Skip to main

Infra-vacatures

Filters

27 vacature(s) gevonden

Project Engineer

Zoetermeer Engineering Infra Hbo Detachering via YER / Detavast

Voor onze opdrachtgever, een vooraanstaand technologisch bedrijf in de infrastructuursector, zijn wij op zoek naar een gedreven en ambitieuze Project Engineer.

Bekijk vacature

Assistent Uitvoerder

Schiphol, Papendrecht, Landelijk Bouwkunde & Civiele Techniek Infra Mbo Detavast

Ben jij een geboren leider, stressbestendig en wil jij graag aan de slag binnen de energietransitie? Dan is de rol van Assistent Uitvoerder iets voor jou!

Bekijk vacature

Kostendeskundige waterbouw - Ploegam Europe B.V.

Oss Bouwkunde & Civiele Techniek Infra Hbo Detavast

Ben jij een prijzenpakker die bestekken scherp analyseert en meedenkt met innovatieve en praktische oplossingen? Dan verwelkomt Ploegam in Oss jou graag als Kostendeskundige Waterbouw!

Bekijk vacature

Contractmanager Facilitair

Diemen Procurement Infra Hbo Detavast

Contractmanager Facilitair

Bekijk vacature

Technisch Service Coördinator / Planner & Storingscoördinator

Amesfoort IT Infra Mbo Detavast

Ben jij een organisatietalent die houdt van coördineren en multitasken? Word dan Technisch Service Coördinator bij SWARCO in Amersfoort!

Bekijk vacature

Software Ontwikkelaar Wegkantsystemen

Houten IT Infra Hbo Interim/Zzp / Detavast

Ben jij klaar om de technologische koers uit te zetten voor de ontwikkeling van slimme dynamische verkeersmanagementsystemen langs (snel)wegen?

Bekijk vacature

Embedded Software Engineer

Houten IT Infra Hbo Interim/Zzp / Detavast

Ben jij klaar om de toekomst van mobiliteit te transformeren met jouw software-expertise? Sluit je aan bij Vialis en maak het verschil!

Bekijk vacature

Embedded C++ developer - Vialis B.V.

Houten IT Infra Hbo Detavast

Ben jij de gedreven C++ Embedded Software Developer die wij zoeken? solliciteer dan nu en draag bij aan de toekomst van veilige en efficiënte mobiliteit.

Bekijk vacature

Software Systeem Architect Mobility Products

Houten IT Infra Hbo Detavast

Wil jij een sleutelrol spelen in de toekomst van mobiliteit door het ontwerpen en ontwikkelen van innovatieve software-oplossingen? Sluit je aan bij Vialis en draag bij aan een veiligere, efficiëntere...

Bekijk vacature

Ontwerper Civiele Techniek

Noord-Brabant Bouwkunde & Civiele Techniek Infra Hbo Detachering via YER

Wil jij een bijdrage leveren aan het ontwerp en bouw van onze infrastructuur?

Bekijk vacature

Infra-vacatures

Timmer aan de weg met de infra-vacatures die YER je via deze pagina aanbiedt. Check het aanbod, solliciteer eenvoudig en ga aan de slag als bijvoorbeeld werkvoorbereider wegonderhoud/wegenbouw, uitvoerder wegonderhoud/wegenbouw, projectleider of engineer. Zet jij je ambities in infra binnenkort in beweging via YER? 

Groot netwerk in infra 

We werken in heel Nederland samen met opdrachtgevers uit de infrabranche, zodat jij in alle windstreken via YER aan de slag kunt. Omdat er altijd een regionaal YER-kantoor bij je in de buurt is, geniet je van lokale, persoonlijke service gecombineerd met nationale dekking aan infra-vacatures, bij allerlei soorten organisaties van groot tot klein.  

Diverse soorten arbeidsovereenkomsten 

Je kunt via YER werken in infra aan de hand van diverse soorten arbeidsovereenkomsten: detachering, zzp en detavast, maar bijvoorbeeld ook direct in dienst bij de opdrachtgever en op interimbasis.  

Op welk soort infra-vacatures je dan ook reageert: als je werkt via YER geniet je hoe dan ook van uitgebreide sollicitatiebegeleiding, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en interessante infra-opdrachten en -banen bij toonaangevende bedrijven. 

Ook infra-startersvacatures  

Sta je als recent afgestudeerde aan het begin van je loopbaan en zie je een toekomst in infra helemaal voor je? Ook dan is YER je beste keuze.

In iedere infravacature op deze pagina wordt benoemd hoeveel werkervaring je nodig hebt. Zijn er momenteel geen startersvacatures vindbaar op deze pagina? Kies dan bijvoorbeeld voor een YER-traineeship Infra+ of Ondergrondse Infra: werk als infra-specialist bij een organisatie uit ons ruime netwerk én volg onder werktijd technische cursussen en trainingen. Na afloop treed je bij een wederzijdse klik in vaste dienst bij het bedrijf waar je werkervaring opdoet.