Skip to main

Wo-vacatures

Filters

112 vacature(s) gevonden
Nieuw

Lead Engineer - Engine Diagnostic Robustness - DAF Trucks N.V.

Eindhoven Engineering Automotive Wo Master Detachering via YER

To support the growth in projects and technology development, we are looking for a well-qualified: Lead Engineer - Engine Diagnostic Robustness

Bekijk vacature
Nieuw

Beleidsadviseur Sociaal Domein

Arnhem Sociaal Domein Overheid Wo Bachelor Detachering via YER

Beleidsadviseur Sociaal Domein

Bekijk vacature

Junior Coördinator System Engineering

Bunnik Facility & Real Estate Installatietechniek Wo Master Detachering via YER

Junior Coördinator System Engineering

Bekijk vacature

Senior Optical Design Engineer

Nijmegen Research & Development Engineering & Development Wo Master Detavast

Ontwikkelen, ontwerpen, high-tech, optische modules

Bekijk vacature

Sales Director - Normec BV

Utrecht Sales Consultancy Wo Master In dienst bij opdrachtgever

Heb jij het in je om de strategische drijfveer te vormen achter de salesteams van een van de meest toonaangevende test- en inspectieondernemingen van Europa? Dan ben jij de gedoodverfde...

Bekijk vacature

Projectondersteuner Ruimtelijk Domein

Wo Bachelor Interim/Zzp

Projecten in de Gemeente Westland zijn dynamisch en uitdagend. Dit vraagt om projectondersteuners die gedegen en betrouwbare ondersteuning bieden aan de projectmanager of projectleider.

Bekijk vacature

Junior Letselschadebehandelaar

Opdrachtgevers door heel Nederland Legal Insurance Wo Bachelor Detachering via YER

Heb je een afgeronde hbo- of wo-opleiding en beschik je over enige werkervaring in de letselschade? Wil jij je ontwikkelen in de letselschadebranche? Samen met YER Insurance ga je, je ambities binnen...

Bekijk vacature

Senior letselschadebehandelaar

Wo Bachelor

Jouw ambitie is onze uitdaging. Ben jij de ervaren Letselschadebehandelaar die het verschil maakt bij onze opdrachtgevers? YER Insurance biedt je de kans jouw kennis en ervaring te delen bij onze...

Bekijk vacature

Jurist Letselschade

Wo Master In dienst bij opdrachtgever

Ben jij een gedreven Jurist Letselschade die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Voor een gerenommeerde rechtsbijstandverzekeraar zijn wij op zoek naar een jurist letselschade die het team van onze...

Bekijk vacature

Manager Operations

Supply Chain Transport & Logistiek Wo Master In dienst bij opdrachtgever

Heb je ervaring als people manager binnen een klantgerichte logistieke omgeving? Als Manager Operations bij Area bouw je aan een excellente operationele bedrijfsvoering.

Bekijk vacature

Wo-vacatures

Op deze pagina vind je een overzicht van alle wo-vacatures die YER je momenteel aanbiedt. Wo-vacatures zijn geschikt voor professionals met een succesvol afgeronde universitaire (wetenschappelijke) opleiding, of met aantoonbaar wo werk- en denkniveau. YER biedt jou als wo-professional kansen voor alle fasen van je carrière. Check welke kansen jij kunt pakken binnen ons netwerk, solliciteer eenvoudig en ga via ons netwerk aan de slag op wo-niveau. 

Landelijk dekkend aanbod wo-vacatures 

Sinds YER in 1987 begon als arbeidsbemiddelaar, groeiden we uit tot een van de grootste aanbieders van banen op wo-niveau in Nederland. Jij kunt daardoor als (recent) op wo-niveau afgestudeerde professional via YER werken in heel Nederland.  Er is altijd een YER-kantoor relatief dicht in je buurt, zodat jij als wo-niveau-professional via YER geniet van onze regionale service en contact, met landelijke dekking voor wo-vacatures. 

Wo-vacatures in allerlei vakgebieden en branches 

Als professional op wo-niveau reageer je via deze pagina op vacatures in vakgebieden zoals onder meer techniek, sociaal domein, ruimtelijke ordening, IT, finance en legal. Branches waarbinnen jij jouw expertise via YER kunt inzetten zijn onder meer automotive, vastgoed, overheid, hightech, infra en bouw. 

Wanneer je reageert op een wo-vacature van YER, mag je rekenen op onze uitgebreide persoonlijke sollicitatiebegeleiding, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en uitdagende banen en projecten bij toonaangevende organisaties. Zet jij via YER je ambities in beweging? 

Ook keuze uit wo-startersvacatures 

Wo-startervacatures die we regelmatig aanbieden, zijn onder meer gericht op machinebouwers, teamleiders en diverse mechanische/elektrotechnische functies. De meeste van onze wo-starters kiezen voor een YER-traineeship: werkervaring opdoen en je doelgericht ontwikkelen, terwijl je wordt gesteund door experts. Bovendien geniet je van een volwaardig salaris, een vast contract vanaf dag één en andere aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.  

Onze wo-startersvacatures voor traineeships zijn gericht op functies zoals data engineer, it-securityspecialist, dataprofessional, IT-accountmanager, SAP-consultant, engineer in de energietransitie, embedded hardware engineer, werkorganisator onderhoud en mutatie, Wmo-consulent, consulent Participatiewet, jeugdconsulent, adviseur ruimtelijke ordening, jurist omgevingsrecht, hypotheekacceptant en projectcontroller.  

Elke werkdag verse wo-vacatures 

Het aanbod aan wo-vacatures op deze pagina ververst iedere werkdag. Staat er vandaag niets tussen wat je aanspreekt? Dan zien we je graag binnenkort terug, voor ons meest up-to-date aanbod aan wo-vacatures.