Skip to main

Trainingen Boertien Vergouwen Overduin

Hero Large Starters (4) 1056X1056px Squooshed

Onderstaand zie je dagtrainingen (09.30 – 16.30 uur) die verzorgd worden door trainingsinstituut Boertien Vergouwen Overduin (BVO). Je kunt je hier als trainee voor aanmelden door een e-mail te sturen naar talentdevelopment@yer.nl.

Na bevestiging van inschrijving ontvang je circa een week van tevoren een uitnodiging van BVO voor de training. Bij elke training hoort voorbereiding in de vorm van leeswerk en soms een opdracht. Houd hier rekening mee en plan hiervoor wat tijd in. Gemiddeld genomen zal dit niet meer zijn dan een 1,5 uur.

If you prefer a course in English, please take a look at our calendar with English courses.

Eerste jaar

In je werk zijn uitstekende communicatieve vaardigheden onmisbaar. Daarbij is het van belang om goed te kunnen luisteren. Goed luisteren werkt stimulerend voor je gesprekspartner en voorkomt misverstanden. Wil jij meer inzicht krijgen in jouw manier van communiceren en hoe je effectiever kunt communiceren? Wil jij jouw gesprekstechnieken verder professionaliseren? Dan is deze praktijkgerichte training de juiste keuze.

We gaan aan de slag met thema’s zoals LSD (luisteren, samenvatten, doorvragen), oordeelvrij communiceren en niveaus van communicatie. Voorafgaand aan de training maak je een DISC test en ontvang je een rapport waarmee je inzicht krijgt in je DISC-type/persoonlijkheidsprofiel. Hierdoor kun je jezelf en anderen beter begrijpen en kun je beter aansluiten bij anderen. In de training analyseer je de uitkomsten en gaan we hiermee aan de slag.

Jouw resultaat

 • Meer inzicht in je persoonlijkheid dankzij DISC
 • Je hebt concrete inzichten hoe jij jouw communicatie kunt verbeteren, door bijvoorbeeld meta-communicatie toe te passen of naar een ander niveau te schakelen
 • Je houdt structuur en de regie in een gesprek en kunt actief luisteren
 • We werken in deze training met een trainingsacteur.

Vitaliteit is meer dan alleen fysiek goed in het leven staan. Ook je emotie, gedrag en sociale omgeving spelen een grote rol. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw lichaam en geest in evenwicht zijn? En hoe vind je een goede balans tussen je werk en privéleven?

Tijdens de bijeenkomst leer je om bewust te worden van je eigen gezondheid en hoe je lekkerder in je vel komt te zitten. Een persoonlijke reflectie op je leven en werk staat hierbij centraal. Met behulp van diverse werkvormen krijg je inzicht in je persoonlijke balans en leer je technieken om de balans tussen je werk en privéleven te verbeteren. Je leert omgaan met stress, meer ontspannen om te gaan met lastige situaties en je meer kunt richten op de dingen die je energie geven. Zo krijg je de regie over je eigen leven terug en heb je meer rust en meer energie. Jouw resultaat: - Je hebt inzicht in je eigen gezondheid en hoe je daarin verbetering zou kunnen aanbrengen - Je vindt een goede balans tussen werk en privéleven en stelt haalbare doelen en prioriteiten - Je kunt een energieke en ontspannen leefomgeving creëren.

Jouw resultaat

 • Je hebt inzicht in je eigen gezondheid en hoe je daarin verbetering zou kunnen aanbrengen
 • Je vindt een goede balans tussen werk en privéleven en stelt haalbare doelen en prioriteiten
 • Je kunt een energieke en ontspannen leefomgeving creëren.

Wil jij in leren beter met je tijd om te gaan? In deze training ga je aan de slag met effectiever werken en efficiënt omgaan met je tijd. Omdat bepaalde belemmeringen en valkuilen goed timemanagement vaak in de weg staan, leer je ook in de training jouw stressgedrag te herkennen, zodat je dit kunt vervangen met effectief gedrag.

Aan de hand van praktische tools krijg jij inzicht waar je tijd naartoe gaat en hoe je vanuit overzicht meer rust kunt inbouwen. Door duidelijk je taken en doelen vast te stellen, keuzes te maken en ook nee durft te zeggen, ga jij je tijd beter besteden en ben jij de baas over je agenda. Je krijgt hierbij inzicht wat er nodig is in jouw gedrag voor beter timemanagement en gaat hier concreet mee oefenen.

Jouw resultaat

 • Je kunt prioriteiten stellen en kunt nee-zeggen om je grenzen te bewaken
 • Je weet hoe je jouw tijd zo efficiënt mogelijk kunt besteden
 • Je herkent je valkuilen van timemanagement kunt dit vervangen door effectief gedrag

Vind je het moeilijk om assertief, zelfverzekerd en daadkrachtig voor je mening of wensen uit te komen? Vind je het lastig om nee te zeggen? Wacht je soms te lang voordat je hulp vraagt? In deze training gaan we aan de slag met verschillende aspecten van assertiviteit, zoals de principes van "ik ok jij ok", het herkennen van subassertief, agressief en assertief gedrag en het toepassen van RETtechnieken. Je leert om op een ontspannen, effectieve en respectvolle manier voor jezelf op te komen en je eigen grenzen te stellen. Ook leer je om proactief te handelen en bijvoorbeeld hulp te vragen wanneer dit nodig is. Hierdoor zul je meer rust en zelfverzekerdheid ervaren in je dagelijkse leven en op het werk.

Jouw resultaat

 • Je kunt op een respectvolle manier voor jezelf opkomen en grenzen stellen zonder anderen te kwetsen
 • Je vergroot je zelfvertrouwen en eigenwaarde door assertief gedrag te ontwikkelen
 • Je kunt belemmerende gedachten omzetten in effectieve gedachten

Wil jij je persoonlijke kwaliteiten en potentie ten volle benutten en inzetten? Wil je je krachtiger en met meer zelfvertrouwen opstellen? In deze training leer je hoe je overkomt op anderen, ontdek je je eigen normen en waarden en leer je hoe je deze kunt inzetten om een krachtige uitstraling te hebben. We gaan aan de slag met jouw kernkwaliteiten en hoe je deze kunt inzetten om jezelf sterker te presenteren. Daarnaast leer je non-verbale communicatie technieken die je helpen om beter te communiceren en meer invloed te hebben. Door in de training te oefenen met situaties die voor jou lastig zijn en hierop feedback te krijgen, leer je stap voor stap hoe jij jezelf sterker neer zet. Je durft je eigen kracht in te zetten en versterkt daarmee je zelfvertrouwen, persoonlijke kwaliteiten en uitstraling.

Jouw resultaat

 • Je weet welke aspecten een rol spelen bij jouw uitstraling en communicatie en hoe je dit kunt beïnvloeden
 • Je kunt non-verbale communicatie technieken toepassen waardoor je krachtiger overkomt
 • Je ontdekt je eigen kernkwaliteiten en leert hoe je deze kunt benutten om jezelf sterker en met meer zelfvertrouwen te presenteren

Wil jij mensen meekrijgen met je boodschap? In deze training leer je de basis van storytelling en ga je aan de slag met het ombouwen van jouw presentatie naar een pakkend verhaal. Zo komt je boodschap beter over en blijft deze hangen bij jouw publiek.

In deze training zul je ervaren dat wanneer je een verhaal inzet, je toehoorders op een andere manier gaan luisteren. Door feiten te verbinden middels een verhaal bereik je niet alleen het hoofd maar ook de harten van mensen en wordt je boodschap veel beter onthouden. In de training werk met behulp van diverse werkvormen je eigen boodschap uit tot een persoonlijk en pakkend verhaal. Door persoonlijke feedback en reflectie merk je wat werkt en wat niet. Zo zorg jij voor impact van jouw verhaal.

Jouw resultaat

 • Je weet waarom storytelling een krachtige manier is om je boodschap over te brengen
 • Je weet hoe je een boodschap als verhaal kunt verwoorden
 • Je brengt jouw verhaal met impact over in een presentatie

Wil jij je professionele en persoonlijke vaardigheden ontwikkelen? Wil jij leren hoe je beter kunt omgaan met uitdagingen en tegenslagen, en je empathisch vermogen kunt vergroten? Hoe succesvol je bent is niet alleen te wijten aan je IQ, maar ook aan je Emotionele intelligentie (EQ). Emotionele intelligentie is het vermogen om jouw emoties zo in te zetten dat jij bereikt wat je wilt. Mensen met een hoge emotionele intelligentie zijn beter in het omgaan met hun eigen emoties en stress, waardoor ze ook bijna automatisch beter omgaan met de emoties en het gedrag van de ander.

