Skip to main

Bouwvacatures

Filters

135 vacature(s) gevonden
Nieuw

KAM-Manager

Andijk Bouwkunde & Civiele Techniek Bouw Mbo Detavast

Je geeft als KAM-Manager vorm aan het Kwaliteits-, Arbo- en Milieubeleid en draagt zorg voor de uitvoering hiervan

Bekijk vacature
Nieuw

KAM Coördinator

amsterdam Bouwkunde & Civiele Techniek Bouw Mbo Detavast

Als KAM Coördinator (Kwaliteit, Arbo en Milieu) speel je een essentiële rol in het waarborgen en verbeteren van de KAM-standaarden binnen dit bedrijf.

Bekijk vacature
Nieuw

Service Monteur | Regio Amersfoort | Familie bedrijf

Amersfoort Bouwkunde & Civiele Techniek Bouw Mbo Detavast

Kom werken bij dit gezellige familiebedrijf, werk maximaal 30 minuten van je huis en krijg je eigen werkbus!

Bekijk vacature
Nieuw

Service Monteur | Regio Gouda | Eigen werkbus

Gouda Bouwkunde & Civiele Techniek Bouw Mbo Detavast

Kom werken bij dit gezellige familiebedrijf, werk maximaal 30 minuten van je huis en krijg je eigen werkbus!

Bekijk vacature
Nieuw

Service Timmerman | Regio Amsterdam | Familie bedrijf met korte lijnen

amsterdam Bouwkunde & Civiele Techniek Bouw Mbo Detavast

Kom werken bij dit gezellige familiebedrijf, werk maximaal 30 minuten van je huis en krijg je eigen werkbus!

Bekijk vacature
Nieuw

Projectmanager Renovatie en Transformatie | Bouwbedrijf met 100 jaar ervaring

Ermelo Bouwkunde & Civiele Techniek Bouw Hbo Detavast

Ben jij de gedreven Projectmanager die bouwprojecten naar nieuwe hoogten tilt? Bij deze opdrachtgever vind je een innovatieve en hechte werkomgeving met volop kansen voor ontwikkeling.

Bekijk vacature
Nieuw

Senior Servicedeskmedewerker

Rijssen IT Bouw Mbo Detavast

Vind jij het belangrijk dat de (eind)gebruiker een optimale werkplek heeft en wil jij werken met de meest moderne technieken? Solliciteer dan nu voor de functie van Senior servicedesk medewerker!

Bekijk vacature
Nieuw

Financial Controller - Moso International B.V.

Zwaag Finance Bouw Hbo In dienst bij opdrachtgever

Ben jij een ervaren Financial Controller die graag een essentiële schakel wil zijn in het transformatieproces naar een data-gedreven organisatie?

Bekijk vacature
Nieuw

Medewerker Finance & Control - Moso International B.V.

Zwaag Finance Bouw Mbo In dienst bij opdrachtgever

Ben jij op zoek naar een nieuwe financieel ondersteunende functie bij een groeiende en duurzame organisatie? Dan is de functie van Medewerker Finance & Control bij Moso International in Zwaag mogelijk...

Bekijk vacature

Meet- en Regeltechnicus - Unica Installatietechniek B.V.

Venlo Bouwkunde & Civiele Techniek Bouw Mbo Detavast

Wil jij samen met jouw kennis en expertise de klant Defensie ontzorgen en zorgen voor een vellige leef- en werkomgeving als Meet- en Regeltechnicus?

Bekijk vacature

Bouwvacatures

Op deze pagina vind je een overzicht van de bouwvacatures die YER je op dit moment aanbiedt. Met openstaande functies zoals projectorganisator, servicemonteur, tekenaar autocad/revit, bouwkundig calculator, BIM-modelleur, (junior) werkvoorbereider, technisch beheerder en engineer, bieden we banen en projecten voor allerlei professionals en specialisten. Zodra je vindt wat je zocht, solliciteer je gemakkelijk via deze site. Bouw jij binnenkort via YER je eigen succesverhaal?  

Nationaal netwerk voor bouwvacatures 

We bieden je bouwvacatures aan in alle hoeken van het land, zodat je in alle windstreken aan de slag kunt voor bouw-, service-, montage- en onderhoudsbedrijven. Waar je ook aan de slag gaat: er is altijd een regionaal YER-kantoor bij je in de buurt. Zo geniet je als YER-bouwprofessional van regionale, persoonlijke service, gecombineerd met een landelijk aanbod aan inspirerende bouwvacatures: win-win. 

Allerlei soorten contracten 

De bouwvacatures op deze pagina worden via allerlei contractsoorten aangeboden: detachering, zzp en detavast, maar bijvoorbeeld ook direct in dienst bij de opdrachtgever en op interimbasis. Selecteer eenvoudig de contractsoort(en) die je wilt, bekijk het aanbod en solliciteer vandaag nog op de bouwvacatures die écht bij je passen.  

Ongeacht het soort contract, maak je als YER-bouwprofessional altijd gebruik van onze uitgebreide persoonlijke sollicitatiebegeleiding, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en uitdagende banen/projecten bij toonaangevende bouwbedrijven. 

Ruime keuze voor starters in de bouw 

Voor starters in de bouw biedt YER ook ruime keuze aan vacatures. Bij alle bouwvacatures op deze pagina is inzichtelijk hoeveel werkervaring je ervoor nodig hebt.  

Of kies als bouwstarter voor een YER-traineeship: werk-leertrajecten van twee jaar, waarin je fulltime werkt en onder werktijd wordt opgeleid tot 100% volleerd bouwprofessional - inclusief onder meer coaching, begeleiding en een vast contract met goed salaris. Je werkt jezelf via deze traineeships omhoog tot bijvoorbeeld werkvoorbereider bouw of werkorganisator onderhoud en mutatie. Voor deze traineeships staan op ieder moment vacatures open.