(aankomend) Manager Productie

Doorsturen
 
  • Aanbod uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Vakgebied Manufacturing
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10028466
  • Locatie Vriezenveen
  • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
  • Branche Manufacturing, Industrial, Automotive

Over deze vacature

Een veelzijdige en uitdagende functie voor een bevlogen technicus met management ambitie.

Functie

Mede vanwege succesvolle groei is er thans ruimte voor een betrouwbare en enthousiaste (aankomend) Manager Productie. In deze functie ben je mede verantwoordelijk voor alle dagelijkse en projectmatige werkzaamheden. Je ondersteunt de operatie: het proces, de medewerkers, teamleiders en de Plant Manager in de brede zin van het woord. Je richt je op de productieplanning en samen met de teamleiders zorg je voor een stabiele productie, goede flow en optimalisatie van de productiviteit. Ook krijg je de mogelijkheid om op projectmatige basis verbeteringen door te voeren.

Bedrijf

Onze cliënt Brinks Components betreft een leverancier van hoogwaardige metalen componenten die hun toepassing kennen in hydraulische systemen; voornamelijk voor de automobiel industrie en agrarische wereld. Met een historie die teruggaat tot 1963, is men momenteel onderdeel van de succesvolle Gietburg Groep (500 medewerkers en € 200 miljoen omzet).

Aanbod

Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Profiel

HBO-niveau met een afgeronde (technische) opleiding, aangevuld met enige (project) management ervaring. Analytisch sterk, helicopterview en communicatief sterk. Je staat stevig in je schoenen en ben in staat daadkrachtig op te treden. Je kunt goed prioriteiten stellen en zorgt ervoor dat deze in de organisatie worden uitgedragen.

Doorsturen