Je EQ omvat een aantal aspecten: zelfkennis, optimisme, kunnen afzien, empathie en sociale vaardigheden. Deze aspecten zijn te ontwikkelen en te verbeteren. In de training krijg je oefeningen aangereikt om hierin te groeien en zo jouw Emotionele Intelligentie te vergroten. Door deze training kun je beter omgaan met stress, ben je veerkrachtiger en kun je beter communiceren. Je zult merken dat je hierdoor niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk groeit.

Jouw resultaat

 • Je hebt inzicht in je eigen emotionele intelligentie
 • Je kunt effectiever omgaan met moeilijke situaties en tegenslagen
 • Je hebt je empathisch vermogen versterkt en kunt effectiever communiceren met anderen

Ben je nieuw binnen een organisatie en wil jij jezelf goed op de kaart zetten? Dan is het belangrijk om jezelf krachtig en professioneel te presenteren. In deze training leer je hoe je zichtbaar jezelf kunt zijn en hoe je jezelf op een effectieve manier kunt presenteren. Door middel van de Golden Circles van Simon Sinek ontdek je jouw unieke waarde en hoe je deze over de bühne kunt brengen. Tijdens de training oefen je hiermee, zodat je direct het resultaat merkt. Na deze training weet je hoe je jouw beste ik naar voren kunt brengen en heb je een concreet persoonlijk positioneerplan in handen.

Jouw resultaat

 • Je hebt een beter inzicht in hoe je als persoon overkomt, communiceert en jezelf presenteert
 • Je kunt jezelf krachtiger neerzetten en straalt meer zelfvertrouwen uit
 • Je hebt een persoonlijk positioneerplan in handen waarmee je gericht kunt werken aan het vergroten van je zichtbaarheid en invloed binnen de organisatie.

In deze training werken we met een trainingsacteur.

Trainingsschema eerste jaar

Training
Locatie
Datum
Deelnemersaantal
Effectief communiceren & DISC Amsterdam 20 september 2024 10
  Eindhoven 01 oktober 2024 10
  Enschede 05 november 2024 10
  Utrecht 11 juni 2024 10
  Utrecht 27 februari 2025 10
  Zwolle 29 maart 2024 10
  Zwolle 03 mei 2024 10
  Zwolle 06 december 2024 10
Assertiviteit & proactiviteit Amsterdam 08 november 2024 12
  Amsterdam 21 februari 2025 12
  Eindhoven 14 januari 2025 12
  Enschede 18 juni 2024 12
  Utrecht 06 mei 2024 12
  Utrecht 19 december 2024 12
  Zwolle 26 september 2024 12
Storytelling & presenteren Amsterdam 21 oktober 2024 12
  Enschede 07 januari 2025 12
  Utrecht 03 juni 2024 12
  Utrecht 25 november 2024 12
  Zwolle 11 december 2024 12
Timemanagement & resultaat Amsterdam 27 mei 2024 VOL
  Eindhoven 09 januari 2025 12
  Enschede 24 september 2024 12
  Utrecht 31 mei 2024 VOL
  Utrecht 27 juni 2024 VOL
  Utrecht 16 december 2024 12
  Zwolle 25 april 2024 VOL
  Zwolle 07 november 2024 12
Vitaal aan het werk Amsterdam 25 april 2024 VOL
  Enschede 18 september 2024 12
  Utrecht 07 mei 2024 12
  Utrecht 17 februari 2025 12
  Zwolle 28 november 2024 12
Boost je EQ: vergroot je succes Eindhoven 13 mei 2024 12
  Enschede 21 juni 2024 12
  Utrecht 24 mei 2024 VOL
  Utrecht 14 februari 2025 12
  Zwolle 03 september 2024 12
Persoonlijke kracht & uitstraling Amsterdam 19 april 2024 12
  Eindhoven 14 oktober 2024 12
  Enschede 13 november 2024 12
  Utrecht 12 september 2024 12
  Utrecht 06 januari 2025 12
  Zwolle 28 juni 2024 12
  Zwolle 13 februari 2025 12
Positioneren in een nieuwe organisatie Enschede 30 mei 2024 10
  Utrecht 25 juni 2024 10
  Utrecht 11 november 2024 10
  Utrecht 06 februari 2025 10
  Zwolle 22 januari 2025 10

Tweede jaar

Wil jij leren hoe je effectief kunt beïnvloeden en succesvol kunt samenwerken met anderen? Ben je op zoek naar praktische tools en technieken om jouw communicatieve vaardigheden naar een hoger niveau te tillen?

