Skip to main

Automotive-vacatures

Filters

21 vacature(s) gevonden

Onderhoudsmonteur

Engineering Automotive Mbo

Wil jij werken bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het mechanisch bewerken van giet- en smeedwerk en lassamenstellingen door middel van CNC-draaibanken en (gerobotiseerde)...

Bekijk vacature

Data Analist

IT Automotive Wo Master Detavast

Data Analist

Bekijk vacature

Onderhoudsmonteur

Engineering Automotive Mbo

Wij zijn op zoek naar een onderhoudsmonteur.

Bekijk vacature

Servicemonteur

Engineering Automotive Mbo

Wij zoeken een vakman of vakvrouw met een klantgerichte instelling.

Bekijk vacature

Quality Engineer

Automotive Hbo Detavast

Vanwege het vertrek van een Quality Engineer zijn wij voor onze opdrachtgever op zoek naar vervanging. Ben jij Quality Engineer en op zoek naar een uitdagende rol in een internationale omgeving?...

Bekijk vacature

Engine Validation Engineer

Engineering Automotive Wo Master

Department: Engine Property Validation

Bekijk vacature

Test Engineer Motoren

Engineering Automotive Hbo Detavast

Werken als Test Engineer bij DAF?

Bekijk vacature

Hardware Mechanical Expert

Engineering Automotive Wo Master Detavast

Technical Team player with strong communication skills, who is able to develop components for future engine and aftertreatment platforms.

Bekijk vacature

Engine Design Engineer

Engineering Automotive Hbo Detavast

Werken als Design Engineer bij DAF?

Bekijk vacature

Vehicle Installation Engineer

Engineering Automotive Hbo Detavast

Teamplayer die uitdaging aangaat om varianten en diversiteit te beheersen.

Bekijk vacature

Versnel je carrière met YER- automotive-vacatures  

Heb jij ambities in de automotivebranche, maak dan kennis met ons gespecialiseerde recruitmentteam. Vraag een persoonlijk gesprek aan met een van onze consultants en verken al je mogelijkheden. Via een gericht Talent Development Programme (TDP) werkervaring opdoen als trainee? Als mechanical engineer aan de slag gaan bij een topmerk of je leiderschapsskills ontwikkelen als manager? Vertel ons je wensen en wij maken werk van jouw ambitie.  

Automotive-vacatures voor jouw specialisme 

Onze automotive-vacatures zetten jouw carrière in de hoogste versnelling. Leef je bijvoorbeeld uit in autotechnische toepassingen en smart mobility of kom op stoom in een commerciële (management)functie. Wat je specialisme ook is, wij brengen je in contact met een veelzijdig werkgeversnetwerk van importeurs, leasebedrijven, autofabrikanten en onderzoeksinstituten. De keuze aan functies is legio, dus bekijk nu het nieuwste vacatureoverzicht. 

Altijd mobiel met automotive-vacatures van YER 

Met onze vacatures voor de automotivesector sta jij aan het roer van je carrière. Wil jij werkervaring opdoen bij meerdere bedrijven, of liever eerst een werkgever goed leren kennen voordat je je bindt? Als gedetacheerde via YER ligt de weg voor je open. Ook als je al verder bent in je loopbaan of toe bent aan een zware senior functie zijn wij jouw startpunt voor de juiste functie. Bekijk nu onze automotive-vacatures en maak het verschil met je volgende stap.  

Het juiste loopbaanadvies over automotive-vacatures 

Wil je carrière maken in automotive, maar weet je niet waar je moet beginnen? Onze adviseurs verbinden je niet alleen aan interessante werkgevers, maar hebben ook veel oog voor jou als kandidaat. Velen beschikken over een achtergrond in de sector waarvoor ze bemiddelen of zijn al jaren werkzaam in de arbeidsbemiddeling. Hierdoor denken wij inhoudelijk met je mee en helpen we je met iedere carrièrevraag. Meer weten? Neem vandaag nog contact op.