Junior IT Consultant

Doorsturen
 
  • Aanbod Goede arbeidsvoorwaarden
  • Vakgebied Engineering
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10009694
  • Locatie Overijssel
  • Type overeenkomst Detachering via YER
  • Branche Engineering

Over deze vacature

Ben jij technisch sterk onderlegd, geef je graag advies en laat je het engineeren liever aan andere over? Lees dan snel verder!

Functie

Als beginnend IT-consultant werk jij met projecten van innovatieve en ambitieuze organisaties. Jij bent iemand met een brede belangstelling voor IT die door zijn of haar technische kennis ervoor kan zorgen dat opdrachtgevers nieuwe projecten kunnen initiëren. Je kunt je verplaatsen in de Engineer die het product maakt waardoor jij je klanten kan voorzien van het juiste advies, zonder dat jij daadwerkelijk zelf het product ontwikkeld. Qua persoon ben jij enthousiast, analytisch zeer sterk en iemand die graag initiatief neemt. 

De laatste jaren is er steeds meer focus aangebracht binnen onze organisatie. We kennen vijf teams, waarbij ieder team een specialisatie kent: Energie, IT, NL, EU en Fiscaal. Voor ons sterk groeiende IT-team zijn wij op zoek naar ambitieuze Junior IT-consultants. 

Bedrijf

Consultancy organisatie welke actief is in verschillende sectoren. Ze opereren volledig zelfstandig in en door heel Nederland voor verschillende opdrachtgevers in diverse sectoren. De organisatie is onderdeel van een internationaal concern.

Aanbod

Wij bieden jou een uitdagende job in een inspirerende omgeving met veel ervaren maar ook jonge collega’s. Als Junior IT Consultant word je in beginsel altijd gekoppeld aan een ervaren IT Consultant. Je mag intensieve begeleiding en coaching verwachten van collega’s. Het is een zeer hecht team met uiteenlopende technische achtergronden binnen de IT. Het team varieert van collega’s met zowel HBO- als WO achtergronden. 

Profiel

Wij zoeken iemand die beschikt over:

·        Een afgeronde HBO-/WO opleiding in een technische richting (Informatica, Computer Science, Software Engineering, Business & IT, Business Information Technology of soortgelijk);

·        Analytisch denkvermogen en je wilt kwaliteit leveren;

·        Een gedreven houding en sterke communicatieve vaardigheden;

·        Je weet hoe je (digitale) producten bouwt en kunt denken als een Engineer, maar laat de bouw hiervan liever over aan de Ontwikkelaars zelf;

·        Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

Doorsturen