In deze training krijg je de kans om te ontdekken hoe je jouw communicatiestijl kunt aanpassen aan verschillende situaties. Je leert hoe je jouw boodschap op een overtuigende manier kunt overbrengen, zodat je anderen kunt beïnvloeden en motiveren. Daarbij leer je hoe je verschillende persoonlijkheden kunt begrijpen en benutten, zodat je samen tot betere resultaten kunt komen. De theorie die o.a. aan bod komt is die van de Roos van Leary. Met de Roos van Leary leer je om je eigen gedrag bewust in te zetten om het gedrag van mensen in jouw omgeving te beïnvloeden.

Jouw resultaat:

 • Je hebt inzicht in je eigen aandeel binnen de samenwerking en hebt tools gekregen om beter samen te werken
 • Je hebt inzicht in jouw eigen en andermans communicatiestijl en kunt jouw stijl aanpassen om anderen te beïnvloeden en jouw boodschap overtuigend over te brengen
 • Je hebt meer tools om mensen mee te krijgen en om te gaan met situaties waar je graag je invloed vergroot

We werken in deze training met een trainingsacteur.

Bij projectmatig werken gaat het erom de beoogde doelen te behalen binnen de gestelde tijd en binnen het beschikbare budget. Het hoofddoel is hierbij een mooi projectresultaat. Om effectief resultaat op te leveren is het belangrijk dat een project voorspelbaar en soepel verloopt. Dat is niet altijd eenvoudig. Wil jij jouw vaardigheden boosten om beter projectmatig te werken? Volg dan deze training.

In deze training leer je hoe je effectief uitdagingen kunt aanpakken die zich voordoen in projecten. Je ontdekt hoe je obstakels kunt overwinnen en succesvolle resultaten kunt behalen. Tijdens de training leer je ook over de verschillende projectrollen en hoe je deze optimaal kunt invullen. Je ontwikkelt een goed begrip van jouw rol in een project en leert hoe je effectief kunt samenwerken met anderen om projectdoelen te bereiken. Een belangrijk aspect van projectmatig werken is ook het helder krijgen van de opdracht. Je leert hoe je de juiste vragen kunt stellen en de essentiële informatie kunt verzamelen om een solide basis te leggen voor jouw project.

Leerdoelen:

 • Je vergroot je kennis en vaardigheden van projectmatig (samen)werken
 • Je weet hoe je de opdracht helder kunt krijgen en hebt inzicht in verschillende projectrollen en -verantwoordelijkheden
 • Je kunt effectief problemen in projecten aanpakken en oplossen, waardoor je meer controle hebt over de voortgang en de kwaliteit van het werk

Goed adviseren is een combinatie van kennis en overtuigingskracht. Heb jij de kennis in huis en wil jij advies geven dat gehoord wordt? In deze training krijg je inzicht in de adviesrol die het beste bij jou en de situatie past. Je leert hoe je een goede verbinding maakt met je gesprekspartner en hoe je de vraag verheldert zodat je een passend advies kan geven. Daarnaast gaan we kijken hoe je draagvlak voor je advies kunt creëren en leer je om te gaan met weerstand. Zo kom jij betrouwbaar en deskundig over. Na het volgen van deze training ben je beter in staat om de regie te houden in allerlei adviessituaties.

In de training gaan we praktisch aan de slag. Je krijgt beknopte stukjes theorie, die je telkens direct toepast in praktijkgerichte oefeningen. Daarbij maak je gebruik van je sterke punten en leer je om, met behoud van je eigenheid, aan te sluiten bij de ander. Zo vergroot je je vaardigheden en word je die adviseur die je in je hebt.

Jouw resultaat:

 • Je hebt inzicht in de stappen binnen een adviestraject en kunt de regie nemen
 • Je weet welke adviesrol je van nature aanneemt en kunt de verschillende rollen effectief inzetten
 • Je kunt draagvlak creëren voor jouw advies, zelfs in situaties waarin weerstand aanwezig is

Ben je geïnteresseerd in het begrijpen en navigeren van de complexe wereld van politiek in organisaties? Tijdens deze training duiken we dieper in op wat politiek nu eigenlijk inhoudt binnen organisaties. We verkennen verschillende aspecten, zoals manieren van invloed die je kunt toepassen en het belang van stakeholdermanagement en krachtenveldanalyse.

