Skip to main

Hbo-vacatures

Filters

745 vacature(s) gevonden
Nieuw

Verkeerskundig projectleider Rietschans en Touwbaan - Gemeente Leiden

Leiden Ruimtelijke Ordening Overheid Hbo Interim/Zzp / Detachering via YER

Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als verkeerskundig projectleider? Neem dan contact met me op!

Bekijk vacature
Nieuw

Projectleider Stedelijke Ontwikkeling

Amsterdam Bouwkunde & Civiele Techniek Bouw Hbo Detavast

Maak duurzame steden toekomstbestendig als Projectleider Urban Development bij een toonaangevend internationaal adviesbureau.

Bekijk vacature
Nieuw

Product Owner mobilliteitsproducten - Vialis B.V.

Houten IT Infra Hbo Detavast

Wil jij bijdragen aan de ontwikkeling en groei van het Verkeersmanagement Platform van Nederland?

Bekijk vacature
Nieuw

Netwerk Engineer Vialis - Vialis B.V.

Houten IT IT Hbo Detavast

Ben jij een systeem-/netwerkbeheerder die houdt van een uitdaging binnen een dynamische en technisch vooruitstrevende omgeving?

Bekijk vacature
Nieuw

Bouwinspecteur - Gemeente Groningen

Groningen Ruimtelijke Ordening Overheid Hbo Interim/Zzp / Detachering via YER

Interim opdracht

Bekijk vacature
Nieuw

Jurist Grondzaken/Vastgoed

Zwolle Ruimtelijke Ordening Overheid Hbo Detachering via YER

Ondersteun de Gemeente Zwolle als Jurist grondzaken en vastgoed

Bekijk vacature
Nieuw

Community Marketeer - IZZ B.V.

Apeldoorn Marketing & Communicatie Medical & Health Hbo In dienst bij opdrachtgever

Wil je werken bij een maatschappelijk relevante organisatie en bijdragen aan een gezonde zorgsector? Dan is dit je kans. Je werkt in en met de zorg: van ziekenhuizen, verpleeghuizen, GGZ tot aan...

Bekijk vacature
Nieuw

Toezichthouder Erfgoed - Gemeente Eemsdelta

Delfzijl Ruimtelijke Ordening Overheid Hbo Interim/Zzp / Detachering via YER

Interim opdracht

Bekijk vacature
Nieuw

Privacy officer - Provincie Fryslân

Leeuwarden Ruimtelijke Ordening Overheid Hbo Interim/Zzp / Detachering via YER

Interim opdracht

Bekijk vacature
Nieuw

Senior C# Back-end engineer - Heijmans Nederland B.V.

Rosmalen IT Bouw Hbo Detavast

Als Senior Backend Engineer ontwikkel je software die duurzame woningbouw ondersteunt.

Bekijk vacature

Hbo-vacatures

Hbo-vacatures zijn geschikt voor professionals die een hbo-diploma hebben behaald, of die aantoonbaar succesvol werken op hbo werk- en denkniveau. Op deze pagina vind je een overzicht van alle hbo-vacatures die YER je momenteel aanbiedt. Check welke kansen op hbo-niveau jij kunt pakken binnen ons netwerk, solliciteer eenvoudig en ga via ons netwerk aan de slag. 

Hbo-vacatures in heel Nederland 

Via ons grote netwerk vind je hbo-vacatures door heel Nederland. Sinds YER in 1987 begon als arbeidsbemiddelaar, groeiden we uit tot een van de grootste aanbieders van banen op hbo-niveau in Nederland. Jij kunt daardoor als (recent) op hbo-niveau afgestudeerde professional via ons door heel het land aan de slag.  

Er is daarnaast altijd een van onze kantoren relatief dicht in je buurt, waardoor jij als hbo-niveau-professional via YER geniet van onze regionale service en contact, in combinatie met landelijke dekking voor hbo-vacatures. 

Hbo-vacatures in allerlei vakgebieden en branches 

Als professional op hbo-niveau, reageer je via YER op vacatures in allerlei vakgebieden, zoals onder meer techniek, sociaal domein, ruimtelijke ordening, IT, finance en legal. Branches waarbinnen jij jouw vak-expertise via YER kunt inzetten zijn onder meer automotive, vastgoed, overheid, hightech, infra en bouw.  

In welke branche en vakgebied je dan ook aan de slag wilt, je kunt als je reageert op een hbo-vacature via deze pagina altijd rekenen op onze uitgebreide persoonlijke sollicitatiebegeleiding, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en uitdagende banen en projecten bij toonaangevende organisaties. 

Ook ruime keuze hbo-startersvacatures 

Hbo-startervacatures die we regelmatig aanbieden, zijn onder meer gericht op machinebouwers, onderhouds- en storingsmonteurs, technische testers, test engineers, teamleiders en diverse mechanische/elektrotechnische functies.  

Verreweg de meeste van onze starters kiezen voor een YER-traineeship: werkervaring opdoen en je doelgericht ontwikkelen, terwijl je wordt gesteund door experts. Ook geniet je van een volwaardig salaris, een vast contract vanaf dag één en andere aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.  

Onze hbo-startersvacatures voor traineeships zijn gericht op functies zoals data engineer, it-securityspecialist, dataprofessional, IT-accountmanager, SAP-consultant, engineer in de energietransitie, embedded hardware engineer, werkorganisator onderhoud en mutatie, Wmo-consulent, consulent Participatiewet, jeugdconsulent, adviseur ruimtelijke ordening, jurist omgevingsrecht, hypotheekacceptant en projectcontroller.  

Elke werkdag verse hbo-vacatures 

Het aanbod aan hbo-vacatures op deze pagina wordt iedere werkdag aangevuld. Staat er vandaag niets tussen wat je aanspreekt? Dan zien we je graag binnenkort terug, voor ons meest verse aanbod aan hbo-vacatures.