Uw wervingspartner in Food, Feed & Pharma

Wij denken graag met u mee over de invulling van uw capaciteitsprobleem. Of u nu op zoek bent naar een starter, specialist, manager of directeur, voor een tijdelijke of vaste functie: wij zorgen voor de selectie en mobilisatie van de beste kandidaat uit de markt. Wat de aard van de vraag ook is, een maatwerkoplossing voor uw specifieke wensen is er altijd. Wij zijn trots op de specialisten die wij leveren en hun expertise en kwaliteit. Het komt voor dat onze medewerkers bij een opdrachtgever in dienst treden nadat het project succesvol is afgerond. Deze vorm van indiensttreding is uiteraard ook bespreekbaar.

Sinds de oprichting van YER hebben wij een groot netwerk opgebouwd van professionals binnen de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie. Onze professionals hebben veel ervaring, waardoor zij in staat zijn om direct impact te hebben binnen uw organisatie. Hun kennis en kunde zorgen ervoor dat zij moeiteloos kunnen meedraaien op het niveau dat u gewend bent.

De Food, Feed & Pharma Consultants binnen YER zijn ervaren en gespecialiseerd in één of meerdere onderstaande focusgebieden. Zij zijn professionele sparringpartners en adviseurs voor alle wervingsvraagstukken. Wij komen daarom graag in contact om te bekijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Onze toegevoegde waarde:

  • Bewezen succesvol
  • Krachtig bereik
  • Gespecialiseerde consultants
  • Korte doorlooptijden
  • Flexibele en duidelijke afspraken

Meer over onze aanpak


Onze focusgebieden

FFP-80x80-Technical Services.jpg

Maintenance, Engineering, Technical Services

Onze professionals dragen met hun expertise bij aan het ontwerp, realisatie en onderhoud van uw procesinstallaties, facilitaire systemen, utiliteiten en ruimten/gebouwen.

FFP-80x80-R&D.jpg

Life Sciences, Quality, R&D

Wij vinden voor u specialisten die substantieel bijdragen aan Research & Development (R&D), Quality Assurance (QA), Quality Control (QC), Regulatory Affairs (RA).

FFP-80x80-customer service.jpg

Supply Chain (SCM), Planning, Customer Service, Sales

Onze professionals zijn ervaren & gecertificeerde specialisten die graag werken in een dynamische en veranderlijke omgeving.

FFP-80x80-general management.jpg

General Management

Wij adviseren en ondersteunen u graag bij het vinden van een passende oplossing voor uw vraagstuk. Wij beschikken over een netwerk van gecertificeerde en ervaren ambitieuze management professionals.

Branches

Aardappelproducten; babyvoeding; bakkerijen; bakartikelen, bak- en dessertmixen; bieren; bloedvoorziening; (bio)farmaceutische industrie; veterinaire farmaceutische industrie; chemische industrie; diepvriesproducten; dierenvoeding; frisdranken en sappen; kaas- en zuivelactiviteiten; koffie, thee, levensmiddelen; kruiden en specerijen; noten, chips; snoepfabrikanten; tabaksfabrikanten; verven, lakken, specialistische chemicaliën; vleeswaren en vleesconserven.


Upload jouw CV

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen