Industrial Engineer - het vak en de vacatures

Een Industrial Engineer (of in het Nederlands:Industrieel Ingenieur) past wetenschap, wiskunde en engineering toe op machines en systemen. Doordat dit complex werk is, heeft een Industrial Engineer een grote hoeveelheid kennis en kunde nodig om succesvol te zijn. Denk je dat jij daarover beschikt? Dan horen we graag van je, want voor de meest aansprekende vacatures als Industrial Engineer ben je bij YER Technology aan het juiste adres. Of je nu in vaste dienst wilt werken of als interim of gedetacheerd Industrial Engineer.

Industrial Engineering - het vak

Industrial engineering is een onderdeel van engineering waarin je vooral bezig bent met de optimalisatie van complexe processen en systemen. Dat doe je door middel van statistische analyses, design, planning, kwaliteitscontrole en bijvoorbeeld computersimulaties. Doordat industrial engineering een breed begrip is, vallen er vele technische beroepen onder en heeft het overlap met bijvoorbeeld management, research, system engineering en manufacturing. Een breed vak dus, waarvoor je een gedegen opleiding en kennisniveau moet hebben. De basis is HTS/WO-niveau in werktuigbouwkunde of bijvoorbeeld autotechniek. Daarnaast is het belangrijk datje goede kennis van materialen, productontwikkelprocessen en het maken van FMEA's voor serieproductie hebt. Qua persoonlijkheid is een resultaatgerichte instelling nodig, net als de juiste sociale vaardigheden om zowel in teamverband als zelfstandig goed te functioneren.

Wie zoeken een Industrial Engineer?

Huhtamaki, Bosch en Grolsch zijn enkele klinkende namen waarvoor wij mogen bemiddelen. Dat geldt voor vacatures voor Industrial Engineers, maar ook voor gespecialiseerde functies zoals Electrical, Mechanical, Chemical, Software en Maintenance Engineer. Je hebt dus keuze uit verschillende werkvelden. Bovendien kun je kiezen welke branche je het beste ligt, zoals automotive & aerospace, embedded software of manufacturing. Uiteraard helpen onze consultants je graag de juiste keuzes te maken om de perfecte match in de arbeidsmarkt voor je te vinden.

Actuele YER vacatures voor Industrial Engineers

Bij YER vind je vacatures voor zowel de beginnende als de ervaren Industrial Engineer. Hieronder vind je een overzicht van onze huidige vacatures. Ben jij de Electrical, Mechanical of bijvoorbeeld Software Engineer die wij zoeken? Zoek je een specifieke vacature of wil je meer weten? Neem dan contact op met onze Consultants.

Er werden geen resultaten gevonden voor uw zoekterm.

Jouw vacatures

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen