Skip to main

Vacatures in Zoetermeer

Filters

101 vacature(s) gevonden
Nieuw

Medior data engineer / ETL DEV

Nieuw-vennep IT IT Hbo Detavast

Wil jij bijdragen aan een grootschalig project voor de verduurzaming van onze organisatie?

Bekijk vacature
Nieuw

Senior Jurist grondzaken

Pijnacker Nootdorp Ruimtelijke Ordening Overheid Wo Master Interim/Zzp / Detachering via YER / Detavast

We werken de komende jaren aan grote projecten op het gebied van woningbouw, bedrijventerreinen, infrastructuur, voorzieningen, natuur en recreatie.

Bekijk vacature
Nieuw

Projectmanager

Waddinxveen Ruimtelijke Ordening Overheid Hbo Interim/Zzp / Detachering via YER / Detavast

Als medior projectmanager energiebesparen Inwoners krijg je de kans om inwoners te ondersteunen bij het besparen van energie en het verlagen van hun energierekening.

Bekijk vacature
Nieuw

Interim Support Professional

Den Haag Support Consultancy Hbo Interim/Zzp / Detachering via YER

Kom jij ons interim support team versterken?

Bekijk vacature
Nieuw

Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening 22/02

Gemeente Midden-Delfland Ruimtelijke Ordening Overheid Hbo Interim/Zzp / Detachering via YER / Detavast

Als Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening, ben je verantwoordelijk voor de meer ingewikkelde beleids- en adviesonderwerpen op het gebied van ruimtelijke ordening.

Bekijk vacature
Nieuw

Toezichthouder directievoerder Groenvoorziening

Zuid-Holland Ruimtelijke Ordening Overheid Hbo Interim/Zzp / Detachering via YER

Je begeleidt en controleert de werkzaamheden binnen projecten. In dit geval voor het nieuwbouwproject Hoog Dalem.

Bekijk vacature

Jurist WOO

Schiedam Ruimtelijke Ordening Overheid Wo Bachelor Interim/Zzp / Detachering via YER

Je behandelt zelfstandig verzoeken om het openbaar maken van documenten.

Bekijk vacature

Toezichthouder kabels en leidingen, project Glasvezel

Zuid-Holland Ruimtelijke Ordening Overheid Hbo Interim/Zzp / Detachering via YER

Je houdt zicht op alle kabel- en leidingwerkzaamheden van de nutsbedrijven in onze stad. Je zorgt dat deze volgens de vergunning en nadere regels uitgevoerd worden, geeft aanwijzingen en spreekt...

Bekijk vacature

Toezichthouder Groen

Zuid-Holland Ruimtelijke Ordening Overheid Hbo Interim/Zzp / Detachering via YER

De functie is een mix van specialistisch groentoezicht in projecten en algemene (dagelijks) beheer en onderhoud werkzaamheden.

Bekijk vacature

Allround Timmerman | Bij jou in de regio & Rijd in Je Eigen Bus!

Den Haag Bouwkunde & Civiele Techniek Bouw Mbo Detachering via YER / Detavast

Breng woningen weer tot leven met jouw kennis

Bekijk vacature

Vacatures in Zoetermeer

Voor werknemers die op zoek zijn naar een baan is Zoetermeer een uitstekende locatie om te overwegen. De stad biedt een breed aanbod aan vacatures, zowel voor fulltimers als parttimers. Vaste dienstverbanden, detachering of aan de slag als zzp’er, het kan allemaal in deze gemeente in Zuid-Holland. Als onderdeel van de metropoolregio Rotterdam Den Haag ligt Zoetermeer in de Randstad en dat betekent dat er aan werkgelegenheid absoluut geen gebrek is. Met openbaar vervoer is Zoetermeer gemakkelijk te bereiken en gelegen aan de A12 is ook de toegankelijkheid met de auto erg goed.

Met de gunstige ligging van Zoetermeer nabij Den Haag en Rotterdam trekt de stad bedrijven aan uit allerlei sectoren. Daardoor is het aanbod aan vacatures in Zoetermeer gevarieerd. Technische en bedrijfskundige arbeidskrachten worden continu gezocht in deze regio. Per 1 januari 2019 telde de regio Zoetermeer 9.160 bedrijven waarvoor ruim 51.000 personen werkzaam waren. Deze bedrijven waren destijds min of meer gelijk verdeeld over kantoorlocaties en bedrijventerreinen, valt te lezen in het kerndocument strategie werklocaties Zoetermeer, waarin de plannen van 2020 tot en met 2030 rondom de werkgelegenheid in de regio uitgelicht zijn.

