Management Assistent

Doorsturen
 
  • Aanbod Goede arbeidsvoorwaarden
  • Vakgebied Facility & Real Estate
  • Dienstverband Parttime
  • Vacaturenummer VAC-10029266
  • Locatie Eindhoven
  • Type overeenkomst Detachering via YER
  • Branche Engineering

Over deze vacature

Als Management Assistent ben jij niet voor één gat te vangen en draag jij bij aan het werkplezier van collega's. In deze verantwoordelijke functie werk jij voor 2 directieleden en ben je voor hen een onmisbare schakel binnen de organisatie. Daarnaast ben je een steun en toeverlaat voor alle collega’s binnen Unica Eindhoven

Functie

Het zelfstandig uitvoeren van alle voorkomende secretariële en organisatorische werkzaamheden, zodanig dat de manager/afdeling/vestiging optimaal wordt ondersteund. Verantwoordelijke spin-in-het-web functie die zowel uitvoerend, organisatorisch als initiërend van aard is.

Bedrijf

Als voorloper in duurzame innovaties en allround technische dienstverlening lost Unica alle vraagstukken op het gebied van technologie in de gebouwde omgeving op. De diensten van Unica bevinden zich onder meer in de domeinen installatietechniek, energie, ICT, internet of things (IoT) en smart buildings. Unica zet de wensen en behoeften van klanten om in functionele oplossingen op maat die bijdragen aan duurzame, digitale, gezonde en comfortabele leef- en werkomgevingen. Met een slagvaardig netwerk van negen toonaangevende bedrijvenclusters, ruim 3.800 medewerkers en een omzet van € 750 miljoen behoort Unica tot de grootste technisch dienstverleners van Nederland.

Aanbod

Salaris van minimaal € 2.700 bruto per maand;

25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen;

Doorgroeimogelijkheden;

Onboarding traject

Groot aanbod van opleidingen en cursussen.


Profiel

Opleiding op MBO (niveau 4) Secretarieel

Klantgericht, representatief en assertief

Sterke communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk

Organisatietalent

Minimaal 1-3 jaar relevante werkervaring

Uitstekende kennis van het MS officepakket

Doorsturen