Traineeship Hypotheekacceptant

Wil jij werken in de boeiende wereld van hypotheken? Meld je dan aan voor het traineeship Hypotheekacceptant van YER: een krachtige combi van doelgericht leren en werken in de hypothekenbranche. Mét vanaf de eerste dag een vast contract inclusief marktconform salaris. 


Leren

Je behaalt allereerst waar nodig je certificaties WFT Basis, WFT Hypothecair Krediet en/of WFT Vermogen. Daarna begint je opleidingsprogramma tot volwaardig hypotheekacceptant. Je leert dan onder meer hoe je hypotheekaanvragen controleert, aanvult en verwerkt, hoe je premies berekent en acceptatievoorwaarden opstelt. Ook is er aandacht voor communicatieve skills, met onder anderen het aannemen van een proactieve rol en het geven van professioneel advies. Na afloop ben je gecertificeerd hypotheekacceptant.

Ook volg je een training waarin je leert theorie in praktijk te brengen tijdens klantgesprekken, waardoor jij na afloop direct zelfstandig aan het werk kan. Denk aan onderwerpen als slechtnieuwsgesprekken, communicatieve skills m.b.t. contact met tussenpersonen, banken en klanten, omgaan met weerstand en het herkennen van commerciële signalen.

Met E-learning van New Heroes werk je hiernaast waar en wanneer jij wilt doelgericht aan je competenties. Coachingsessies houden je motivatie hoog en helpen je jezelf doelgericht te ontwikkelen. Je leertraject wordt compleet gemaakt met trainingen in soft skills en business skills van New Heroes, waarmee je een volleerde allround professional wordt.

Werken

Parallel aan je leertraject doe je werkervaring op als hypotheekacceptant bij een bank, financieel tussenpersoon of fintech-organisatie uit YER’s uitgebreide netwerk. Je werkt daar specialist op het gebied van het accepteren en toetsen van hypotheekaanvragen. Jij beoordeelt aanvragen en bepaalt of ze geaccepteerd kunnen worden volgens het beleid van de geldverstrekker waar je werkt. Ook ontvang je tijdens je opdracht een 'strippenkaart' voor tien professionele trainingssessies.

Deze werkopdracht duurt ca. één jaar. Gedurende de opdracht blijven we met je in gesprek over een eventuele verdiepingsopleiding, zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen in de wereld van hypotheken. Dit kan zijn in de rol van adviseur, procesmanager, bijzonder beheer of senior acceptant.


Over het bedrijf YER

YER is sinds 1987 actief als arbeidsbemiddelaar. In deze periode groeiden we uit tot een internationale speler met uitgebreide netwerken in diverse werkvelden, waaronder de bouw- en installatiesector. YER denkt actief mee met bedrijven en creëert op maat gemaakte oplossingen voor actuele issues in de arbeidsmarkt. Talent Development Programmes zijn een voorbeeld van zo’n oplossing, waarmee we zowel bedrijven als hoogopgeleide young professionals bedienen met maatwerk.


Ons aanbod voor jouw carrière als Hypotheekacceptant

Als we jou selecteren voor dit Talent Development Programme krijg je vanaf dag één een onbepaalde tijdcontract en concurrerend salaris van YER. Enkele van de overige voordelen op een rijtje:

  • Een marktconform salaris met goede secundaire voorwaarden
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag
  • Reiskostenvergoeding
  • Goede pensioenregeling
  • Extra-urenregeling: uitbetaling in salaris of tijd voor tijd
  • Doorlopend boeiende opdrachten
  • Intensieve persoonlijke begeleiding vanuit YER
  • Persoonlijke coaching
  • Een bonusregeling

Wie ben jij?

Je hebt een technische hbo-opleiding MER of Financial Service Management, of 1-2 jaar werkervaring bij een bank, hypotheekverstrekker of intermediair. Ook ben je commercieel, communicatief en proactief ingesteld.


Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast over dit Talent Development Programme? Laat dan je gegevens achter, waarna wij contact met je opnemen.

Nog vragen? Neem contact op met: