Skip to main

Automotive-vacatures

Filters

51 vacature(s) gevonden

Management Assistant - DAF Trucks N.V.

Eindhoven Support Automotive Mbo Detachering via YER / Detavast

Leuke functie als rechterhand van twee Assistant Chief Engineers

Bekijk vacature

Design Engineer

Hengelo Engineering Automotive Wo Master Detavast

Als Design Engineer werk je samen met een multidisciplinair team aan het ontwerp van producten die voldoen aan de eisen van geëlektrificeerde toepassingen.

Bekijk vacature

Test Support Engineer - DAF Trucks N.V.

Eindhoven Engineering Automotive Hbo Detavast

Wil jij deel uitmaken van het team van DAF Trucks dat de efficiënte en schone aandrijflijnen van de toekomst ontwikkelt?

Bekijk vacature

Batterij Engineer

Eindhoven Engineering Automotive Hbo Detavast

Als Batterij Engineer ben je medeverantwoordelijk voor het ontwerp, de integratie en de optimalisatie van batterijtechnologieën in de verschillende elektrische voertuigen.

Bekijk vacature

Accountmanager Regio Dordrecht Ridderkerk - Geldermalsen - STILL Intern Transport B.V.

Dordrecht Sales Automotive Hbo In dienst bij opdrachtgever

Interessante commerciële uitdaging voor enthousiaste, resultaatgerichte conceptueel verkoper!

Bekijk vacature

Diagnostic Calibration Engineer - DAF Trucks N.V.

Eindhoven Engineering Automotive Wo Master Detachering via YER

Heavy Duty Diesel engine's Fuel Injection Equipment (FIE) related diagnostics

Bekijk vacature

Prototype & Plant Support Engineer - DAF Trucks N.V.

Eindhoven Engineering Automotive Hbo Detachering via YER

To support the growth in projects and technology development, we are seeking a well-qualified Prototype and Plant Support Engineer to work within our creative team in an innovative, fast moving and...

Bekijk vacature

Servicemonteur buitendienst - Wynmalen & Hausmann - Wynmalen & Hausmann Import N.V.

Meerdere locaties in Nederland Engineering Automotive Mbo Detachering via YER

Wynmalen & Hausmann is voor meerdere locaties in Nederland op zoek na servicemonteurs buitendienst. Wil jij graag zelf de weg op en werken aan grondverzet/ wegenbouw materieel dan ben je op het juiste...

Bekijk vacature

Revisie monteur - ATD Machinery - ATD Machinery B.V.

Hapert Engineering Automotive Mbo Detachering via YER

Ben jij een ervaren monteur met een passie voor het reviseren van machines? Heb je oog voor detail en een drive om verouderde machines weer nieuw leven in te blazen? Dan is deze vacature bij ATD...

Bekijk vacature

Service Technician - DHL Zaltbommel - Vanderlande Industries B.V.

Zaltbommel Engineering Automotive Mbo Detachering via YER

Ben jij de team player die het leuk vindt om continue technisch uitgedaagd te worden in een dynamische werkomgeving? Ben jij dé troubleshooter die graag ’n steentje bijdraagt aan het eindresultaat?...

Bekijk vacature

Versnel je carrière met YER- automotive-vacatures  

Heb jij ambities in de automotivebranche, maak dan kennis met ons gespecialiseerde recruitmentteam. Vraag een persoonlijk gesprek aan met een van onze consultants en verken al je mogelijkheden. Via een gericht Talent Development Programme (TDP) werkervaring opdoen als trainee? Als mechanical engineer aan de slag gaan bij een topmerk of je leiderschapsskills ontwikkelen als manager? Vertel ons je wensen en wij maken werk van jouw ambitie.  

Automotive-vacatures voor jouw specialisme 

Onze automotive-vacatures zetten jouw carrière in de hoogste versnelling. Leef je bijvoorbeeld uit in autotechnische toepassingen en smart mobility of kom op stoom in een commerciële (management)functie. Wat je specialisme ook is, wij brengen je in contact met een veelzijdig werkgeversnetwerk van importeurs, leasebedrijven, autofabrikanten en onderzoeksinstituten. De keuze aan functies is legio, dus bekijk nu het nieuwste vacatureoverzicht. 

Altijd mobiel met automotive-vacatures van YER 

Met onze vacatures voor de automotivesector sta jij aan het roer van je carrière. Wil jij werkervaring opdoen bij meerdere bedrijven, of liever eerst een werkgever goed leren kennen voordat je je bindt? Als gedetacheerde via YER ligt de weg voor je open. Ook als je al verder bent in je loopbaan of toe bent aan een zware senior functie zijn wij jouw startpunt voor de juiste functie. Bekijk nu onze automotive-vacatures en maak het verschil met je volgende stap.  

Het juiste loopbaanadvies over automotive-vacatures 

Wil je carrière maken in automotive, maar weet je niet waar je moet beginnen? Onze adviseurs verbinden je niet alleen aan interessante werkgevers, maar hebben ook veel oog voor jou als kandidaat. Velen beschikken over een achtergrond in de sector waarvoor ze bemiddelen of zijn al jaren werkzaam in de arbeidsbemiddeling. Hierdoor denken wij inhoudelijk met je mee en helpen we je met iedere carrièrevraag. Meer weten? Neem vandaag nog contact op.