Skip to main
Starters

Kickstart je carrière

Loop mijlenver voorop in je carrière, met de juiste begeleiding. Als starter op de arbeidsmarkt liggen er talloze kansen voor je. Kies het juiste carrièrepad en zet je ambities om in ervaring. YER helpt je op weg. 

Bekijk traineeships Ontdek jouw vacature
Hero Large Ambitions In Motion Starters 2

Met YER maak jij een vliegende start

Via ons uitgebreide netwerk, betrokken consultants en jarenlange ervaring loop jij na één jaar al flink voor op andere starters. Wij bieden je namelijk:

Icon Uitgebreid Netwerk
Uitgebreid netwerk

Uitgebreid netwerk

Uitgebreid netwerk Speel de video
Icon Focus Op Ontwikkeling
Focus op ontwikkeling

Focus op ontwikkeling

Focus op ontwikkeling Speel de video
Icon Persoonlijke Begeleiding
Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding Speel de video
Hero Large Ambitions In Motion Sfeer 5

Versterk je positie op de arbeidsmarkt

Start met het omzetten van je ambities naar een succesvolle carrière

Jij hebt je diploma op zak en de wereld aan je voeten. Een luxe, maar ook overweldigend. YER helpt je daarom je ambities in beweging te brengen richting jouw droomcarrière. Wij geven vrijblijvend advies en bespreken graag concrete carrièremogelijkheden.

Volg bijvoorbeeld een gericht traineeship bij een inspirerende werkgever en ontwikkel tegelijkertijd je persoonlijke en professionele skills. Of ga aan de slag op basis van detachering. Je bent dan bij ons in dienst en wij koppelen je voor korte periodes aan de mooiste organisaties uit ons netwerk.

Lees hieronder meer over onze traineeships, of bekijk onze startervacatures

De voordelen van een YER-traineeship

Met een traineeship van YER doe je fulltime werkervaring op én werk je aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je ontdekt wat jouw mogelijkheden zijn en groeit sneller door.

  • Werkervaring
  • Trainingen
  • Coaching
  • Intervisie
Word een gewild professional

Fulltime werken binnen de functie die je kiest, is de beste manier om zo snel mogelijk allround en zelfstandig te leren opereren.

Je werkt aan het begin van je traineeship vaak als junior en leert van seniorcollega's. Aan het eind van jouw traineeship ben je qua inhoudelijke werkvaardigheden dus helemaal up to speed en klaar voor een succesvol carrièrevervolg. 

Kies je traineeship
Hero Large Ambitions In Motion Starters 3
Ontwikkel jezelf doelgericht tot professional

Naast vakkennis, heb je als ware professional oog voor de menselijke en zakelijke kanten van duurzaam samenwerken. Daarom volg je als trainee tijdens werktijd functiegerichte groepslessen, bij erkende opleidingsinstituten en hogescholen waarmee YER samenwerkt.

Ook bieden we je (keuze uit) soft- en business-skillstrainingen van onze opleidingspartner Boertien Vergouwen Overduin.

Naast fysieke lessen volg je e-learningmodules van New Heroes, die we bij elk traineeship aanbieden. Hiermee werk jij waar en wanneer je wilt aan je competenties.

Kies je traineeship
Text Image Starters (2) 1280X1280px Squooshed
Persoonlijke hulp met je persoonlijke ontwikkeling

Een persoonlijke coach helpt jou jezelf te ontwikkelen via een-op-een coachgesprekken. Door te sparren en reflecteren, creëer je samen een duidelijk beeld van je carrièrepad. 

YER-coaches nemen de tijd en kennen de technieken om je grondig te leren kennen. Ze focussen zich niet alleen op doelstellingen, maar ook hoe jij deze gaat halen. Met jouw persoonlijke valkuilen en sterke eigenschappen in het vizier, adviseren onze coaches je doelgericht, zodat jij boven jezelf uitstijgt.

Kies je traineeship
Image & Text Ambitions In Motion Sfeer 4
Leer groepsgewijs van je medetrainees

Tijdens een intensief werk- en leertraject is het goed dat mensen naast en achter je staan. Daarom bieden wij in YER-traineeships intervisiesessies aan, waarin je ervaringen deelt met medetrainees en leert van elkaars uitdagingen, lessen en successen.

Kies je traineeship
Vakgebieden Slider Starter (9) 672X672px Squooshed

Onze traineeships

Verbreed je horizon en verdiep je profiel met een YER-traineeship.

Loop mijlenver voorop in je carrière

YER helpt je op weg.

Wil jij een droomstart van jouw carrière? Het is jouw keuze. Wij helpen je jouw ambities waar te maken. Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Neem contact op
Tekst & Image 20211114 Yer Dag2 0017 1280X1280px Squooshed