Skip to main

Vacatures in Ede

Filters

97 vacature(s) gevonden
Nieuw

Proces- en Informatie Analist - Van Gelder Groep B.V.

Nijkerk IT IT Hbo Detavast

Ben jij klaar om jouw analytische vaardigheden en passie voor innovatie te laten schitteren in een dynamische omgeving waarbij je de kans krijgt om bedrijfsprocessen te transformeren en successen te...

Bekijk vacature

Allround Timmerman | Bij jou in de regio & Rijd in Je Eigen Bus!

Amersfoort Bouwkunde & Civiele Techniek Bouw Mbo Detachering via YER / Detavast

Breng woningen weer tot leven met jouw kennis

Bekijk vacature

Traineeship Project Engineer | Energietransitie - Alliander N.V.

Nijmegen Engineering Energie Mbo Detavast

Het Talent Development Program Alliander is een tweejarig werk-leerprogramma waarin je wordt opgeleid tot (Project) Engineer bij Alliander. Je combineert een opleidingsprogramma met directe...

Bekijk vacature

Traineeship Project Engineer | Energietransitie - Alliander N.V.

Arnhem Bouwkunde & Civiele Techniek Bouw Mbo Detavast

Het Talent Development Program Alliander is een tweejarig werk-leerprogramma waarin je wordt opgeleid tot (Project) Engineer bij Alliander. Je combineert een opleidingsprogramma met directe...

Bekijk vacature

Embedded Software - Swarco Nederland B.V.

Lijnden/ Amersfoort IT Bouw Hbo Detavast

Wordt jij Embedded Specialist bij Swarco?

Bekijk vacature

Data Engineer Platformen

Arnhem IT IT Hbo Detavast

Heb je ambitie en passie voor data en IT? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature

Cloud DevOps Engineer

Arnhem IT IT Hbo Detavast

Wil jij als Cloud DevOps Engineer meehelpen aan de energietransitie? Dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature

Junior RPA Developer

Arnhem IT Energie Hbo Detavast

Vind jij het leuk om om business processen in kaart te brengen en te optimaliseren door middel van Robotic Process Automation? Dan is dit een geweldige uitdaging voor jou!

Bekijk vacature

Cloud AWS Engineer

Arnhem IT IT Mbo Detavast

Heb je kennis van AWS en passie voor Data? Dan zoeken we jou!

Bekijk vacature

Medewerker receptie Arnhem - YER Nederland B.V.

Arnhem Support Recreational Mbo Werken bij YER

Wil je werken bij de marktleider voor Bachelor en Master kandidaten en met de grootste wervingskracht en -tools van Nederland? Weet je van aanpakken en ben je als Receptioniste beschikbaar? Ambieer je...

Bekijk vacature

Vacatures in Ede

Ede is met 76.750 inwoners de grootste stad van de gelijknamige gemeente in de provincie Gelderland. Ruim 120.000 inwoners telt deze gemeente, die gezien wordt als een uitstekende plek om te wonen, werken en studeren. Ede is een van de snelst groeiende gemeenten van het land, wat terug te zien is in het opbloeiende bedrijfsleven. Logischerwijs neemt daardoor de werkgelegenheid toe en staan er in Ede genoeg vacatures open. Toonaangevende bedrijven uit alle branches, groot en klein, vestigen zich om de stad heen. Het betreft onder meer ICT-bedrijven en ondernemingen in de voedselindustrie.

Ede ligt namelijk in het hart van de Regio Foodvalley, een regionale netwerkorganisatie van acht gemeenten die samenwerken met twee provincies, onderwijs- en kennisinstellingen, en ondernemers uit de regio Ede en omstreken. Zo ontwikkelt Ede zich tot centrale speler in de agrifood-sector, wat het een duurzame een aantrekkelijke locatie maakt voor bedrijven en inwoners. Vacatures in Ede zijn dan ook veelvuldig gericht op banen in deze sector. Momenteel bevat Ede 59.000 banen met een jaarlijkse groei van 1,4 procent. De groei in nieuwe ondernemingen telt volgens website Made in Ede maar liefst 13,3 procent, wat inhoudt dat de werkgelegenheid en bijbehorende vacatures in Ede vooral toe zullen nemen in hoeveelheid.

