Skip to main

IT-vacatures

Filters

239 vacature(s) gevonden
Nieuw

Scrummaster

Amersfoort IT IT Hbo Detavast

Leid twee teams bij een toonaangevend bedrijf in de financiële sector. Als Scrum Master zorg je ervoor dat de teams topprestaties leveren volgens het Scrum Framework. Je coacht en traint hen om...

Bekijk vacature
Nieuw

ICT servicedesk medewerker/ Werkplekbeheerder - Van Gelder Groep B.V.

Elburg IT IT Mbo Detavast

Als medewerker Helpdesk werk je op de ICT-afdeling van Van Gelder en ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van je collega’s en het oplossen van ICT-problemen.

Bekijk vacature

Testautomatiseerder

Apeldoorn IT IT Hbo Detavast

Interessante uitdaging als testautomatiseerder!

Bekijk vacature

Backend Developer - Skrepr B.V.

Urk IT IT Hbo Detavast

Ga aan de slag bij dé op-maat-gemaakte software leverancier van Nederland, met een 9.0 score als 'Great Place To Work'!

Bekijk vacature

Platform Engineer

Amsterdam IT IT Hbo Interim/Zzp / Detachering via YER

EvEryThInG-aS-cOde

Bekijk vacature

Netwerkbeheerder

Zwolle IT Overheid Mbo Detachering via YER / Detavast

Ben jij wel thuis in netwerken? We bedoelen niet het netwerken waarbij je op een event op heel veel mensen moet afstappen en een praatje moet maken, maar we doelen op iemand die de netwerken van twee...

Bekijk vacature

Information Security Officer (ISO)

Eindhoven IT IT Hbo Detachering via YER / Detavast

Information Security Officer (ISO)

Bekijk vacature

Chief Information Security Officer (CISO)

Eindhoven IT IT Hbo Detachering via YER / Detavast

Chief Information Security Officer (CISO)

Bekijk vacature

Business Analist

Eindhoven IT IT Wo Bachelor Detachering via YER / Detavast

Business Analist - arbodienstverlening

Bekijk vacature

Product Owner

Eindhoven IT IT Wo Bachelor Interim/Zzp / Detachering via YER

Product Owner

Bekijk vacature

IT-vacatures

Op deze pagina vind je de IT–vacatures die YER je momenteel aanbiedt. Bekijk onze openstaande IT-functies, solliciteer en maak impact als IT-professional via YER. Je kiest via deze site voor vacatures in de IT-branche zoals junior/senior software engineer, linux engineer, UX-designer, IT-projectmanager, software test engineer, data-engineer, Java developer Python developer, en vele andere functies.  

Nationaal netwerk in IT  

Sinds YER in 1987 startte, groeide ons netwerk gestaag groter – net als de IT-branche zelf. Je kunt via ons door heel Nederland aan de slag in de IT. In elke regio vind je een YER-kantoor, waar je gebruik maakt van onze regionale dienstverlening, gecombineerd met landelijke dekking aan IT-vacatures.   

Ruime keuze in arbeidsovereenkomsten   

De IT-vacatures die je op deze pagina vindt, bieden ruime keuze qua arbeidsovereenkomsten: detachering, zzp, direct in dienst bij de opdrachtgever, maar ook interim, detavast en direct in dienst bij YER. We bieden parttime en fulltime arbeidsovereenkomsten aan, voor professionals in alle carrièrefases. Bekijk dus het aanbod van IT-vacatures dat YER je op dit moment biedt, en solliciteer op de baan die het best bij je past.  

Welke vorm je ook kiest, en hoe (on)ervaren je ook bent: je geniet sowieso van persoonlijke sollicitatiebegeleiding, goede arbeidsvoorwaarden en interessante IT-banen, -projecten en -opdrachten bij organisaties van allerlei formaten, in allerlei branches.   

Heeft YER ook IT-vacatures voor starters?   

Als starter in de IT biedt YER je diverse mogelijkheden. Via deze pagina vind je bijvoorbeeld startersvacatures in de IT, waarop je met de juiste vooropleiding maar zonder al te veel ervaring kunt solliciteren. Verreweg de meeste van onze IT-starters kiezen een traineeship, waarin je werkt én doelgericht wordt opgeleid tot bijvoorbeeld IT-expert, software-/data-/DevOps-engineer, high skilled servicedeskprofessional, IT-securityspecialist of SAP-consultant.