Software Engineer

Doorsturen
 
 • Aanbod Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10025333
 • Locatie Groningen
 • Type overeenkomst Detachering via YER
 • Branche Engineering

Over deze vacature

Wil jij graag een vitale rol spelen in het ontwerpen, testen en uitbrengen van software voor automatisering bij één van onze toonaangevende opdrachtgevers? Lees dan snel verder.

Functie

Binnen ons netwerk zijn er veel organisaties die openstaan voor startende en ervaren Software Engineers.

Je zal je bezig gaan houden binnen de industriële automatisering en bent verantwoordelijk voor het ontwerpen, inrichten en installeren van verschillende software in PLC-besturing kasten, SCADA systemen en/of HMI. Alles ten behoeve van een gestroomlijnd proces binnen fabrieken of productielocaties.

Door middel van een persoonlijk kennismakingsgesprek bij ons op kantoor kunnen wij in kaart brengen wat jou motiveert in jouw werk en wat jij graag zou willen ontwikkelen op professioneel vlak. Afhankelijk van jouw kennis, ervaring en jouw ambities gaan wij namens jou de markt op om op zoek te gaan naar de juiste plek voor jou om lekker aan de slag te gaan.

Bedrijf

YER is een internationaal arbeidsbemiddelingsbureau voor vaste en tijdelijke functies, gericht op professionals met een Bachelor-, Master- of PhD-titel. In Nederland hebben we 9 kantoren en daarnaast zijn we ook gevestigd in de  Verenigde Staten en  België. We zijn al sinds 1987 actief in de arbeidsbemiddeling en inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende internationale speler voor de invulling van zowel tijdelijke als vaste functies.

We stellen de wensen en ambities van onze kandidaten en opdrachtgevers altijd centraal en zorgen voor de ideale match. Onze consultants zijn ervaren en gespecialiseerd in één of meerdere functiegebieden of branches. In combinatie met hun persoonlijke betrokkenheid, zijn zij een uitstekende carrièrecoach voor kandidaten om hen te begeleiden bij het maken van een volgende stap, in elke fase van hun carrière (van ambitieuze starter tot ervaren director). Voor onze opdrachtgevers zijn de consultants een professionele sparringpartner en adviseur voor alle wervingsvraagstukken.

Aanbod

 •   Werken bij een toonaangevend bedrijf waar jij je professioneel door kan ontwikkelen
 •   Een markt conform salaris afhankelijk van jouw kennis en kunde
 • reiskostenregeling
 • tijdelijk contract met kans op overname door de klant


Ben jij ZZP'er en op zoek naar een nieuwe opdracht waarin je weer nieuwe uitdagingen aan kan gaan?

Reageer dan zeker op de vacature.

Profiel

Om in aanmerking te komen voor één van onze opdrachtgevers zoeken wij kandidaten die een afgeronde Bachelor of Master hebben in een Technische of ICT gerelateerde studierichting. Heb je een MBO diploma in een relevante studie dan willen we zeker met je in contact komen!

De meeste opdrachtgevers binnen ons netwerk vragen enige kennis van nodige software.

Hierbij kan je denken aan programmeringstalen, zoals;

C, C++, C#, Java & Python. Ook andere programmeringstalen zijn zeker relevant.

Doorsturen