Werken bij Avebe

Avebe-150px

Avebe haalt meer uit aardappels

Avebe is een internationale coöperatie gericht op zetmeelaardappelen en speelt wereldwijd een hoofdrol in de vermarkting, ontwikkeling en productie van aardappelzetmeel- en aardappeleiwit. Avebe haalt alles eruit wat er in zit; op het gebied van aardappelzetmeel is het bedrijf absolute marktleider.

De positie van Avebe in hoogwaardige aardappeleiwitten wordt op dit moment verder uitgebouwd. Avebe heeft zich tot doel gesteld om op een duurzame wijze te werken aan een voortdurende verbetering van het rendement voor haar leden. De kracht van Avebe ligt in het vermogen de diversiteit van de aardappel te vertalen naar onderscheidend vermogen voor
haar klanten, die wereldwijd gevestigd zijn.  De strategie van Avebe richt zich op een viertal belangrijke pijlers: Marktgerichtheid, Duurzaamheid, Innovatie en Kostleiderschap. Kernwaarden van Avebe zijn: respect, nemen van verantwoordelijkheid en voortdurend openstaan voor ontwikkeling.

Innovationbynatureavebe

Wij zoeken voor Avebe medewerkers die zich herkennen in de ambities en kernwaarden en met passie en energie willen bijdragen aan het realiseren van de doelstellingen. Avebe biedt een concurrerend primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket, heeft een eigen CAO en een uitstekende pensioenregeling. Een uitdagende baan in een dynamische omgeving met interessante doorgroeimogelijkheden en volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van vakgerichte opleidingen. Er is een goede verhuis- en verblijfskostenregeling voor kandidaten van buiten de regio Noord-Nederland.

Avebe in 1 minuut:

Uitdagende vacatures bij Avebe

Er werden geen resultaten gevonden voor uw zoekterm.