Een van de hoogtepunten van de training is onze Serious game: de Politieke Game. In de politieke game pak je de rol van aandeelhouder of stakeholder van een fictieve organisatie die wellicht wordt overgenomen. Hoe neem jij invloed op de besluitvorming? Je beïnvloedingsvaardigheden, overtuigingskracht en onderhandeltechnieken bepalen je succes tijdens de game. Deze game zorgt ervoor dat jij wordt uitgedaagd in je leerproces. Dankzij heldere feedback en terugblikken op wat er in de game is gebeurd, ontdek en ontwikkel je nieuwe vaardigheden.

Door het volgen van de training zul je niet alleen een dieper inzicht krijgen in politieke dynamieken, maar ook leren hoe je effectief kunt omgaan met diverse stakeholders en krachtenvelden.

Jouw resultaat:

 • Je hebt inzicht in hoe de politieke hazen in jouw organisatie lopen
 • Je weet hoe je een krachtenveld- en stakeholderanalyse maakt om zicht te krijgen op het politieke speelveld
 • Je kent verschillende beïnvloedingsstijlen en kunt deze effectief toepassen

Wie is jouw klant, is er sprake van een externe klant of interne klant/stakeholder? Hoe handel je klantgericht? En kun je ook té klantgericht zijn? Onze training biedt jou de nodige vaardigheden en inzichten om op effectieve wijze met klanten om te gaan en waardevolle klantrelaties op te bouwen. Je leert het verschil tussen klantgericht handelen en klantgezwicht, en ontdekt hoe je op authentieke wijze aan de behoeften van klanten kunt voldoen zonder concessies te doen aan je eigen professionaliteit.

Vertrouwen speelt een cruciale rol in klantrelaties en met behulp van de vertrouwensformule van Maister leer je hoe je dit vertrouwen opbouwt en behoudt. In de training verkennen we de verschillende fasen van het opbouwen van vertrouwen; van contact leggen en luisteren tot het inkaderen van verwachtingen en het maken van toezeggingen. We oefenen daarnaast met type klanten en ‘lastig gedrag’ van jouw klanten, waarbij je klantgericht blijft handelen. Je leert hoe je oprechte aandacht en interesse in de klant kunt hebben en op welke manier je jouw klant het beste kunt helpen. Dit zorgt voor tevreden klanten.

Jouw resultaat:

 • Je kunt klantgerichte communicatieve vaardigheden toepassen in jouw (commerciële) gesprekken
 • Je hebt inzicht in de verschillende soorten klanten die je tegen kunt komen in je werk en je kunt omgaan met lastige klantsituaties
 • Je bent in staat om vertrouwen op te bouwen en te behouden in klantrelaties

We werken in deze training met een trainingsacteur.

Neem jij vaak informeel de leiding als er iets moet gebeuren, ook al ben je geen leidinggevende? Vind je het leuk om verantwoordelijk te zijn en anderen aan te sturen? In onze training leer je hoe je op een authentieke manier invloed kunt uitoefenen, zonder dat je boven je collega's gaat staan. Je ontwikkelt natuurlijk gezag waardoor anderen vanzelf jouw leiderschap accepteren en volgen.

Tijdens de training analyseren we jouw eigen leiderschapsstijl en kijken we samen hoe je deze kunt afstemmen op je medewerkers en de situatie. Door je stijl van leidinggeven steeds af te stemmen op de situatie en de medewerker die je leiding geeft, word je nog effectiever. In de training krijg je daarom inzicht in het gedrag van je collega’s en leert hoe je hier effectief op kunt inspelen. Hierdoor vergroot jij je invloed en accepteren andere jouw sturing.

Jouw resultaat:

 • Je neemt op gepaste en natuurlijke wijze de regie
 • Je hebt inzicht in het gedrag van je collega’s en kunt hierop adequaat inspelen, waardoor je gemakkelijker draagvlak creëert en je invloed vergroot
 • Je vergroot je invloed en kunt anderen in beweging brengen

Ben je op zoek naar een vernieuwende oplossing of aanpak? Wil je praktische problemen op een innovatieve manier benaderen? En wil jij leren hoe je van een goed idee tot concrete resultaten komt? Elk vraagstuk heeft vele oplossingen, alleen zijn ze niet altijd en voor iedereen zichtbaar.