Kijken we naar vacatures in Zoetermeer dan zien we dat er veel beschikbare vacatures zijn in vier sectoren. Deze sectoren zijn ICT en ICT-gerelateerde dienstverlening, logistiek en handel, de gezondheidszorg, en bouw en installatie. Sterker nog, van oudsher is Zoetermeer dé ICT-stad van Nederland. De vestiging van de faculteit ICT & Design (Cyber Security en Data Science) van de Haagse Hogeschool, de ontwikkeling van het Dutch Innovation Park en de samenwerking met het CIV Smart Technology van het MBO Rijnland hebben de hoeveelheid ICT-gerelateerde opleidingen vergroot. Er wordt dus veel talent ontwikkeld in de regio, wat logischerwijs steeds meer bedrijven en organisaties aantrekt die gespecialiseerd zijn in IT- en ICT-gerelateerde werkzaamheden.

Werken in Zoetermeer

Zoetermeer heeft grootse plannen om werken aantrekkelijk te houden. Zo is een van de centrale thema’s in het strategische plan van de stad om de woon-werkbalans te handhaven. Er worden in de nabije toekomst 10.000 woningen bijgebouwd en daarop aansluitend 9.000 extra arbeidsplaatsen gecreëerd. Daarnaast kijkt Zoetermeer naar een wijkgerichte aanpak met ontwikkelperspectieven per buurt, worden bedrijfsruimten divers en flexibel aangeboden en worden de huidige kantoorlocaties kwalitatief onder de loep genomen. Werken in Zoetermeer wordt in de komende jaren dus alleen nog maar aantrekkelijker dan het nu al is.

Werken in Zoetermeer kan zowel bij kleine ondernemingen als bij grotere partijen. Onder meer Klaverblad Verzekeringen, Canon Medical Systems Europe. Nutricia en Connexxion Haaglanden hebben voor deze gemeente gekozen om een kantoor te vestigen. Ook heeft Zoetermeer in de vorm van het HagaZiekenhuis Zoetermeer een zorgverlenende faciliteit die continu om starters en professionals vraagt. Verder bestaat de lokale werkgelegenheid ook uit mkb-ondernemingen die op zoek zijn naar medewerkers van alle niveaus en disciplines.

Detachering in Zoetermeer

In de regio Zoetermeer bieden detacheringsmogelijkheden een veelbelovende route voor zowel werkgevers als werkzoekenden. Met een ruime aanwezigheid van bedrijven, ondernemingen en organisaties in de eerdergenoemde sectoren en industrieën, bestaan er voldoende kansen voor medewerkers die graag in detacheringsvorm aan de slag gaan bij opdrachtgevers. Met name voor tijdelijke projecten of tijdens piekperioden kunnen gedetacheerden een groot verschil maken voor bedrijven. Zo word je ingezet om op specifieke onderwerpen, taken en op belangrijke momenten het verschil te maken bij opdrachtgevers.

Voor medewerkers is detachering aantrekkelijk omdat het flexibiliteit biedt, terwijl je de mogelijkheid krijgt om ervaring op te doen. In het verbinden van talenten met bedrijven spelen detacheringsbureaus een centrale rol. Er ontstaat op deze manier een win-winsituatie die de arbeidsmarkt in Zoetermeer stimuleert, terwijl carrièremogelijkheden van gedetacheerden eveneens geaccommodeerd worden.

Parttime vacatures in Zoetermeer

De arbeidsmarkt in Zoetermeer biedt parttime vacatures voor de werknemers die daar behoefte aan hebben. Voor sommigen is de gewenste balans tussen werk en privé niet te handhaven met een fulltime baan. Voor deze medewerkers is een parttime baan een uitstekende oplossing, en ook in Zoetermeer zijn parttime vacatures te vinden. In de eerdergenoemde sectoren bieden parttimefuncties professionals de flexibiliteit om hun carrière aan te passen aan persoonlijke voorkeuren. Een familieleven, bijvoorbeeld, kan zo ideaal gecombineerd worden met een carrière.

Fulltime vacatures in Zoetermeer

Ook staan er voldoende fulltime vacatures open in het bruisende Zoetermeer. Met de diversiteit aan sectoren die Zoetermeer kent, worden continu fulltime medewerkers gezocht die een volle week kunnen bijdragen aan de (bedrijfskundige) doelstellingen van ondernemingen. Binnen de arbeidsmarkt van Zoetermeer kun je als individu goed je loopbaan ontwikkelen en worden dus aantrekkelijke mogelijkheden geboden. Hier kun je van profiteren door als starter, professional of executive in Zoetermeer te kijken naar mogelijkheden voor een fulltime baan.

Detacheert YER werknemers in Zoetermeer en wat voor banen staan er open?

YER detacheert personeel in Zoetermeer, maar doet veel meer dan dat. Ook op interim of zzp-basis kun je namelijk aan de slag via YER. YER heeft meerdere kwalitatief hoogwaardige consultants met opdrachtgevers in Zoetermeer. Zo kun je voor financieel gedreven functies als inkoper en financieel adviseur aan de slag. Ook worden er echter voldoende legal-medewerkers gezocht en staan er IT-vacatures open. Ruimtelijke ordening of supply chain: bij YER zijn de mogelijkheden eindeloos, ook in deze regio.