Skip to main
Verzoek vanuit YER

Werk je gegevens bij

Als contact van YER ben jij recent benaderd via een email- of sms-bericht. Deze berichten zijn geen spam. Wij vinden een volledige dienstverlening belangrijk en streven als organisatie naar duurzame relaties. Ook als het even geleden is dat je samengewerkt hebt met YER willen wij jou graag relevante kansen en uitdagingen kunnen bieden. Daarom hebben wij jou in ons email- en sms-bericht verzocht om je gegevens te updaten.

Hero Large Professionals (3) 1056X1056px Squooshed

De volgende stap

Ben jij nu op zoek naar een nieuwe uitdaging of verwacht je in de nabije toekomst van baan te willen wisselen? Dan verzoeken wij je om je gegevens te updaten, zodat we je kunnen benaderen met functies die echt bij je passen. Zo kun je profiteren van ons uitgebreide netwerk, betrokken consultants en jarenlange ervaring. Wij bieden kandidaten: 

Icon Uitgebreid Netwerk
Uitgebreid netwerk

Uitgebreid netwerk

Uitgebreid netwerk Speel de video
Icon Focus Op Ontwikkeling
Focus op ontwikkeling

Focus op ontwikkeling

Focus op ontwikkeling Speel de video
Icon Persoonlijke Begeleiding
Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding Speel de video

 

Tekst & Image Professional (16) 1280X1280px Squooshed

Maak je ambities waar

Zet je ambitie om in een succesvolle carrière

Ben jij klaar voor de volgende stap? Via YER krijg je toegang tot de meest toonaangevende werkgevers. Zet je expertise in met alle ruimte om je verder te ontwikkelen. Wij zorgen voor professionele begeleiding. Er is altijd een uitdaging die aansluit op jouw ambities.

Zo helpen we kandidaten

Haal het beste uit jezelf

YER is overal in beweging. Wij zorgen ervoor dat jij als ambitieuze professional impact maakt. 

  • YER voor Studenten
  • YER voor Starters
  • YER voor Professionals
  • YER voor Executives
YER voor studenten

Ontdek je ambities

Wanneer je nog niet weet hoe je de brug slaat tussen theorie en praktijk, staat YER voor je klaar om je de weg te wijzen. YER wil je perspectief bieden en je helpen jouw kans op succes op de arbeidsmarkt te vergroten. Laat zien dat je voorop wilt lopen en ontdek wat jij kunt ondernemen na je studie. 

Ontdek hoe YER studenten verder helpt
Text Image Studenten (5) 1280X1280px Squooshed
YER voor starters

Verken je ambities

Je ideale werkgever geeft je meer kansen. Maar met welk profiel versterk je jouw positie op de arbeidsmarkt het best? Hoe verbreed je je horizon? Met de juiste match, onze YER traineeships en onze persoonlijke begeleiding loop je na één jaar al mijlenver voor op de andere starters op de arbeidsmarkt. 

Ontdek hoe YER starters verder helpt
Tekst & Image Starter (9) 1280X1280px Squooshed
YER voor Professionals

Geef je ambities de ruimte

Je wilt niet vastgeroest zitten. Je wilt je vrij voelen om je verder te ontwikkelen. Met de rust van stabiel werkgeverschap als basis. Via YER krijg je toegang tot de meest uitdagende werkgevers om daar te laten zien wat je waard bent met jouw expertise. En jouw waarde groeit met elk project. 

Ontdek hoe YER professionals verder helpt
Tekst & Image Professional (18) 1280X1280px Squooshed
YER voor executives

Verleg je carrièregrenzen

Je hebt je kennis en kunde bewezen. Tijd voor een nieuwe stap voorwaarts. YER brengt je nieuwe uitdagingen. We koppelen je als executive, manager of ervaren specialist aan de meest ambitieuze opdrachtgevers. Jij blijft 'on top of your game', op naar de volgende overwinning. 

Ontdek hoe YER executives verder helpt
Text Image Executives (4) 1280X1280px Squooshed