HR Business Partner - Employee Relations & Development

Doorsturen
 
  • Aanbod Uitdagende baan als HR specialist in een internationale dynamische omgeving met volop kansen aan persoonlijke ontwikkeling
  • Vakgebied HR
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10021732
  • Locatie Amsterdam
  • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
  • Branche IT & Telecom, High Tech

Over deze vacature

Weet jij alles over arbeidsrecht of wil je dat verder ontwikkelen? Wil je graag in een sterk groeiend internationaal bedrijf werken? Vind jij het een uitdaging om uitval van medewerkers te voorkomen en hun welzijn te vergroten? Dan is deze baan bij Verisure, Europa’s nummer 1 in bewaakte alarmbeveiliging, echt iets voor jou. 

Functie

In deze rol ben je in brede zin verantwoordelijk voor het welzijn van de medewerkers. Je zorgt ervoor dat de werkomgeving veilig voelt, en probeert uitval door intermenselijke problemen te voorkomen. Daarvoor ga je in gesprek met mensen, evalueer je situaties en probeer je conflicten op te lossen voor ze te hoog oplopen. Ook als mensen door problemen in de privésfeer niet functioneren, probeer jij ervoor te zorgen dat ze de goede ondersteuning krijgen, zodat ze niet uitvallen. Als dat niet lukt, ga je in gesprek met het management over passende maatregelen. 

Bedrijf

Verisure is in Europa de meest toonaangevende leverancier van bewaakte alarmbeveiliging en opereert onder 2 merknamen (Securitas Direct & Verisure). Het bedrijf heeft meer dan 4 miljoen klanten in 16 landen in Europa en Latijns-Amerika, en telt meer dan 20.000 medewerkers en partners. De Nederlandse organisatie (inmiddels bijna 800 medewerkers) groeit sinds 2018 in hoog tempo. Het HR-team van de Nederlandse organisatie is klein maar ambitieus en werkt nauw samen met de hele organisatie.

Aanbod

Verisure biedt je een uitdagende baan in een internationale dynamische omgeving. Je krijgt volop kansen je persoonlijk te ontwikkelen. Daarnaast ontvang je een aantrekkelijk salaris.

Profiel

Je hebt een hoog energieniveau en bent bereid om te groeien. Je bent oplossingsgericht en werkt gestructureerd en planmatig. Bovendien ben je zowel een goede communicator als een luisteraar. Je bent een teamspeler die zelfstandig kan werken en bereid is dat stapje extra te zetten. De cultuur binnen het team is heel informeel en flexibel, maar ook gedreven en ambitieus.

  • Je hebt minimaal een hbo- diploma (bij voorkeur richting HR, Bedrijfskunde, Rechten)
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie als HR Generalist binnen een dynamische omgeving in Nederland
  • Je bent goed bekend met het Nederlands arbeidsrecht
Doorsturen