt je nieuwe uitdagingen. We koppelen je als executive, manager of ervaren specialist aan de meest ambitieuze opdrachtgevers. Jij blijft 'on top of your game', op naar de volgende overwinning. 

Ontdek hoe YER executives verder helpt
Text Image Executives (4) 1280X1280px Squooshed

Maak kennis met onze consultants

Onze consultants zijn gespecialiseerd in de automotivesector. Velen beschikken over praktijkervaring binnen de branche, terwijl anderen al jaren actief zijn als arbeidsbemiddelaar. Met ons kun je inhoudelijk sparren over je ambities en we schakelen snel. Zo vind jij in no-time de baan van je leven.

Samanta Jimenez
Na mijn start als recruiter in 2020, groeide ik bij YER door tot key accountmanager en teamlead electronics, embedded systems & IT. Mijn...
Maak kennis met Samanta
Daniël Gabay
Ik ben na een bachelor Business Administration meteen in de recruitment begonnen. Inmiddels ben ik daar uitgegroeid tot een doortastende,...
Maak kennis met Daniël
Thomas den Haan
Sinds 2017 werk ik in de arbeidsbemiddeling: het eerste jaar als talent sourcer en vervolgens als e-recruiter. In 2020 startte ik als...
Maak kennis met Thomas
Ferry Heesakkers
Ik rondde de hbo-opleiding HRM af en werk sinds 2012 in de arbeidsbemiddeling. Bij YER focus ik me met name op mbo+ hands-on-technici in de...
Maak kennis met Ferry
Dion Wagenaar
Sinds mijn start bij YER groeide ik van recruiter en recruitment manager automotive naar mijn huidige rol als accountmanager mechatronics....
Maak kennis met Dion
Henk van Gastel
Ik heb technische bedrijfskunde, mechanical engineering en build environment gestudeerd. Met mijn opgedane kennis vervul ik nu vacatures in...
Maak kennis met Henk
Bram Mutsaarts
Sinds 2009 werk ik met passie en enthousiasme als recruitmentspecialist. Ik focus me op professionals en organisaties in de logistiek en...
Maak kennis met Bram
Jord Koning
Nadat ik in 2023 afgestudeerd ben aan de Fontys met de opleiding HRM, ben ik direct begonnen bij YER. Gedurende mijn opleiding heb ik een...
Maak kennis met Jord
Ambitious internationals

Looking for a career in the Netherlands?

For expats