StevenHaast“Vanaf het eerste contact met YER ging het ontzettend snel.”

Steven Haast
Werkvoorbereider, Visser & Smit Hanab

Steven Haast zette in september 2014 zijn CV online. Omdat de consultants van YER Technology continu speuren naar technisch talent, hadden ze hem al snel gespot. Een prettig gesprek volgde – net als een perfecte match met onze opdrachtgever Visser & Smit Hanab.

 Steven over zijn werk...
“Visser & Smit Hanab (V&SH)  is specialist in de aanleg van leiding- en kabelwerken. Als werkvoorbereider voor de business unit Boringen word ik ingezet op projecten waarbij een opdrachtgever een nieuw tracé wilt aanleggen waarbij sleufloze technieken als oplossing zijn aangedragen voor het kruisen van bijvoorbeeld wegen en watergangen. V&SH verzorgt hierin de aanleg van het hele tracé waarbij de afdeling Boringen zorg draagt voor de aanleg van boringen. Voor V&SH wordt ik ingezet op kleine en grote projecten, zowel in Nederland als in het buitenland. Recent mocht ik samen met de boorploeg een project uitvoeren in Noorwegen. Daar hebben we in samenwerking met en voor een lokale aannemer, enkele boringen gerealiseerd met als doel enkele gemeenten aan te sluiten op een nieuw te realiseren afvalzuiveringsinstallatie.”

 ...en over YER
“Nadat ik mijn CV online had gezet, werd ik vrijwel direct door YER benaderd. Ze kwamen op het juiste moment met een passende opdracht: een uitdagende functie met zowel nationale als internationale projecten. Dat sprak mij erg aan! Vanaf het eerste contact met YER ging het ontzettend snel. Dat heb ik nog niet eerder zo meegemaakt. Binnen enkele dagen kon ik op gesprek en weer enkele dagen later kon ik al starten bij Visser & Smit Hanab.”

Upload jouw CV

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen