Skip to main

Vacatures in Veldhoven

Filters

185 vacature(s) gevonden
Nieuw

Cloud (GCP) Software Architect - ASML Netherlands B.V.

Veldhoven IT IT Hbo Detachering via YER

Turn an enriched history into a modern cloud-native landscape!

Bekijk vacature
Nieuw

Automonteurs gezocht voor toonaangevende bedrijven regio Eindhoven - YER Nederland B.V.

Veldhoven Engineering Electrical/Electronic Manufacturing Mbo Detachering via YER

Voor diverse toonaangevende bedrijven binnen de High Tech branche zijn we op zoek naar monteurs met een autotechnische achtergrond!

Bekijk vacature
Nieuw

Communicatieadviseur - Samenwerking A2 gemeenten

Budel Ruimtelijke Ordening Overheid Hbo Detachering via YER

Ben jij opzoek naar een leuke uitdaging als communicatieadviseur, neem dan contact met me op!

Bekijk vacature
Nieuw

Leidinggevende Monteur Elektrotechniek - Unica Installatietechniek B.V.

Eindhoven Bouwkunde & Civiele Techniek Installatietechniek Mbo Detavast

Heb je een uitgebreide expertise in diverse elektrotechnische installaties? Verlang je naar meer vrijheid, uitdaging en zelfstandigheid? En bezit je ook nog eens leidinggevende capaciteiten?

Bekijk vacature
Nieuw

Projectleider Ruimtelijke Ontwikkeling - Gemeente Waalre

Waalre Ruimtelijke Ordening Overheid Hbo Interim/Zzp / Detachering via YER

Gemeente Waalre is op zoek naar een Projectleider Ruimtelijke Ordening.

Bekijk vacature
Nieuw

Manager Quality

Eindhoven Engineering High Tech Wo Master Detachering via YER

Manager Quality

Bekijk vacature
Nieuw

3D Meettechnicus

Eindhoven Engineering High Tech Mbo Detavast

3D Meettechnicus gezocht!

Bekijk vacature
Nieuw

Quality Engineer

Eindhoven Engineering High Tech Hbo Detavast

Quality Engineer gezocht voor hightech manufacturer

Bekijk vacature
Nieuw

Groepsleider Engineering

Eindhoven Engineering Engineering & Development Hbo Detavast

Groepsleider Manufacturing Engineering gezocht

Bekijk vacature
Nieuw

Manufacturing Engineer

Eindhoven Engineering High Tech Hbo Detavast

Manufacturing Engineer NPI gezocht

Bekijk vacature

Vacatures in Veldhoven

Ben je op zoek naar vacatures in Veldhoven dan zul je merken dat er veel diverse vacatures op de arbeidsmarkt te vinden zijn. Veldhoven, onderdeel van de Metropoolregio Eindhoven, is een stad en gemeente in Noord-Brabant die circa 46.000 inwoners telt. De regio is economisch zeer actief vanwege het feit dat deze zo dicht bij Eindhoven gelegen is. Dat betekent dat er voldoende vacatures openstaan voor medewerkers die overwegen om in Veldhoven een parttime of fulltime baan te nemen.

Werken in Veldhoven

Veldhoven kent meerdere hoogwaardige locaties voor bedrijven en kantoren. Binnen de Brainportregio bezet Veldhoven een sterke positie met de aanwezigheid van multinationals als ASML en VDL, samen met een sterk mkb-veld. Bedrijventerrein De Run is het grootste bedrijventerrein van de omgeving en is zeer goed toegankelijk. Dit terrein is van groot regionaal én nationaal belang en biedt veel werkgelegenheid. De kwaliteit van het terrein wordt onderschreven door onder meer de beveiliging door Stichting Beveiliging Bedrijventerrein, het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) en een ondernemersvereniging, Veldhovens Ondernemers Contract.

Van de eerdergenoemde namen is ASML de meest prominente naam in de regio. Dit Nederlandse hightechbedrijf levert machines voor de halfgeleiderindustrie die worden gebruikt bij het maken van chips. Deze industrie heeft veel potentie en ASML is dan ook constant op zoek naar nieuw technisch talent om de positie in de markt te verstevigen.

Ook is bedrijventerrein Habraken gelegen in Veldhoven. Dit is een modern, duurzaam ingericht bedrijventerrein waarop met name bedrijven aanwezig zijn die binnen de sectoren transport & logistiek, bouw, groothandel en productie. Omdat het gelegen is in het noorden van Veldhoven is het terrein gemakkelijk te bereiken via de snelweg. Bovendien ligt Eindhoven Airport dichtbij, wat betekent dat internationale bedrijfsactiviteiten hier eveneens met gemak plaats kunnen vinden. Tenslotte is ook het kleinschalige Zandven gelegen in Veldhoven.

De bereikbaarheid van Veldhoven is goed. Vanwege de sterke economische groei op onder meer bedrijventerrein De Run en omliggende economische toplocaties staat deze bereikbaarheid echter wel onder druk. Veldhoven is daarom bezig met diverse bereikbaarheidsprojecten, zoals een nieuwe fietsverbinding tussen De Run en de High Tech Campus en een snelle busverbinding tussen Eindhoven Centrum en Veldhoven. Verder is de stad gelegen langs de A2 en de A67, wat ook de toegankelijkheid met de auto sterk bevordert.

Fulltime vacatures Veldhoven

Een fulltime vacature is doorgaans een baan of positie waarin wordt verwacht dat een werknemer het standaard aantal uren per week werkt dat voor de betreffende werkgever gebruikelijk is. In veel gevallen bedraagt een werkweek 40 uur, maar de hoeveelheid hangt af van wat de specifieke werkgever hanteert. Fulltime medewerkers werken over het algemeen een reguliere werkweek, wat praktisch inhoudt dat ze van maandag tot en met vrijdag fysiek, dan wel online, aanwezig en/of bereikbaar zijn.

Parttime vacatures Veldhoven

Onder parttime vacatures verstaan we banen of posities waarin medewerkers minder dan het standaard aantal wekelijkse uren werken. In veel landen ligt dit aantal op 40 uur, maar er bestaat geen vaste hoeveelheid fulltime-uren. Voor sommige ondernemingen of organisaties ligt het urentotaal lager, op 38 of 36 uren, bijvoorbeeld. Dit is veelal afhankelijk van locatie, regio en/of industrie.

Parttime werken biedt medewerkers de mogelijkheid om werk en privé goed uit te balanceren. De uren die uitgespaard worden door minder te werken kunnen medewerkers gebruiken om een gezonde balans te behouden tussen werk en een familie, hobby’s of eigen onderneming. Werkuren zijn makkelijker aan te passen, wat betekent dat makkelijker aan persoonlijke behoeften of verplichtingen te voldoen is. De mate van flexibiliteit en werkelijke uren die gewerkt dienen te worden, verschilt per werkgever. Sommige parttime banen omvatten vaste uren op vaste dagen, andere rollen zijn flexibeler van aard en bieden de medewerker de mogelijkheid om te onderhandelen over werktijden, dagdelen of andere details.

YER in Veldhoven

Vanwege de sterke groei van ASML bemiddelt YER vele posities voor deze werkgever. Op technisch gebied is deze multinational op zoek naar versterking van onder meer managementassistenten, lab operators en projectcoördinatoren. Naast ASML werft YER ook personeel voor bedrijven als Heijmans en organisaties als de Gemeente Veldhoven.

YER biedt allerlei werk- en contractvormen aan voor de eerdergenoemde bedrijven, maar ook voor andere werkgevers met vacatures in Veldhoven. Zo kun je werken op zzp-basis of gedetacheerd worden onder de vlag van YER, maar ook aan de slag als interim-versterking. Ook maakt het niet uit welk opleidingsniveau je hebt wanneer je kijkt naar vacatures in Veldhoven. Op mbo, hbo én universitair niveau zijn bedrijven en organisaties op zoek naar nieuw personeel. Dat betekent dat je in alle lagen van de organisatie terecht kunt komen wanneer je Veldhoven kiest als standplaats om vanuit te werken. Supportrollen, banen gericht op supply chain, bouwkunde of engineering: in Veldhoven is er in de breedte vraag naar kennis en expertise.

Dat betekent dat vacatures in Veldhoven toegankelijk zijn voor nagenoeg iedereen. Als technische hub in de buurt van Eindhoven is dit een veelbelovende regio die in de komende jaren van meer belang kan worden voor zowel de lokale als nationale economie. Daarmee gaat Veldhoven in zekere zin Eindhoven achterna, want ook ‘De Lichtstad’ is volop in ontwikkeling en trekt vele nationale en internationale bedrijven en organisaties aan die op zoek zijn naar (technisch) geschoold personeel.