Skip to main

Hbo-vacatures

Filters

582 vacature(s) gevonden
Nieuw

HR Manager

HR Energie Hbo

Ben jij een proactieve, gedreven, meedenkende en enthousiaste HR Manager? Dan zoeken wij jou voor A. de Jong B.V.

Bekijk vacature
Nieuw

Woningbouwversneller

Hbo Interim/Zzp

Voor de gemeente Venlo zoeken we een procesregisseur woningbouwversnelling

Bekijk vacature
Nieuw

Toetser Wmo/Jeugd

Hbo Interim/Zzp

Toetser Wmo/Jeugd

Bekijk vacature
Nieuw

Business Consultant

IT Hbo

Unieke bedrijfskundige rol bij de Faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen (FWN) van de Universiteit Leiden.

Bekijk vacature
Nieuw

Field Service Engineer

Engineering High Tech Hbo

Field Service Engineer

Bekijk vacature
Nieuw

(junior) Projectleider scholen

Hbo Interim/Zzp / Detavast

Wij zijn op zoek naar een Projectleider scholen om het team te versterken. Als Projectleider ondersteun je onze hoofdprojectleider bij diverse taken en draag je bij aan de succesvolle uitvoering van...

Bekijk vacature
Nieuw

Beleidsadviseur Statushouders en Inburgering

Hbo Interim/Zzp

Beleidsadviseur Statushouders en Inburgering

Bekijk vacature
Nieuw

Projectmanager

Hbo Interim/Zzp

Ben jij opzoek naar een leuke uitdaging als projectmanager bij de gemeente Reusel-de Mierden

Bekijk vacature
Nieuw

WMO Consulent

Hbo Interim/Zzp

Voor een gemeente in de regio Utrecht zijn wij per direct op zoek naar een ervaren WMO consulent voor 32 uur in de week. Ben je beschikbaar? Reageer dan snel!

Bekijk vacature
Nieuw

Medior Test Engineer

IT Hbo Interim/Zzp / Detavast

De missie van KVK is om onmisbaar te zijn voor veilig én verantwoord zakendoen in Nederland. We laten ondernemers starten, innoveren en groeien in binnen- en buitenland. Onze dienstverlening is...

Bekijk vacature

Hbo-vacatures

Hbo-vacatures zijn geschikt voor professionals die een hbo-diploma hebben behaald, of die aantoonbaar succesvol werken op hbo werk- en denkniveau. Op deze pagina vind je een overzicht van alle hbo-vacatures die YER je momenteel aanbiedt. Check welke kansen op hbo-niveau jij kunt pakken binnen ons netwerk, solliciteer eenvoudig en ga via ons netwerk aan de slag. 

Hbo-vacatures in heel Nederland 

Via ons grote netwerk vind je hbo-vacatures door heel Nederland. Sinds YER in 1987 begon als arbeidsbemiddelaar, groeiden we uit tot een van de grootste aanbieders van banen op hbo-niveau in Nederland. Jij kunt daardoor als (recent) op hbo-niveau afgestudeerde professional via ons door heel het land aan de slag.  

Er is daarnaast altijd een van onze kantoren relatief dicht in je buurt, waardoor jij als hbo-niveau-professional via YER geniet van onze regionale service en contact, in combinatie met landelijke dekking voor hbo-vacatures. 

Hbo-vacatures in allerlei vakgebieden en branches 

Als professional op hbo-niveau, reageer je via YER op vacatures in allerlei vakgebieden, zoals onder meer techniek, sociaal domein, ruimtelijke ordening, IT, finance en legal. Branches waarbinnen jij jouw vak-expertise via YER kunt inzetten zijn onder meer automotive, vastgoed, overheid, hightech, infra en bouw.  

In welke branche en vakgebied je dan ook aan de slag wilt, je kunt als je reageert op een hbo-vacature via deze pagina altijd rekenen op onze uitgebreide persoonlijke sollicitatiebegeleiding, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en uitdagende banen en projecten bij toonaangevende organisaties. 

Ook ruime keuze hbo-startersvacatures 

Hbo-startervacatures die we regelmatig aanbieden, zijn onder meer gericht op machinebouwers, onderhouds- en storingsmonteurs, technische testers, test engineers, teamleiders en diverse mechanische/elektrotechnische functies.  

Verreweg de meeste van onze starters kiezen voor een YER-traineeship: werkervaring opdoen en je doelgericht ontwikkelen, terwijl je wordt gesteund door experts. Ook geniet je van een volwaardig salaris, een vast contract vanaf dag één en andere aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.  

Onze hbo-startersvacatures voor traineeships zijn gericht op functies zoals data engineer, it-securityspecialist, dataprofessional, IT-accountmanager, SAP-consultant, engineer in de energietransitie, embedded hardware engineer, werkorganisator onderhoud en mutatie, Wmo-consulent, consulent Participatiewet, jeugdconsulent, adviseur ruimtelijke ordening, jurist omgevingsrecht, hypotheekacceptant en projectcontroller.  

Elke werkdag verse hbo-vacatures 

Het aanbod aan hbo-vacatures op deze pagina wordt iedere werkdag aangevuld. Staat er vandaag niets tussen wat je aanspreekt? Dan zien we je graag binnenkort terug, voor ons meest verse aanbod aan hbo-vacatures.