Blijf je graag in de Randstad of een van de omliggende, grotere steden wonen, maar wil je toch graag vacatures verkennen in Ede? Deze gemeente is gemakkelijk te bereiken en ligt in het hart van Nederland. Via de A12 en A30 is Ede toegankelijk met de auto, terwijl Amsterdam Schiphol, Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport op een uur rijden liggen. Met vier treinstations, waarvan twee haltes vormen voor intercitytreinen, is het ook makkelijk bereikbaar met de trein. Station Ede-Wageningen is met gloednieuwe faciliteiten daarnaast ontwikkeld voor een groeiend aantal reizigers in de toekomst, terwijl de verbinding tussen de A12 en N224 de verdeling van het verkeer in de regio verbetert.

Werken en wonen in Ede

Werken in Ede is vanwege de grote diversiteit in ondernemingen aantrekkelijk. De foodsector draait om innovatie en nieuwe technologieën en daarom is er aan uitdaging geen gebrek in deze streek. Ook wonen kan er uitstekend. In alle Edese dorpen is in basisbehoeften voorzien op bijvoorbeeld de gebieden sport, cultuur en recreatie. Je zit zo in de natuur, maar kunt ook gemakkelijk de stad in. Inwoners van Ede geven de woningen gemiddeld een cijfer van 8,1, met een tevredenheid over het vrijetijdsaanbod in de regio van 74 procent. Geen wonder dat Ede bekendstaat als de gelukkigste gemeente van Nederland, met een percentage van 90 procent van de inwoners dat zegt er gelukkig te zijn, volgens de eerdergenoemde bron.

Detacheert YER werknemers in Ede en wat voor banen staan er open?

Detacheren is een aanduiding van een arbeidsregeling waarin een werknemer wordt uitgezet in een andere organisatie dan waar hij of zij onder contract staat. Dit gebeurt doorgaans via tussenpersonen of uitzendbureaus. Kom je tot een overeenkomst met een organisatie over een dergelijke contractvorm, dan blijf je in dienst van de organisatie waarbij je dit contract afsluit. Wel werk je gedurende de afgesproken periode voor een andere partij, meestal een klant of partner van de organisatie waarbij je het contract afsluit.

Detacheren komt voor in allerlei sectoren en wordt vaak ingezet wanneer er projecten en/of tijdelijke werkzaamheden verricht moeten worden. De gedetacheerde medewerker behoudt bij het aflopen van zo’n project zijn of haar overeenkomst, evenals voordelen en rechten die afgesproken zijn met de detacheerder, terwijl het bedrijf dat gedetacheerden afneemt toegang krijgt tot de vaardigheden en expertise van de mensen die geplaatst worden.

Voor bedrijven en gedetacheerden zelf is het aantrekkelijk om op de eerdergenoemde manier een samenwerkingsverband aan te gaan. Detachering biedt immers flexibiliteit voor zowel werkgevers als werknemers. Organisaties kunnen voldoen aan behoeften voor extra arbeidskrachten. Met name als er op korte termijn veel vraag ontstaat naar extra medewerkers kan detacheren een snelle, prettige manier zijn om aan deze vraag te voldoen. Middels detachering hoeven bedrijven daarnaast niet te voldoen aan de langetermijnverplichtingen die vaste medewerkers met zich meebrengen. Voor werknemers biedt deze contractvorm de mogelijkheid om aan verschillende werkgevers, omgevingen, taken, verantwoordelijkheden en functies blootgesteld te worden. Deze vrijheid is voor medewerkers die zich graag verder ontwikkelen en hun kennis willen verbreden uiterst prettig.

YER detacheert kandidaten in Ede. Wij staan bekend om onze landelijke dekking voor zowel kandidaten als opdrachtgevers. Waar je ook op zoek bent naar een baan, YER heeft altijd opdrachtgevers in de buurt waarbij je terecht kan.