Skip to main
Hero Image 3200X1600px Jachtbouw

Aan de slag in de superjachtbouw

Wil jij als bevlogen technicus carrière maken in de superjachtbouw? YER is jouw kompas voor een nieuw avontuur. Wij openen deuren naar tot de wereldtop behorende jachtwerven, innovatieve engineeringbureaus, designstudio’s en toeleveranciers. Of je nu een starter bent of een ervaren professional, met onze loopbaancoaching zet jij vaart achter je ambities.

Vind vacatures in de superjachtbouw

Voor ambitieuze kandidaten

Ons team is de verbindende schakel tussen jouw carrièrewensen en de kansen die de superjachtbouw biedt. Ook als je geen ervaring hebt in de sector, maar wel geïnteresseerd bent, zijn wij de ervaren adviseur die helpt met het zetten van de eerste stap. Met onze persoonlijke loopbaancoaching ontdek je snel waar je kwaliteiten het best tot uiting komen en wat jouw groeikansen zijn. Heb je veel ervaring? Dan adviseren wij je over de actuele kansen in de markt die aansluiten bij jouw wensen en behoeftes. 

Icon Uitgebreid Netwerk
Uitgebreid netwerk

Uitgebreid netwerk

Uitgebreid netwerk Speel de video
Icon Focus Op Ontwikkeling
Focus op ontwikkeling

Focus op ontwikkeling

Focus op ontwikkeling Speel de video
Icon Persoonlijke Begeleiding
Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding Speel de video

 

Text Image 1280X1280px Jachtbouw
Voor iedere functie

Onze specialismes

Onze consultants bemiddelen kandidaten van mbo+- tot en met wo-niveau voor alle technische functies binnen de branche. Denk bijvoorbeeld aan: interior/exterior, mechanical en electrical engineers, projectmanagers, teamleiders en naval architects. 

Als je via YER carrière gaat maken in de jachtbouw, dan kom je als gedetacheerde bij ons in dienst. Wij koppelen je voor korte of langere tijd aan een project bij een van onze opdrachtgevers. Als het project is afgerond, start je bij een volgende opdracht of je gaat aan de slag bij een nieuwe werkgever.

Een andere mogelijkheid is dat je met ons een detavast-overeenkomst aangaat. Wij plaatsen je bij een van onze opdrachtgevers en na afloop van je YER-contract heb je de mogelijkheid om bij je opdrachtgever in vaste dienst te treden.  

Article 2023 Sanne Struijk

Sanne Struijk

  • Teamlead Sanne Struijk

Ontmoet ons team/onze consultants

Onze consultants zijn specialisten. Velen beschikken over praktijkervaring binnen de jachtbouwbranche, terwijl anderen al jaren actief zijn als arbeidsbemiddelaar. Met ons kun je inhoudelijk sparren over je ambities en we schakelen snel. Zo vind jij in no-time de baan van je leven. 

Gerard Traets
Na ongeveer een jaar intercedent te zijn geweest bij een regionaal uitzendbureau, werk ik sinds 2022 bij YER. Ik focus me hier op kandidaten...
Maak kennis met Gerard
Sanne Struijk
Team Yachtbuilding, waar ik Team lead van ben, is gespecialiseerd in de werving van hoogopgeleide (inter)nationale technische professionals,...
Maak kennis met Sanne
Noa Gris
Mijn ervaring in de arbeidsbemiddeling begon in 2022 binnen de elektro- en installatietechniek. Vervolgens startte ik begin 2023 bij YER,...
Maak kennis met Noa
Ambitious internationals

Looking for a career in the Netherlands?

For expats