In deze inspirerende training leer je middels verschillende werkvormen creatieve oplossingen te zien en te gebruiken. Je krijgt handvatten om een creatieve basishouding te ontwikkelen. Daarnaast leer je creatief te denken en te beslissen, waardoor je problemen op een nieuwe manier aanpakt en oplost. Ook leer je weerstand bij je nieuwe ideeën om te buigen, zodat je draagvlak kunt creëren.

Jouw resultaat:

 • Je ontwikkelt een creatieve basishouding
 • Je gebruikt creatieve oplossingen om je doelen te realiseren
 • Je kunt je creativiteit toepassen in je werksituatie

Ben je op zoek naar de sleutel tot succesvol onderhandelen? Wil je leren hoe je jouw belangen effectief kunt behartigen en win-winresultaten kunt bereiken? Wil jij met meer zelfvertrouwen succesvoller onderhandelen? Dan is deze training wat voor jou.

Tijdens de training krijg je meer inzicht in het onderwerp onderhandelen en kijken we naar jouw onderhandelingsstijl. Een belangrijk aspect dat we daarnaast behandelen is het identificeren van belangen. Je leert om voorbij de standpunten te kijken en de werkelijke belangen van alle partijen te begrijpen om win-win situaties te creëren. Tijdens de training zullen we ook de fasen van onderhandelen bespreken, zodat je een zicht krijgt in het proces en de juiste strategieën kunt toepassen op elk moment. We laten je zien hoe je kalm en gefocust kunt blijven, zelfs wanneer de situatie verhit raakt, zodat je effectief kunt blijven communiceren en tot een succesvolle uitkomst kunt komen.

Jouw resultaat:

 • Je kent de verschillende onderhandelingsstijlen en –technieken, en welke het beste bij jou passen
 • Je hebt inzicht in verschillende belangen en weet hoe je deze bij elkaar kunt brengen
 • Je kunt kalm en gefocust blijven, zelfs in situaties met emotionele betrokkenheid

Trainingsschema tweede jaar

Training
Locatie
Datum
Deelnemersaantal
Effectief beïnvloeden & samenwerken Amsterdam 08 januari 2025 10
  Eindhoven 21 mei 2024 10
  Enschede 08 oktober 2024 10
  Aristo Utrecht 17 april 2024 10
  Utrecht 08 mei 2024 VOL
  Utrecht 16 september 2024 10
  Utrecht 05 december 2024 10
  Zwolle 14 juni 2024 VOL
  Zwolle 15 november 2024 10
  Zwolle 18 februari 2025 10
Grip op jouw werk door beter projectmatig werken Enschede 28 mei 2024 VOL
  Utrecht 07 juni 2024 VOL
  Utrecht 02 december 2024 12
  Zwolle 26 november 2024 12
Adviesvaardigheden Amsterdam 16 januari 2025 12
  Eindhoven 13 december 2024 12
  Enschede 04 juni 2024 12
  Enschede 15 oktober 2024 12
  Utrecht 10 juni 2024 12
  Zwolle 24 oktober 2024 12
Politiek in organisaties Amsterdam 13 mei 2024 VOL
  Eindhoven 23 september 2024 12
  Enschede 22 oktober 2024 12
  Utrecht 14 juni 2024 VOL
  Utrecht 03 februari 2025 12
  Zwolle 28 januari 2025 12
Leidinggeven zonder (formele) macht Amsterdam 24 mei 2024 12
  Eindhoven 13 september 2024 12
  Enschede 03 december 2024 12
  Utrecht 23 oktober 2024 12
  Zwolle 22 mei 2024 12
  Zwolle 19 juni 2024 VOL
Creativiteit & resultaat Amsterdam 28 mei 2024 12
  Eindhoven 06 september 2024 12
  Enschede 25 oktober 2024 12
  Utrecht 25 april 2024 12
  Utrecht 05 februari 2025 12
  Zwolle 18 december 2024 12
Onderhandelen Amsterdam 21 januari 2025 12
  Eindhoven 14 mei 2024 12
  Enschede 23 mei 2024 12
  Enschede 31 oktober 2024 12
  Utrecht 29 februari 2024 VOL
  Utrecht 17 juni 2024 VOL
  Utrecht 14 november 2024 12
  Utrecht 27 januari 2025 12
  Zwolle 27 juni 2024 12
Klantgericht handelen Eindhoven 29 oktober 2024 10
  Enschede 12 februari 2025 10
  Utrecht 02 september 2024 10
  Zwolle 12 juni 2024 10
  Zwolle 09 december 2024 10