Process Specialist - het vak en de vacatures

Als Process Specialist, Process Control Specialist of Procesverbeteraar ondersteun je lijn- en operationeel managers op diverse plaatsen in de organisatie. Voor de meest aansprekende vacatures voor deze uitdagende functies ben je bij YER Technology aan het juiste adres. Je hebt via ons volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling in de technische branche. Bovendien zijn er vele carrièrekansen binnen procestechnologie en procesoptimalisatie - of je nu kiest voor vast, tijdelijk, interim of detachering.

Process Specialist: het vak

Als Process Specialist (zoals een Procestechnoloog, Procesverbeteraar, Process Control Specialist of Process Engineering Specialist) optimaliseer en stabiliseer je de processen binnen de supply chain. Dat doe je door probleemanalyses van gegevens uit gebruikte systemen te maken en te vertalen naar management- of klantinformatie. Je coördineert projecten, begeleidt verbeteracties en fungeert daarbij als klankbord, vraagbaak en sparringpartner. Dat betekent dat je over flinke kennis moet beschikken. Een HBO diploma in werktuigbouwkunde, ICT, levensmiddelentechnologie, chemische technologie of technische bedrijfskunde is dan ook een must. Daarnaast moetprojectmatig werken volgens 'Lean' methodieken je aanspreken. Om die reden zijn kennis van productie- en plansystemen, een conceptueel denkvermogen en ervaring in supply chain activiteiten een grote pre.

Wie zoeken Process Specialists?

Een Process Specialist kan binnen diverse branches werkzaam zijn. Van oil, gas & chemicals of high tech tot uitdagingen binnen de voedsel- of energiesector. Bij YER zijn we trots op toonaangevende opdrachtgevers als Alliander, FrieslandCampina en Philips. Stuk voor stuk gerenommeerde bedrijven die regelmatig op zoek zijn naar een gedreven Process Specialist. Zorg jij er straks voor dat het aantal technische storingen binnen jouw aandachtsgebied tot een minimum wordt beperkt? Word jij de spil in de continue verbetering van veiligheid, kwaliteit en productiviteit? Of verbeter jij de afstemming met stakeholders, waardoor een gestroomlijnd proces in werking wordt gezet?

Actuele YER vacatures voor Process Specialists

Wij bieden vacatures in verschillende specialisaties, voor zowel startende als ervaren professionals. Hieronder vind je de voor jou relevante vacatures. Ben jij de Procesverbeteraar of Technisch (Process) Specialist die wij zoeken? Zoek je een specifieke vacature of wil je meer weten? Neem dan contact op met onze YER Technology Consultants.

Er werden geen resultaten gevonden voor uw zoekterm.

Jouw vacatures

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen