Software Architect

Doorsturen
 
 • Aanbod Uitdagende projecten en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied IT
 • Dienstverband Fulltime, Parttime
 • Vacaturenummer VAC-10028499
 • Locatie Groningen
 • Type overeenkomst Interim / ZZP, Detachering via YER
 • Branche IT & Telecom, Engineering

Over deze vacature

“Wij willen graag ons IT-landschap optimaliseren, maar we weten niet zo goed hoe.” – is dit een vraag waarbij jouw hersenen direct gaan draaien en denk jij hier graag aan mee, dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Als software architect ben je hoofdzakelijk bezig met het meebewegen in de wens van organisatie en gebruiker. Je denkt na over het toepassen van de juiste softwareoplossingen en het daarbij behorende stappenplan.

Voor opdrachtgevers binnen ons netwerk, zijn wij doorlopend op zoek naar ervaren software architecten die hun kennis en skills willen inzetten om de organisatie op IT-gebied naar een hoger niveau te tillen.

Jij bent verantwoordelijk voor het bedenken en ontwerpen van het IT-landschap of applicaties. Je zal van A tot Z betrokken worden bij het proces, krijgt een hoge mate van verantwoordelijkheid en er zal van je gevraagd worden je collega’s hierin te enthousiasmeren en wellicht te coachen als daar de behoefte ligt.

Bedrijf

YER is een internationaal arbeidsbemiddelingsbureau voor vaste en tijdelijke functies, gericht op professionals met een Bachelor-, Master- of PhD-titel. In Nederland hebben we 9 kantoren en daarnaast zijn we ook gevestigd in de  Verenigde Staten en  België. We zijn al sinds 1987 actief in de arbeidsbemiddeling en inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende internationale speler voor de invulling van zowel tijdelijke als vaste functies.

We stellen de wensen en ambities van onze kandidaten en opdrachtgevers altijd centraal en zorgen voor de ideale match. Onze consultants zijn ervaren en gespecialiseerd in één of meerdere functiegebieden of branches. In combinatie met hun persoonlijke betrokkenheid, zijn zij een uitstekende carrièrecoach voor kandidaten om hen te begeleiden bij het maken van een volgende stap, in elke fase van hun carrière (van ambitieuze starter tot ervaren director). Voor onze opdrachtgevers zijn de consultants een professionele sparringpartner en adviseur voor alle wervingsvraagstukken.

Aanbod

Wij bieden een marktconform salaris (variërend tussen de 3500 – 5600), afhankelijk van de CAO van de opdrachtgever.

Verder;

 • bij detacheren; een tijdelijk contract van een jaar, met kans op overname;
 • een parttime of fulltime werkweek met optie voor deels thuiswerken;
 • een functie waar je gaat werken aan uitdagende projecten.

Nieuwsgierig naar mogelijkheden binnen ons netwerk van toonaangevende klanten? Solliciteer dan direct met je meest recente CV.

Op basis van jouw wensen en kwaliteiten kijken we samen naar een goede match.

Profiel

Voor deze rol vragen de meeste organisaties minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van IT of Techniek, of een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau door middel van meerdere jaren ervaring.

Verder;

 • Heb je goede communicatieve skills;
 • Heb je oog voor het behoud van kwaliteit;
 • Ben je in hoge mate zelfsturend en ga je samenwerking niet uit de weg.

Voor deze functie is zowel detacheren als ZZP-constructie mogelijk.

Doorsturen