Advocaat IE

Doorsturen
 
  • Aanbod UIitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Functiegroep Legal & Tax
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer 8917800
  • Locatie Amsterdam
  • Contract In dienst van opdrachtgever
  • Branche Legal

Over deze vacature

Unieke kans voor een advocaat die wil werken aan de mooiste zaken op het gebied van ‘soft IP’, in een vriendelijke en prachtige werkomgeving waar je de ruimte krijgt door te groeien tot de top.

Functie

Hofhuis Alkema Groen heeft zich in een paar jaar tijd gevestigd bij de top van de markt in het merken- en auteursrecht. Om die plek waar te blijven maken, zoeken zij een advocaat die met dezelfde toewijding dit mooie vak wil uitoefenen. Je zult samen met de partners werken aan boeiende advies- als procesdossiers, voor prachtige cliënten.

Bedrijf

Hofhuis Alkema Groen is een niche-kantoor dat zich volledig toelegt op merken, auteursrechten, databankrechten, productvormgeving, marketing en media. Door zich uitsluitend op deze onderwerpen te richten, is het kantoor in staat voorop te lopen in de markt, in een relatief kleine setting.

De door het kantoor behandelde zaken zijn vaak ingewikkelde kwesties waarin nieuwe rechtspraak wordt uitgelokt. De cliënten van Hofhuis Alkema Groen zijn veelal wereldberoemde merkhouders en mediaconcerns. Daarnaast behandelt het kantoor principiële kwesties voor bekende namen in de creatieve industrieën.

De aan het kantoor toevertrouwde zaken worden behandeld in kleine teams. Van medewerkers wordt daarbij grote betrokkenheid en verantwoordelijkheid gevraagd.

Aanbod

Een marktconform salaris en de mogelijkheid te werken aan de mooiste zaken op het gebied van ‘soft IP’, in een vriendelijke en prachtige werkomgeving. Het kantoor biedt alle mogelijkheden door te groeien, tot de top van de markt

Profiel

Werken voor Hofhuis Alkema Groen is veeleisend. Niet zozeer door het vereiste aantal uren of de te halen omzet, maar wel op de vlakken van strategisch en conceptueel inzicht, intelligentie en gevoel voor de finesses van het vak. Bovendien moet je gestructureerd kunnen werken en de gedrevenheid hebben je te blijven verbeteren.

Je hebt tussen de 2 en 6 jaar werkervaring, bij voorkeur bij een gerenommeerd advocatenkantoor. Je hebt ervaring met complexe advies- en procesdossiers en voldoende affiniteit met het intellectuele-eigendomsrecht.

Doorsturen