Project Engineer TCGM

Doorsturen
 
  • Aanbod Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Vakgebied Engineering
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10012676
  • Locatie Nijmegen
  • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
  • Branche High Tech

Over deze vacature

Voor Air Liquide in Nijmegen zijn we op zoek naar een Project Engineer TCGM.

Functie

Als Project Engineer TCGM binnen Air Liquide ben je verantwoordelijk voor de identificatie van nieuwe opportuniteiten binnen het kader van de service level agreements, alsmede ook voor het uitvoeren en managen van diverse projecten op efficiëntie, betrouwbaarheid en verbetering. Deze projecten hebben betrekking op distributiesystemen voor het leveren van hoogzuivere gassen en chemicaliën t.b.v de halfgeleider industrie. Je neemt actief deel aan het ontwikkelingsproces van de engineeringsactiviteiten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en tevens de subcontractors en werkt in een projectmatige aanpak. Je werkt zelf de technische aspecten en standaarden uit van de diverse projecten en zorgt voor het voorbereidend werk voor de subcontractors.

Gezien je voornamelijk op de locatie van onze klant werkt, is je opdracht eveneens een brug te slaan tussen de klant en Air Liquide. Dit betekent concreet dat je met alle niveaus, zoals de productie, de technische ondersteunende afdelingen alsook andere afdelingen op een constructieve manier en als partners dient samen te werken. Wederzijdse inzichten, elkaar aanvoelen en duidelijke communicatie spelen hierin een zeer belangrijke rol. Je bent hier het aanspreekpunt voor de klant.

Bedrijf

Air Liquide is wereldleider in gassen voor de industrie, de gezondheid en het milieu. Ze levert aan meer dan 3,5 miljoen klanten en patiënten. Wereldwijd werken circa 65.000 medewerkers vanuit 80 landen, in de Benelux werken circa 1.000 medewerkers vanuit 27 locaties. 

Aanbod

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden 

Profiel

We zijn op zoek naar een technisch sterke, energieke, autonome kandidaat die gemotiveerd is om in de Air Liquide wereld te werken, waar autonomie en proactiviteit hoogst gewaardeerd worden. Daarbij heb je minimaal een BSc in een technische richting, beschik je over een goede dosis mechanische skills en heb je kennis van de (petro)chemische industrie en elektromechanica. Tevens beschik je over technische projectmanagement vaardigheden.

Doorsturen