Skip to main
Hero Image 3200X1600px Jachtbouw

De juiste kandidaat voor de superjachtbouw

Heb je een acuut personeelstekort of zoek je die ene specialist? YER is jouw aanspreekpunt voor alle wervingsbehoeftes in de superjachtbouwbranche. Ons team brengt je in contact met ambitieuze experts in allerlei carrièrefases. Met onze starters, professionals, specialisten en leiders zet je de volgende stap en bereik je snel de gestelde organisatiedoelstellingen.

Voor ambitieuze organisaties

Wij bemiddelen ambitieus talent voor ieder bedrijf. Onze consultants hebben ervaring met multinationals, private equity, familiebedrijven, mkb, start- en scale-ups. Je kunt ons inzetten voor losse vacatures, maar ook voor de opbouw van hele teams en afdelingen. Of je nu behoefte hebt aan een gretige starter, een gedreven professional of ervaren manager, wij maken werk van jouw ambitie.

Icon Gespecialiseerde Ervaren Consultants
Gespecialiseerde en ervaren consultants

Gespecialiseerde en ervaren consultants

Gespecialiseerde en ervaren consultants Speel de video
Icon Sterk Ontwikkelde Professionals
Sterk ontwikkelde professionals

Sterk ontwikkelde professionals

Sterk ontwikkelde professionals Speel de video
Icon Diepgaande Kennis Van De Markt
Diepgaande marktkennis

Diepgaande marktkennis

Diepgaande kennis van de markt Speel de video

 

Voor ieder wervingsvraagstuk

Onze diensten

Om goed aan te sluiten bij jouw organisatiebehoefte is onze service onderverdeeld in verschillende diensten. Per dienst verschillen de contractvormen voor de kandidaat, zodat je jouw vacature op de best passende manier invult. Onze dienstverlening voor jachtbouw bestaat uit: 

  • Detachering: de kandidaat is in dienst bij YER en op tijdelijke basis verbonden aan een of meerdere projecten in jouw organisatie.
  • Detavast: de kandidaat is in dienst bij YER. Na afloop van de contractperiode bij YER treedt de kandidaat bij jou in vaste dienst.

 

Meer informatie
Text Image 1280X1280px Jachtbouw

Maak kennis met onze consultants

Ons team voor de superjachtbouw is een mix van gedreven adviseurs. Wij zijn jouw sparringpartner op niveau en schakelen snel. Zo ontmoet je in no-time de juiste specialist om al je ambities mee waar te maken.

Gerard Traets
Na ongeveer een jaar intercedent te zijn geweest bij een regionaal uitzendbureau, werk ik sinds 2022 bij YER. Ik focus me hier op kandidaten...
Maak kennis met Gerard
Noa Gris
Mijn ervaring in de arbeidsbemiddeling begon in 2022 binnen de elektro- en installatietechniek. Vervolgens startte ik begin 2023 bij YER,...
Maak kennis met Noa
Sanne Struijk
Team Yachtbuilding, waar ik Team lead van ben, is gespecialiseerd in de werving van hoogopgeleide (inter)nationale technische professionals,...
Maak kennis met Sanne