Skip to main

Technische vacatures

Filters

218 vacature(s) gevonden
Nieuw

Manufacturing Engineer

Dedemsvaart Engineering Engineering & Development Mbo Detachering via YER / Detavast

Ben je op zoek naar een veelzijdige functie binnen een dynamische productieomgeving? Dan is dit de vacature waar jij blij van wordt!

Bekijk vacature
Nieuw

Assistent Hoofd TD WTB - Mora Produktie B.V.

Maastricht Engineering Engineering & Development Mbo Detavast

Ben jij de teamleider TD in dagdienst die wij zoeken? Altijd al willen weten hoe de snacks van o.a. Mora gemaakt worden? Kan jij een team van 9 monteurs aansturen?

Bekijk vacature
Nieuw

Servicemonteur buitendienst - Wynmalen & Hausmann - Wynmalen & Hausmann Import N.V.

Meerdere locaties in Nederland Engineering Automotive Mbo Detachering via YER

Wynmalen & Hausmann is voor meerdere locaties in Nederland op zoek na servicemonteurs buitendienst. Wil jij graag zelf de weg op en werken aan grondverzet/ wegenbouw materieel dan ben je op het juiste...

Bekijk vacature
Nieuw

Revisie monteur - ATD Machinery - ATD Machinery B.V.

Hapert Engineering Automotive Mbo Detachering via YER

Ben jij een ervaren monteur met een passie voor het reviseren van machines? Heb je oog voor detail en een drive om verouderde machines weer nieuw leven in te blazen? Dan is deze vacature bij ATD...

Bekijk vacature
Nieuw

Service Technician - DHL Zaltbommel - Vanderlande Industries B.V.

Zaltbommel Engineering Automotive Mbo Detachering via YER

Ben jij de team player die het leuk vindt om continue technisch uitgedaagd te worden in een dynamische werkomgeving? Ben jij dé troubleshooter die graag ’n steentje bijdraagt aan het eindresultaat?...

Bekijk vacature
Nieuw

Onderhoudsmonteur dagdienst - Ardagh Group - Ardagh Glass Dongen B.V.

Oss Engineering Automotive Mbo Detachering via YER

Bij Ardagh Group in Oss is opleidingen, trainingen en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien geen probleem! Interesse? Lees dan snel verder en reageer gemakkelijk op de...

Bekijk vacature
Nieuw

Monteur werkplaats - Wynmalen & Hausmann - Wynmalen & Hausmann Import N.V.

Meerdere locaties in Nederland Engineering Automotive Mbo Detachering via YER

Voor meerdere locaties in Nederland is Wynmalen & Hausmann op zoek na werkplaats monteurs. Die sleutelen aan materieel op het gebied van grondverzet en wegenbouw, interesse? Lees dan snel verder!

Bekijk vacature
Nieuw

Monteur Inbedrijfsteller - ATD Machinery - ATD Machinery B.V.

Hapert Engineering Automotive Mbo Detachering via YER

Zoek je een internationale baan in de techniek met veel vrijheid bij een toonaangevend bedrijf in de machinebouw? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature
Nieuw

Monteur Tuin en Parkmachines - Kraakman - Kraakman B.V.

Meerdere locaties in Nederland Engineering Automotive Mbo Detachering via YER

Sleutelen aan topmerken zoals John Deere en Stihl? Zet je passie voor tuin en park in en word monteur bij Kraakman. Lees hier meer.

Bekijk vacature
Nieuw

Monteur Landbouw - Kraakman - Kraakman B.V.

Meerdere locaties in Nederland Engineering Automotive Mbo Detachering via YER

Vind jij ook dat de agrarische sector veel te bieden heeft en sleutel je graag aan machines van merken als John Deere? Solliciteer nu!

Bekijk vacature

Technische vacatures

Bekijk de technische vacatures op deze pagina, solliciteer, en maak via YER impact met jouw talent voor techniek. Nederland excelleert als kenniseconomie en dat levert prachtkansen op voor techniekprofessionals zoals jij. In slimme regio’s en bedrijven wordt gepassioneerd gewerkt aan technische innovaties. YER heeft hierin dagelijks nieuwe uitdagende kansen voor mensen zoals jij: slimme aanpakkers met een passie voor techniek en engineering. Zie jij jezelf al via YER werken aan de techniek van de toekomst?  

Breed netwerk voor technische vacatures 

YER heeft een nationaal netwerk van opdrachtgevers, waar op ieder moment technische vacatures openstaan. Je kunt via ons niet alleen aan de slag bij organisaties die zich focussen op technische producten en dienstverlening, maar ook bedrijven die andersoortige producten en diensten aanbieden en technische professionals nodig hebben.

Diverse soorten arbeidsovereenkomsten 

We bieden je technische vacatures aan met arbeidsovereenkomsten voor detachering, zzp, detavast, direct in dienst bij de opdrachtgever, maar bijvoorbeeld ook direct in dienst bij YER en interim. Je kunt bovendien part- of fulltime aan de slag als technicus. Met deze ruime keuze aan arbeidsovereenkomsten, weten we bijna zeker dat ook jij jouw ideale technische vacature vindt via YER. 

Heeft YER ook technische vacatures voor starters? 

Als starter in de techniek ben je bij ons aan het juiste adres. Op vrijwel ieder moment vind je op deze site technische startersvacatures. Ook kun je aan de slag in de techniek via een van onze technische traineeships: werk-leertrajecten van twee, maximaal drie jaar, waarin je technische én soft- en business-skills aanleert, zodat je snel up to speed bent als technische starter op de arbeidsmarkt. Voor deze programma's staan op elk moment vacatures open.