BartJansen“De mensen van YER waren direct geïnteresseerd in wie ik ben.”

Bart Jansen
Production Engineer Trouble Shoot, ASML


Bart Jansen studeerde Applied Physics aan de Technische Universiteit Eindhoven en had als afstudeerrichting plasma- en stralingstechnologie. Een paar weken nadat we met hem in contact kwamen op een recruiterborrel, vonden we al een perfecte functie voor hem: Production Engineer Trouble Shoot bij ASML.

Bart over zijn werk…
“Ik ondersteun de productie bij ASML als tweedelijns support voor de EUV fabriek, waar de laatste generatie lithografiemachines geproduceerd worden. Samen met mijn collega's los ik problemen op die zich tijdens het testen en kwalificeren van deze extreem complexe machines voordoen. Ik houd ervan engineering met soft skills te combineren en samen nieuwe oplossingen te vinden. Die combinatie heb ik in mijn werk als troubleshooter gevonden. Mijn doel is binnen vijf jaar een meer leidinggevende of coördinerende functie te bekleden.”

…en over YER
“Ik ben erg tevreden over de ondersteuning van YER Technology. De mensen van YER waren direct geïnteresseerd in wie ik ben. We hebben mijn motivatiebrief besproken en ik werd voorbereid op mijn sollicitatiegesprek. Sommige administratieve zaken, zoals de kilometervergoeding en verlofdagen, waren in het begin even onduidelijk, maar ook daar kreeg ik adequate hulp bij.”

Upload jouw CV

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen