Traineeship Infra+

Heb jij een technisch hbo- of wo-diploma, wil je werken aan inspirerende infraprojecten én doelgericht verder leren? Meld je dan aan voor het traineeship Talent Development Programme Infra; jouw versnelde weg omhoog in de wereld van infra.

Over het Talent Development Programme Infra+

Wil jij meewerken aan indrukwekkende infraprojecten? Meld je dan aan voor het traineeship Infra+ van YER.  Een krachtige combi van doelgericht leren en werken aan projecten op het spoor, en in ondergrondse infra, grond-weg-en waterbouw en infratechnieken. Werk mee aan megaprojecten, geniet van de voordelen van een vaste baan en groei via complexe infra-uitdagingen en ons intensieve leertraject versneld uit tot een vakvolwassen professional. Mét vanaf de eerste dag een tweejarig contract inclusief marktconform salaris.

Leren

Je volgt allereerst de groepsmasterclass Elementaire Infra. Hierna kies je in samenspraak met YER en het bedrijf waar je gaat werken een functiegerichte opleiding, zoals:

  • Werkorganisator/Calculator Infra
  • Professioneel Tenderen
  • Werkorganisator/Calculator Ondergrondse Netwerken

Je haalt met deze opleidingen officiële certificaties die aantonen dat jij een vakkundig infra-professional bent.

Met E-learning van New Heroes werk je hiernaast waar en wanneer jij wilt doelgericht aan je competenties en skills. Coachingsessies houden je motivatie hoog en helpen je jezelf doelgericht te ontwikkelen. Je leertraject wordt compleet gemaakt met trainingen in soft skills en business skills van Boertien Vergouwen Overduin, waarmee je een volleerd professional wordt.

Werken

Parallel aan je leertraject doe je werkervaring op bij een infrabedrijf uit ons netwerk. Partijen die actief zijn in de wereld van grond-, weg- en waterbouw, ondergrondse infra, het spoor en infratechnieken. Je gaat daar werken aan projecten zoals de bouw van tunnels, bruggen en sluizen, aanbestedingen voor bouw/onderhoud van spoorverbindingen of bijvoorbeeld verbredingen van N- en snelwegen. De keuze is kortom erg divers en een solide basis voor jouw carrière in de wereld van infrastructuur. 


Over het bedrijf YER

YER is sinds 1987 actief als arbeidsbemiddelaar. In deze periode groeiden we uit tot een internationale speler met uitgebreide netwerken in diverse werkvelden, waaronder de bouw- & infrabranche. YER denkt actief mee met bedrijven en creëert op maat gemaakte oplossingen voor actuele issues in de arbeidsmarkt. Talent Development Programmes zijn een voorbeeld van zo’n oplossing, waarmee we zowel bedrijven als jonge hoogopgeleide professionals bedienen met maatwerk.


Ons aanbod voor jouw carrière in Infra

Als we jou selecteren voor dit Talent Development Programme krijg je vanaf dag één een tweejarig contract en salaris van YER. Na afloop treedt 95% van onze deelnemers in vaste dienst bij het bedrijf waar ze werkervaring opdoen. Enkele van de overige voordelen op een rijtje:

  • Salaris hbo: € 2.650 per maand
  • Salaris wo: € 2.800 per maand
  • 25 vakantiedagen
  • Reiskostenvergoeding

Wie ben jij?

Je hebt een technische hbo- of wo-opleiding afgerond. Het belangrijkst vinden we echter je motivatie, persoonlijkheid en jouw affiniteit met de infrabranche.


Geïnteresseerd?

Dit Talent Development Programme start in september 2021. Ben je enthousiast en voldoe je aan het profiel? Geef dan nu je interesse aan. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.


Nog vragen? Neem contact op met: