(Junior) Engineer telecom

Doorsturen
 
  • Aanbod Tot € 50.000
  • Functiegroep Engineering
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer 8641300
  • Locatie Noord-Brabant
  • Contract Detachering via YER
  • Branche Construction

Over deze vacature

Jouw ambitie is onze uitdaging. Connectiviteit behoort momenteel tot de primaire levensbehoeftes. Maar connectiviteit is niets zonder een goed functionerend netwerk. Wil jij met je technische kennis en skills bijdragen aan de connectiviteit bij een grote landelijke aannemer in de telecommunicatie? Dan zijn wij de juiste partner die jouw carrière deze impuls kan geven!

Functie

Als (Junior) Engineer word je verantwoordelijk voor het vertalen van de klantvraag naar een technisch uitvoerbare engineering of vernieuwing van glasvezelnetwerken. Je verzorgt de werkmappen met tekeningen en werkinstructies, en geeft technische ondersteuning. Je werkt zelfstandig aan projecten of deelprojecten. Je levert hierbij een belangrijke bijdrage aan het behalen van projectdoelstellingen en het beoogde financiële resultaat.

Bedrijf

Je komt in dienst van YER en gaat aan de slag bij een grote landelijke aannemer in de telecommunicatie. YER is sinds 1987 actief in de arbeidsbemiddeling en gaat voor kwaliteit en open communicatie. YER is de partner op het gebied van Finance, Technology en Public, voor ambitieuze starters tot en met ervaren techneuten. Door onze gestructureerde en persoonlijke aanpak zijn we uitgegroeid tot partner van vele organisaties door heel het land. Door een ruim aanbod aan opdrachten hebben we altijd een uitdaging die aansluit op jouw ambities.

Aanbod

Onze opdrachtgever werkt aan mooie projecten waar jij als (Junior) Engineer een belangrijke rol gaat spelen. Het is een vooruitstrevende organisatie, waar er gewerkt wordt aan de toekomst van telecom: total connectivity.

Je krijgt de mogelijkheid te groeien met een gedegen begeleiding. Ben je ondernemend en kom je het beste tot je recht als je ruimte krijgt? Dan zit je hier op je plek. De beloning hiervoor betreft solide arbeidsvoorwaarden.

Profiel

Wij zijn momenteel op zoek naar leergierige, ondernemende collega’s, die affiniteit hebben met Techniek en IT en een opleiding op MBO-niveau hebben afgerond. Mogelijk aangevuld met ervaring met tekenprogramma’s zoals AutoCAD.

Bekendheid met telecommunicatienetwerken is gewenst. Maar dit mag je ook nog leren. Daarnaast vinden wij het ook fijn als je kennis hebt van bouwprocessen en eventueel van voorschriften en richtlijnen voor de engineering van aanpassingen of vernieuwingen aan telecom infrastructuur. Maar ook dat mag je leren.

Jouw vaardigheden zoals een goed probleemoplossend vermogen, je gestructureerde manier van werken en je analytische vaardigheden dragen bij aan betere en betrouwbare connectiviteit. Daarnaast ben jij iemand die niet alleen stuurt op kwaliteit, maar ook op tijdige oplevering van opdrachten.

Doorsturen